• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Γαμήλιο ταξίδι εγκυμοσύνη

lizaki84

New Member
Επόμενο Ταξίδι
μαυρικιος
Ταξίδι-Όνειρο
σευχελλες
Καλησπέρα σας,
είμαι καινούργιο μέλος,όχι και τόσο πολυ-ταξιδεμένο,ζηλεύω πραγματικά αυτούς που έχουν το χρόνο να ταξιδεύουν συνέχεια!!!!
Λοιπόν έχει προκύψει το εξής θέμα:παντρεύτηκα το Μαίο και κλείσαμε να πάμε γαμήλιο ταξίδι στο Μαυρίκιο αρχές ιουλίου με γνωστό ταξιδιωτικό γραφείο,πριν 1 εβδομάδα παραλάβαμε τα εισιτήριά μας και οτιδήποτε άλλο χρειαζόμαστε για το ταξίδι μας!!!
Χτες ανακάλυψα ότι είμαι έγκυος και το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ότι ο γιατρός θα μου απαγορέψει να ταξιδέψω και πάνε χαμένα τόσα λεφτά.....
Μόλις μίλησα με τον γιατρό μου,τον οποίο θα επισκεφθώ λίγο πριν το ταξίδι μας, και μου είπε πως αν είμαι καλά δεν υπάρχει λόγος να ακυρώσω ταξίδι μας!!!:clap:
Μακάρι να μην χρειαστεί να ακυρώσουμε το ταξίδι,το περιμένουμε πως και πως...
Χρειάζεται να επικοινωνήσω με το ταξιδιωτικό γραφείο και να γνωρίζουν την κατάστασή μου ώστε να ενημερώσουν αναλόγως την αεροπορική εταιρία και το ξενοδοχείο??? :roll::roll:

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Να ζήσετε και με το καλό το μωράκι σας! Αν ο γιατρός σου δίνει το οκ τότε να πάτε και να απολαύσετε το ταξίδι σας.
Η αεροπορική δεν χρειάζεται να γνωρίζει για την εγκυμοσύνη σου εφόσον θα είσαι ακόμη στο πρώτο τρίμηνο. Κάπου από την τριακοστή εβδομάδα και μετά ζητάνε χαρτί γιατρού για να σου επιτρέψουν να ταξιδέψεις. Όσο για το ξενοδοχείο μπορείς να τους ενημερώσεις αν έχεις κάποια ειδική απαίτηση (πχ να μην χρειάζεται να ανεβοκατεβαίνεις σκάλες για το δωμάτιο).
Άρα δεν είναι απαραίτητο να ενημερώσεις κανέναν εκτός αν εσύ το κρίνεις σκόπιμο.

lizaki84

New Member
Επόμενο Ταξίδι
μαυρικιος
Ταξίδι-Όνειρο
σευχελλες
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ mariath για τις πολύ χρήσιμες πληροφορίες σου!!!!1

hariathan

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΚΙΝΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΠΕΡΟΥ
Χαρις στην εγκυμοσύνη ακυρώσαμε μόλις, ταξίδι στην ρωσία γιατί οι πρώτες 8 εβδομαδες έχουν αποδειχτεί ιδιαίτερα επώδυνες για την γυναίκα μου με πολύ μεγάλη εξάντληση και ατελείωτες ναυτίες που είναι συνηθισμένες μέχρι τον 3ο μήνα.Να αποφύγεις οπωσδήποτε ταλαιπωρία,πεζοπορίες,να σηκώνεις βάρη.Εφοδιάσου οπωσδήποτε με το ειδικό βραχιόλι για τις ναυτίες το seaband ή travel band.
Και όσον αφορά τον Μαυρίκιο έχω να σου δώσω το τηλέφωνο και το email του καλύτερου ντόπιου που μπορεί να σας κάνει περιήγηση με το βαν του στα αξιοθέατα του νησιού.τον λένε viraj είναι απόλυτα αξιόπιστος και φιλέλληνας.Τον γνώρισα εκεί πριν μερικά χρόνια και επικοινωνούμε ακόμα.Στείλε μου email η pm να σου πω λεπτομέρειες ,και για το νησί αν χρειάζεσαι κάτι.

villi

Member
Θα σου δώσω μια συμβουλή κι αν πιάσει έπιασε!Μία φίλη ταξίδεψε πέρισυ Μαλδίβες και ήταν στην ίδια κατάσταση με σένα,νιόπαντρη και έγκυος.Ενημέρωσε το πρακτορείο της την αεροπορική και χωρίς καμία έξτρα χρέωση η εταιρία τους έβαλε στη πρώτη θέση(γιατί ήταν πολλές οι ώρες για μια έγκυο να παραμένει καθιστή) και τους παρείχε ανέσεις λόγω της κατάστασης της.Αυτό είναι στην διακριτική ευχέρια της αεροπορικής βέβαια αλλά δεν χάνεις τίποτε.Καλού κακού έχε μαζί σου καμία πιστοποίηση από το γιατρό σου ότι είσαι σε θέση να ταξιδέψεις ποτέ δεν ξέρεις.Για να σε χαλαρωσω θα σου πώ ότι ήμουν έγκυος στην δέυτερη μου κόρη,δεν το γνώριζα και ταξίδεψα στην Τυνησία!Ανέβηκα σε καμήλες,σε τζιπ στην έρημο κι έκανα πάρα πολλα χιλιόμετρα με το λεωφορείο αλλά ευτυχώς όταν επέστρεψα και το ανακάλυψα όλα ήταν μια χαρά.Πρός θεού δε λέω να μην προσέχεις,μπορεί απλά να ήμουν τυχερή αλλά πιστέυω ότι αν ο γιατρος σου κρίνει πως μπορείς να πας τότε με λίγη προσοχή θα είσαι μια χαρά!Να το απολάυσεις όσο μπορείς!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.010
Μέλη
39.726
Νεότερο μέλος
Christos Rev

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα