Γαμήλιο Σαντορίνη - Μύκονος

steven100

Member
Μηνύματα
6
Likes
0
Καλησπέρα σε όλους -ες! Αρχικά σας ευχαριστώ και για τις απαντήσεις σας σε προηγούμενο ποστ...τελικά επιλέξαμε 2 3ήμερα (6 διανυκτερεύσεις) για το "γαμήλιο" ταξίδι μας στην Σαντορίνη και στη Μύκονο στα τέλη Ιουνίου (έχουμε κλείσει δωμάτια).
Καθώς οι μέρες που έχουμε είναι λίγες (λόγω άδειας και λοιπών υποχρεώσεων) για να εξερευνήσουμε πλήρως αυτά τα νησιά, όποιος έχει διάθεση θα ήθελα να μας προτείνει πράγματα που να κάνουμε ώστε να δούμε τα βασικά ή/και τα καλύτερα.
Σας ευχαριστώ πολύ όλους και...στα δικά σας οι ελεύθεροι :)
 

djeleni

Member
Μηνύματα
162
Likes
234
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδία, Αίγυπτος
Ευχαριστούμε για την ευχή, να ζήσετε!

Όσον αφορά τη Σαντορίνη, δεδομένου του χρόνου που διαθέτετε, προτείνω τα παρακάτω:

- Ηλιοβασίλεμα...πού αλλού; Στην Οία φυσικά. Απόλυτα γραφικό μέρος με θέα που κόβει την ανάσα. Για να την "χορτάσετε" όσο μπορείτε και να αποφύγετε την πολλή ταλαιπωρία, επισκεφθείτε την αρκετή ώρα πριν τη δύση του ηλίου.
- Υπέροχο και ήσυχο μέρος με γραφικότητα και εκπληκτική θέα είναι το Ημεροβίγλι. Καλό θα ήταν να το επισκεφθείτε ώρες που δεν είναι δυνατός ο ήλιος, ώστε να ευχαριστηθείτε την περιήγηση στον οικισμό.
- Έξω από τη λίστα δεν θα μπορούσαν να βρίσκονται τα κοσμοπολίτικα Φηρά. Είτε για πρωϊνή βόλτα είτε για βραδινή διασκέδαση. Προτείνω να κατεβείτε το Μέσα Γυαλό, είτε με τα πόδια είτε με γαϊδουράκια είτε με το τελεφερίκ και να περάσετε απέναντι στο ηφαίστειο, όπου γίνονται ξεναγήσεις. (Επισκεφθείτε κάποιο ταξιδιωτικό γραφείο στα Φηρά για να ενημερωθείτε για τα είδη εκδρομών. Πχ. Παλαιά και Νέα Καμμένη/ κρουαζιέρα σε Παλαιά, Νέα Καμμένη, Θηρασιά, ηλιοβασίλεμα εν πλω.)
- Επίσκεψη στο συνεταιρισμό Santo Wines για να δοκιμάσετε εκλεκτές ποικιλίες ντόπιων κρασιών ή να πιείτε καφέ απολαμβάνοντας τη θέα στην Καλντέρα.
- Παραλίες: Βλυχάδα, Περίβολος, Κόκκινη παραλία.
- Αν προλαβαίνετε και σας ενδιαφέρει η ιστορία-αρχαιολογία, να κάνετε μια επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο στο Ακροτήρι (μπορείτε να τη συνδιάσετε με μπάνιο στην Κόκκινη παραλία).

Αν χρειαστείτε κάποια διευκρίνιση ή περαιτέρω πληροφορία, μη διαστάσετε να με ρωτήσετε. Καλά να περάσετε!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.215
Μηνύματα
883.863
Μέλη
38.904
Νεότερο μέλος
pstrougaris@yahoo

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom