Γαμήλιο ταξίδι τα Χριστούγεννα στο Πεκίνο

Orchomenos

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
Καλημέρα στην όμορφη παρέα! Σας διαβάζω από καιρό , αλλά τώρα αποφάσισα να γραφτώ για να τα λέμε συχνότερα, μιας και μου αρέσουν πολύ τα ταξίδια. Ήδη έχω ταξιδέψει αρκετά στην Ευρώπη και θα χαρώ να βοηθήσω σε οτιδήποτε μπορώ.

Αφού πήραμε την απόφαση να παντρευτούμε τα Χριστούγεννα, λέμε να φύγουμε στα καπάκι για το ταξίδι. Αν και αρχική σκέψη ήταν η Ιαπωνία, λόγω ραδιενέργειας κλπ., είπαμε τελικά να πάμε Κίνα. Και εδώ θέλω τη γνώμη σας. Λέμε να πάμε Πεκίνο για 9-10 μέρες. Μήπως ξέρετε τι λέει από κρύο, αν βγαίνει εύκολα η βίζα, γενικες πληροφορίες; αν καταλήξουμε θα επανέλθω με περισσότερες ερωτήσεις!!

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας και δηλώνω ενθουσιασμένος για την εγγραφή μου εδώ!!

Λουκάς
 

Samion

Member
Μηνύματα
10.386
Likes
9.309
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Λέμε να πάμε Πεκίνο για 9-10 μέρες. Μήπως ξέρετε τι λέει από κρύο, αν βγαίνει εύκολα η βίζα,
τον Ιανουάριο καναμε ενα ημερησιο περασμα. εκανα το λαθος να βγω χωρις ισοθερμικά πανω-κατω και παγωσα. χαλαρα κατω από το ο η θερμοκρασία, αερακι που περονιαζει, παγωμενα πεζοδρομια, απιστευτο κρύο. νοσταλγησα τις Αλπεις, όπου θα επρεπε κανονικά να βρισκόμουν...ακαταλληλη εποχή μια και τα χαιλαιτ της πόλης ειναι σε εξωτερικους χωρους. και νομιζω παρα πολλες μερες γι αυτη την πόλη. σε 4-5 εχεις εξαντλησει τα μερη με τουριστικό ενδιαφερον. πηγαινετε μετά αλλου στην Κινα ή Φιλιππίνες πχ, εξαιρετη εποχη.
η βιζα στην πρεσβεια εδω βγαινει ευκολα. με το σχετικό αντιτιμο.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.259
Μηνύματα
885.379
Μέλη
38.936
Νεότερο μέλος
alexispi

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom