Ουγγαρία Βουδαπέστη με πρακτορείο

katerinaki17

Member
Μηνύματα
19
Likes
3
Καλησπέρα στην όμορφη παρέα σας!Θα ήθελα να ρωτήσω την άποψη σας για ένα 3ήμερο πακέτο διακοπών για Βουδαπέστη μέσω του 18-24 travel αρχές Ιανουαρίου..Η τιμή του είναι 160 ευρώ το άτομο και περιλαμβάνει αεροπορικά και 3 διανυκτερεύσεις στο http://www.booking.com/hotel/hu/atlashotelbudapest.el.html (Atlas City Hotel 3*) Αν η τιμή πιστεύετε είναι λογική γιατί έψαχνα για αεροπορικά και είναι 120 ευρώ το άτομο εκείνη την περίοδο.. :/ Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 

Borealis

Member
Μηνύματα
3.817
Likes
7.700
όντως είναι καλή αλλά υποθέτω οι φόροι αεροδρομίων είναι έξτρα, επίσης έλεγξε αν υπάρχουν άλλες χρεώσεις, αν χρειαστεί μονόκλινο οι τιμές αλλάζουν αρκετά.
 

tripakias

Member
Μηνύματα
8.021
Likes
12.108
Επόμενο Ταξίδι
Άγιος Μαυρίκιος
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Πανω κατω τα ιδια με το να τα κλεισεις μονη. Φορους δεν νομιζω να εχει γιατι το 18-24 συνηθως χρησιμοποιει Ryanair ή Wizzair οπου οι φοροι συμπεριλαμβνονται στην τιμη. Εκεινο που πρεπει να δεις ειναι αν οντως η τιμη ειναι αυτη γιατι στους ορους η σελιδα αναφερει πως αν αλλαξουν οι τιμες των εισιτηριων θα γινει αναπροσαρμογη στην τιμη. Μην πληρωσεις δηλαδη καμια προκαταβολη και μετα σου πουν, α ξερεις ανεβηκαν τα αεροπορικα και τελικα η τιμη του πακετου ειναι παραπανω. Εχω την εντυπωση πως ειναι απλως για οποιον θελει να απαλλαχτει απο το ψαξιμο. Ουσιαστικα δηλαδη βρισκουν φθηνα εισιτηρια και φθηνα ξενοδοχεια βαζουν και μια μικρη προμηθεια γι αυτους και τα πουλουν σε υποψηφιους αγοραστες.
 

ria_crazy89

Member
Μηνύματα
5
Likes
2
Καμία φορά συμφέρουν τα πακέτα του 18-24, αλλά είναι ανάλογα την πόλη που ζεις.. π.χ. από Κρήτη που είμαι εγώ, συνήθως δε συμφέρουν.. παρ' όλα αυτά δεν έχω πάει ποτέ διακοπές με πρακτορείο, καθαρά για τον λόγο που αναφέρουν και πιο πάνω... ίσως υπάρχουν και έξρα χρεώσεις οι φόροι του αεροδρομίου, που συνήθως στα πακέτα των πρακτορείων υπάρχουν!
Από Κρήτη που πήγα πέρισυ με το αμόρε, εισιτήρια και διαμονή μας είχαν βγει συνολικά 200-220 ευρώ αν θυμάμαι καλά και τα είχαμε κλείσει μόνοι μας.
Βέβαια παίζουν ρόλο πολλά.. πχ. το ξενοδοχείο τελικά δεν ήταν πολύ καλό, ενώ ένα πρακτορείο θέλω να πιστεύω ότι θα έχει κάνει συμφωνεία με καλό ξενοδοχείο...
αυτές τις λεπτομέρειες πρέπει να δεις :/
 

inspiring

Member
Μηνύματα
93
Likes
140
Θα ηθελα την αποψη σας σχετικα με εκδρομη στη Βουδαπεστη......να επιλεξω να κανουμε το ταξιδι με οργανωμενο εκδρομικο ή να παμε (με την παρεα αλλων τεσσαρων ατομων) μονοι? θα ηθελα να δω οσα γινεται περισσοτερα σε 3 μερες και δε ξερω αν τα τουριστικα γραφεια καλυψουν αυτη την αναγκη μας , ομως απο την αλλη δε θα χρειαστει να αγχωθουμε και πολυ....επισης δε ξερω διαφορες στο κοστος με τον εναν ή τον αλλο τροπο.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.169
Μηνύματα
882.772
Μέλη
38.882
Νεότερο μέλος
aggelostzava

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom