Γύρος Ιταλίας με σκυλάκο οδικώς

Shiro

Member
Μηνύματα
8
Likes
14
Kαλησπέρα και πάλι σε όλη τη καλή παρέα!

Ξανά εδώ με νέο μέλος στην οικογένεια (έναν κούταβο golden retriever, εν ονόματι Wallace) :)

Τον Αύγουστο του 2014, μέσα σε 14 μέρες γυρίσαμε 4 χώρες. Βόρεια Ιταλία, Γερμανία, Αυστρία και Σλοβενία.. ήταν υπέροχα. Με τις καλύτερες εντυπώσεις όπως πάντα για την Ιταλία (μεγάλη αγάπη!) αλλά και η Αυστρία....απερίγραπτα συναισθήματα για αυτή τη χώρα. Οφείλω να πω πως δεν μας φτάσανε οι μέρες..

This time, λέμε να κάνουμε τον γύρω της Ιταλίας... Τέλη Ιούλη (30 Ιουλίου) που ξεκινάει η άδειά μου λέμε να φορτώσουμε τον Wallace στο golf μας και να ξεκινήσουμε και άλλη μια εμπειρία! (Ο Wallace θα είναι τότε 8,5 μηνών). Έχουμε στη διάθεσή μας κοντά 20 ημέρες. Θέλουμε να πιάσουμε και το νότιο κομμάτι της μέχρι Amalfi coast αλλά και το βόρειο κομμάτι της έως Bolzano, συμπεριλαμβάνοντας lake como (ξανά)!

  • Καταρχήν, έχει κάποιος την αντίστοιχη εμπειρία με σκυλάκο Ιταλία? Δεν παίζει να τον αφήσω Αθήνα για κανένα λόγο, είναι μέλος της οικογένειας πλέον και ήδη είναι μαζί μας όπου και να πάμε! Έχω ακούσει πως οι Ιταλοί είναι φοβερά φιλόζωοι και δε θα έχουμε θέμα σε μαγαζιά, ξενοδοχεία κλπ. Με ένα γρήγορο searching που έκανα παρ' όλα αυτά υπάρχουν ξενοδοχεία και airbnb rooms που δε δέχονται κατοικίδια.

  • Και κάτι πολύ σημαντικό, επειδή θα μετακινούμαστε σε πολλές και διάφορες πόλεις τι τύπου διαμονής προτείνεται βάση και του παραπάνω δεδομένου που αναφέρω (σκύλος)?

Άν κάποιος έχει άποψη επί του θέματος, θα το εκτιμήσω αρκετά! Σας ευχαριστώ πολύ! :icon_redface:
 

Samion

Member
Μηνύματα
10.367
Likes
9.290
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
να προσεξεις μονο τα ταξιδιωτικα εγγραφα του να ειναι ενταξει, τσιπ, διαβτηριο κλπ.
για τα καταλυματα οτι ισχυει και εδω. οπου τα δεχονται τα δεχονται. οπου δεν πας αλλου. τοσο απλα.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

No members online now.

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.205
Μηνύματα
883.761
Μέλη
38.903
Νεότερο μέλος
Akis2002

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom