Κύπρος Βοήθεια για 5 μέρες στην Κύπρο!

jupiter

Member
Μηνύματα
74
Likes
11
Καλησπέρα στην όμορφη παρεα!
Έκλεισα 1-6 Ιουνίου εισητηρια για Πάφο μετα του συζύγου και θα ηθελα τη βοήθεια σας!
Θα νοικιάσουμε σίγουρα αυτοκίνητο-πιθανόν για όλες τις μέρες- ώστε να ειμαστε ανεξάρτητοι και να μπορούμε να κανουμε τις εκδρομουλες μας.
Και εδω αρχίζουν οι ερωτήσεις:
1. Πως να μοιράσω τις 5 διανυκτερεύσεις; όλες Πάφο ή και μερικές Λεμεσσό ή Λαρνακα; (εννοειται δεκτές προτάσεις και για ξενοδοχεία!) Μας ενδιαφέρουν κυρίως όμορφες παραλίες για μπάνιο, μερικά αξιοθέατα κ όμορφα τοπία και να υπάρχει ζωη για φαγητο και κανενα ποτακι το βραδυ. Γενικά θα ηθελα να κανουμε ενα χαλαρό προγραμμα ώστε να ξεκουραστούμε και να μην τρέχουμε συνέχεια.
2. Ποιες παραλίες πρεπει να επισκεφθούμε οπωσδήποτε;
3. Οτιδήποτε εχετε να μου προτείνετε για το 5ημερο, tips, sos κλπ!
 

alma

Member
Μηνύματα
3.718
Likes
15.052
Μας ενδιαφέρουν κυρίως όμορφες παραλίες για μπάνιο, μερικά αξιοθέατα κ όμορφα τοπία και να υπάρχει ζωη για φαγητο και κανενα ποτακι το βραδυ.
Υπάρχουν αρκετά μέρη που έχουν ζωή το βράδυ και για φαγητό και για ποτό. Και η Λάρνακα είναι πολύ ζωντανή ειδικά γύρω από την παραλία των Φοινικούδων ακόμα και Απρίλιο που πήγα έσφιζε από ζωή. Εννοείται πως και η Λευκωσία έχει αρκετά μέρη για φαγητό και βραδυνό ποτάκι. Και η Λεμεσσός το ίδιο.
Επίσης ζωή έντονη και παραλίες έχει και η Αγία Νάπα, όπου γινόταν χαμός από κόσμο όλων των εθνικοτήτων. Αν πάτε Αγία Νάπα μην παραλείψετε και επίσκεψη στο ομώνυμο μοναστήρι.Ιστορία αιώνων που τη νιώθεις σε κάθε βήμα.
 

jupiter

Member
Μηνύματα
74
Likes
11
Εχω μπερδευτεί λιγο γιατι βλέπω οτι ωραίες παραλίες εχουν και τα 3 αυτα μέρη τα οποία δεν ειναι και πολυ κοντα μεταξύ τους..
πχ Λεμεσός-Αγία Νάπα ειναι 1.30 ωρα. Μήπως θα πρεπει να μείνω Λαρνακα ή δεν αξίζει τον κοπο;
 

LIMGIRL

Member
Μηνύματα
27
Likes
9
Επόμενο Ταξίδι
New York
Ταξίδι-Όνειρο
Παντού
Εγώ θα σου πρότεινα να μείνεις 2 μέρες Λεμεσό και 2 μέρες Αγία Ναπα ή Πρωταρα και τέλος Πάφο 1 βράδυ από όπου και θα φύγεις. Ωραίες παραλίες έχει κυρίως ο πρωτάρας και δίπλα η Αγία Ναπα όπου μπορείτε θα χαλαρώσετε . Η Λεμεσός έχει πολλά πολιτιστικά δρώμενα και η Πάφος πολλά αξιοθέατα και καθόλου ωραίες παραλίες. Μόνο επικίνδυνες μπορεί να είναι .
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.169
Μηνύματα
882.777
Μέλη
38.883
Νεότερο μέλος
ayahuasca97

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom