Κωνσταντινούπολη Γεύσεις στην Κωνσταντινούπολη: Παλιά Πόλη, Κουμκαπί

Borealis

Member
Μηνύματα
3.817
Likes
7.700
Ναι τα λεωφορεία είναι τα ΒΝ2 και νομίζω και το ΒΝ1.
Ο Αγιος Στέφανος=Yesilkοy είναι πολύ ωραίο παραλιακό χωριό μετά το Bakirkoy.Εκεί πέρα έπεσα και στο γύρισμα της εκπομπής!!της "μαγείρισας"του Μega που δεν ξέρω αν προβλήθηκε χθες η θα προβληθει την επόμενη Κυριακή.
Aπό Eminonou με το λεωφορείο που ανέφερα γύρω στη μισή ώρα με 40 λεπτά αν δεν έχει κίνηση.
Βorealis γιατι βρε δεν ρώτησες εκεί πέρα στο σταθμό κάποιον να σου πει τι εναλλακτική έχεις για να πας προς τα κεί;κι εγώ για τραίνο πήγα αρχικά αλλά μ ενημέρωσαν και με κατατόπισαν για τα λεωφορεια.
Χαίρομαι που θεωρείς τον Άγιο Στέφανο όμορφο γιατί είναι το χωριο του παππού μου!
 

Vegerazaros

Member
Μηνύματα
1.464
Likes
2.061
Ταξίδι-Όνειρο
Ελβετία ξανά
Κουμκαπί..!! Δυστυχώς η περιοχή εχει χαλάσει....Δεν ειναι οπως 4 χρονια πριν που πρωτοπήγα..Καθε χρόνο εβλεπα και μια μικρή διαφορα προς την "διαφθορά" αλλα εκανα και λιγο τα στραβά μάτια!..Ομως η επισκεψη μου την τελευταία φορα (26-7-14) μονο "απογοήτευση" ηταν.. Μικρα ζητιανάκια να τριγυρίζουν στα τραπεζια να μαλώνουν μεταξυ τους ,να φτυνουν κλπ...Οι σερβιτόροι αφασία έμαθαν και αυτοί μόνο στο" καμάκι" οι Τουρίστες πιο πολλοί από κάθε άλλη φορά.. Τα φαγητά οτι ναναι και ο λογαρισμος στο διπλασιο... Δεν ξερω αν ετυχε πάντως η παρακμή σε ολος της το μεγαλείο..νομιζω οτι δεν θα ξαναπάω εκει ποτέ πια...
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.167
Μηνύματα
882.746
Μέλη
38.880
Νεότερο μέλος
Adamamdia

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom