Διακοπές στην Αμμουλιανή

vickygian

Member
Μηνύματα
87
Likes
13
Επόμενο Ταξίδι
αγνωστο....
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου!!!
Περιπλανόμενη στο φόρουμ και σκεφτόμενη τις καλοκαιρινές μου διακοπές, οι οποίες καιρού επιτρέποντος θα ξεκινήσουν μέσα Ιουνίου, "πήρε" το μάτι μου την Αμμουλιανή. Σαν νησί δεν το είχα ξανακούσει και ψάχνοντάς το λίγομ μου άρεσε πολύ σαν ιδέα, έχω όμως μερικές ερωτήσεις...
1) Πού με συμφέρει να μείνω για να πετύχω το εξής πακέτο, ωραίες παραλίες και να έχει λίγο κόσμο το βράδυ (να μην είναι ερημιά). Κάποιο μπαρ να πιω ήσυχα ένα ποτό ή να φάω κάτι σε ένα εστιατόριο.
2) Αν πάω μέσα-τέλη Ιουνίου οι θάλασσες είναι κρύες?
Οποιαδήποτε άλλη πληροφόρηση δεκτή!
Καλές διακοπές σε όλους!!!!:p
 

LIDA

Member
Μηνύματα
449
Likes
229
Πολλοί φίλοι μου πηγαίνουν στο κάμπινγκ στην Αμουλιανή. Έχε και αυτό υπόψιν.
 

fairyland

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
γεια σας!Μηπως γνωριζει κανεις αν στην αμμουλιανη εχει νεολαια και νυχτερινη ζωη;
 

sophia_det

Member
Μηνύματα
213
Likes
225
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδία,Περού,Ν.Ζηλανδία
Η δική μου εντύπωση από την Αμμουλιανή δεν ήταν και η καλύτερη. Ίσως περίμενα περισσότερα από αυτά που βρήκα... Νομίζω είναι υπερεκτιμημένη, οι τιμές δωματίων σε αναλογία με το τι προσφέρει εξωφρενικές. Αν δεν έχεις σκάφος, στην ουσία υπάρχουν 2 παραλίες, όμορφες βέβαια, αλλά και πηγμένες από κόσμο, κυρίως οικογένειες και ζευγάρια.

Νυχτερινή ζωή δεν υπάρχει, ελάχιστα μαγαζιά, αλλά δεν πας στην Αμμουλιανή για τη διασκέση, αλλα για την ηρεμία.

Το οδικό δίκτυο... τραγικό! Από ένα σημείο και μετά δεν υπάρχει δρόμος στην ουσία...μόνο με γουρούνα μπορείς να κινηθείς.

Το φαϊ, εκτός 2 εξαιρέσεων, ήταν επίσης τραγικό και σε μορφή αρπαχτής. Δεν τρώω θαλασσινά οπότε δεν μπορώ να σε διαφωτίσω σε αυτό το κομμάτι.
 

ΠΕΝΗ

Member
Μηνύματα
5
Likes
1
ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΤΑ ΕΞΗΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΙΟ ΠΑΝΩ: ΟΙ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΛΗ,ΑΠΟ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΖΩΗ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ......ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ, ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ, ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΣΙΜΠΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΓΑ....ΣΕ ΚΤΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ.....ΜΑΚΡΙΑ. ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΑΥΞΗΜΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ SOPHIA_DET.
 

strnteo

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
εχω επισκεφτει αρκετες φορες την αμμουλιανη κ μπορω να πω οτι εχει αλλαξει αρκετα.
οι τιμες ειναι πολυ καλυτερα απο αλλες εποχες αλλα παντα αναλογως που θα πας
ταβερνες οπως ο << τζανης>> , ο << γλαρος >> το << μετοχι >>, η << κληματαρια >> ο <, γριπος>> η << μεγαλη αμμος >> ειναι απο τις καλες οπου θα εξυπηρετηθεις και θα ευχαριστηθεις το φαητο εξισου καλα, . Οσο για τις παραλιες ειναι πολλες και αναλογως την προτιμηση μπορεις να επιλεξεις ειτε πολυκοσμια ειτα ησυχια, παντως το σιγουρο ειναι πως θα την απολαυσετε!!!
 
Last edited by a moderator:

Lexuss

Member
Μηνύματα
312
Likes
169
σκεφτομαι να παω και εγω προς τα τελη αυγουστου αμμουλιανη για 3ημερο. Θελω να ρωτησο τα εξης για οποιον ξερει, Σε πια μαγαζια να παω να φαω καλα , ειτε κρεατικα ειτε θαλλασινα?
watersports εχει σε καμια παραλια?
 

Lexuss

Member
Μηνύματα
312
Likes
169
μερικες photos απο το μικρο νησακι της χαλκιδικης που επισκευτικα πριν λιγες μερες. Πραγματικα εντυπωσιαστικα απο τις καταγαλανες παραλιες που εχει ! μεχρι τωρα η καλυτερη παραλια που έχω επισκεφτεί.



 
Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.186
Μηνύματα
883.273
Μέλη
38.893
Νεότερο μέλος
stefanoss

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom