Γεια σας και απο εμενα!

pargen

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
Ισπανια
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινη, Αλγερια
Γεια σε ολους και καλως σας βρηκα!
Μοιραζομαι την ιδια αγαπη με εσας για τα ταξιδια και οταν δεν καταφερνω να το κανω σωματικα ταξιδευω εστω και νοητικα (και επειδη εχω και μεγαλη φαντασια,καταλαβαινετε, εχω παει παντου...!). Γενικα τα ταξιδια τα εχω συνδεσει με το εξωτερικο γιατι τρελαινομαι να μπαινω στο αεροπλανο και να νιωθω οτι φευγω μακρια, να βλεπω νεες εικονες, να ακουω διαφορετικους ηχους, να γνωριζω καινουριες γευσεις. Αυτο με ξεκουραζει, γιατι διαφορετικα τα ταξιδια μου καμια σχεση δεν θελω να εχουν με τη χαλαρωση και την ξεκουραση, τουλαχιστον οχι ακομα...γι' αυτο και τα πρωινα θα τριγυρναω στις γωνιες της πολης, θα ανακαλυπτω στα μουσεια της την τεχνη και τον πολιτισμο της, τα μεσημερια θα δοκιμαζω τα παραδοσιακα φαγητα της και τα βραδια θα γνωριζω στα μπαρακια τους ανθρωπους της. Και ολα αυτα με τη λιγοτερο δυνατη τουριστικη διαθεση, γιατι αυτο που βρισκω το πιο ενδιαφερον σε ενα ταξιδι ειναι να καταφερνει κανεις να νιωσει τον παλμο της πολης, να ακολουθει τον ρυθμο της, να αναμειγνυεται με τον πληθυσμο της. Να μην ειναι περαστικος...εστω και αν μεινει λιγο. Ετσι αντιμετωπιζω τα ταξιδια μου και η αληθεια ειναι οτι σε ολα εχω περασει υπεροχα.
Εχω ταξιδεψει αρκετουτσικα, ιδιαιτερα στην ευρωπη και εχω μια ψυχωση με το βερολινο, το αμστερνταμ και τη βαρκελωνη, τα οποια εχω επισκεφτει πολλες φορες. Τον Iουλιο θα ξαναπαω ισπανια για ενα μουσικο φεστιβαλ, 2 ωρες εξω απο τη βαρκελωνη. Φεστιβαλικος τουρισμος...αν δεν το εχετε δοκιμασει και σας αρεσει η μουσικη σας το προτεινω ανεπιφυλακτα! Ειναι εμπειρια που δεν τη ζουμε ευκολα στην ελλαδα, αλλα αυτο θα το περιγραψω μια αλλη φορα.
Τον Αυγουστο θελω να ταξιδεψω στο Μαυροβουνιο και την Κροατια, με κυρια βαση το νησι hvar και το dubrovnik. Εχει ταξιδεψει κανεις σε αυτα τα μερη?Αν ναι, ισως θα μπορουσε να μου πει αν αξιζει να επισκεφτω και καποιο αλλο μερος εκει κοντα.
Αυτα για την ωρα και ευχαριστω που αντεξατε τη φλυαρια μου... :)
 

Lthanos

Member
Μηνύματα
1.387
Likes
283
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο
Ταξίδι-Όνειρο
2 μήνες στην Κίνα
Καλώς ήρθες pargen. Τώρα που δεσμεύτηκες ότι θα μας περιγράψεις ταξίδι φεστιβαλικού τουρισμού, δε θα γλυτώσεις από εμάς εύκολα :)
 

dk

Banned
Μηνύματα
1.397
Likes
55
Επόμενο Ταξίδι
Κρουαζιέρα Αιγαίου-Dubai
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
Γεια σου pargen και:welcome2:
Εχω παει Κροατια και Μαυροβουνιο και ειμαι σιγουρος οτι θα ενθουσιαστεις.
Αφιερωσε περισσοτερο χρονο απο οτι εχεις φανταστει στο Μαυροβουνιο γιατι αξιζει πραγματικα.
Δες εδω για να καταλαβεις τι εννοω:http://www.travelstories.gr/showthread.php?t=931
 

dimosf

Member
Μηνύματα
2.302
Likes
5.885
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
:welcome:κι από μένα. Ωραίος ο τρόπος που σκέφτεσαι για τα ταξίδια.
Στην Κροατία είναι ωραίο το Σπλιτ και εκεί κοντά το εθνικό πάρκο με τους καταρρακτες KRKA. http://www.npkrka.hr/html_en/uvod_en.htm
Φυσικά πανέμορφο και το Ζάγκρεμπ. Καλά ταξίδια.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.223
Μηνύματα
884.224
Μέλη
38.915
Νεότερο μέλος
katsanas1962@gmai

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom