Γερμανία Ελβετία Γενεύη και Φρανκφούρτη

echo2011

Member
Μηνύματα
2.398
Likes
3.572
Καλησπέρα σε όλους! Είμαι καινούρια στο φόρουμ και χάρηκα που βρήκα πληροφορίες για ταξίδια στα ελληνικά!
Για τον Ιούνιο έχω κλείσει ταξίδι στη Βαρκελωνη και πηγαίνοντας θα σταματήσουμε στη Γενεύη για 9 ώρες. Φτάνουμε πρωί και φευγουμε απο κει βραδάκι. Αφαιρώντας τις διαδρομές για το αεροδρόμιο και μιάμιση ώρα νωρίτερα για το check in θα μείνουμε στη Γενεύη περίπου 7 ώρες. Αν έχει πάει κάποιος θα μπορούσε να προτίνει τα βασικότερα αξιοθέατα για να δούμε;; Το ίδιο και στην επιστροφή, θα μείνουμε 9 ώρες στη Φρανκφούρτη, απ΄το πρωί ως τις 9 το βράδυ. Και εδώ θα ήθελα τη βοήθειά σας. Για Γενευη έχω βρει κάποια πράγματα αλλά για Φρανκφουρτη οχι και πολλά..
Ευχαριστώ πολύ!
 

marquis

Member
Μηνύματα
1.284
Likes
898
Αφου έχεις πληροφορίες για την Φρανκφούρτη, θα σου πω τα βασικά για τη Γενεύη. Το κέντρο της είναι αρκετά μικρό, κι έτσι σε μία μέρα θα το δείς άνετα, καθώς δεν υπάρχει κάποιο must see μουσείο, το οποίο θα μπορούσε να σου έτρωγε χρόνο (αν παρόλα αυτά θέλετε να δείτε κάποιο μουσείο πηγαίνετε στο Μουσείο Τέχνης και Ιστορίας, έχει δωρεάν είσοδο), κι έτσι θα μπορείς να περπατάς όση ώρα θες. Κάνε μία βόλτα γύρω από τις όχθες της λίμνης Λεμάν, αλλά και στο λόφο που βρίσκεται η παλιά της πόλη. Δε νομίζω να χρειαστείς συγκοινωνία παρά μόνο από και προς το αεροδρόμιο, το οποίο απέχει το πολύ μισή ώρα. Να ξέρεις ότι έχεις δωρεάν μετάβαση στην πόλη (Geneva International Airport - gva.ch - Geneva and region). Τώρα για εστιατόρια, αυτά στα οποία έφαγα ήταν εκτός κέντρου, οπότε δε νομίζω ότι θα βόλευε να πάτε εκεί.
 

echo2011

Member
Μηνύματα
2.398
Likes
3.572
Χίλια ευχαριστώ παιδιά! Σίγουρα θα μου φανούν πολύ χρήσιμες όλες οι πληροφορίες σας! Να ειστε καλα! :)
 

echo2011

Member
Μηνύματα
2.398
Likes
3.572
Από κεντρο Γενεύης για να ξαναπάω αεροδρόμιο θα πάρω λεωφορείο ή μήπως υπάρχει τρένο ή μετρο; Το ίδιο και για Φρανκφούρτη, λογικά δε θα ξανακάνω check-in αφου είναι ενδιάμεση στάση, άρα ποση ώρα νωρίτερα προτίνετε να φύγω απ'το κεντρο για ναμαι εγκαιρα στο αεροδρόμιο;;
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.215
Μηνύματα
883.836
Μέλη
38.904
Νεότερο μέλος
pstrougaris@yahoo

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom