Παξοί Διακοπές στους Παξούς

Jimmakos_Nina

Member
Μηνύματα
5
Likes
0
Λέμε με την κοπέλα μου να πάμε διακοπές στους Παξούς.Θέλουμε κάτι ήσυχο με ωραίες παραλίες, καλό φαγητό και χωρίς πολυ βαβούρα(τύπου Μύκονος,Πάρος,Κέρκυρα κλπ).Το μόνο που μας προβήματίζει είναι οτι μαθαίνουμε ότι είναι όλα πολύ ακριβά και αυτό μας προβληματίζει λίγο.Θέλουμε γνώμες και άμα λάχει και καμμία άλλη προτάση για αλλού.
ΤΥ!
:cool:
 
Μηνύματα
768
Likes
603
Επόμενο Ταξίδι
Κάπου μακριά
Ονειρεμένο Ταξίδι
Λος Ρόκες
Εξαρτάται με τί συγκρίνεις το ακριβά. Συγκρινόμενο με την Αθήνα, ναί, είναι ακριβά. Συγκρινόμενο όμως με Μύκονο, Πάρο κλπ είναι φθηνότερα.
Με καλή οργάνωση και κλείνοντας από νωρίς, μπορείτε να το απολαύσετε χωρίς να καταξοδευτείτε.
 

DimiT

Member
Μηνύματα
18
Likes
0
Εγώ είχα πάει πριν 4 χρόνια (όχι και τόσο πρόσφατα δηλαδή). Νομίζω πως από τιμές είναι αρκετά καλά σε σχέση με άλλα νησιά. Παρότι πήγα σε υψηλή σεζόν, βρήκα εύκολα δωμάτιο χωρις να έχω κλείσει κάτι νωρίτερα.
Δεν μου άρεσαν οι παραλίες... πολύ πέτρα και βράχια. Οι περισσότεροι παίρνουν καραβάκι και πάνε αντίπαξους. Επίσης, χρειάζεσαι αυτοκίνητο αν θες να φέρεις βόλτα, αλλιώς θα ξεμείνεις στο Γάιο.
Νυχτερινή ζωή: όχι κάτι ιδιαίτερο... για ζευγαράκι πάντως καλά είναι. Από τουρίστες έχει πολλούς Ιταλούς που έρχονται ακόμη και για μονοήμερες επιδρομές και από Έλληνες γενικά λίγο μεγαλύτερες ηλικίες απ' όσο θα βρεις ίσως σε άλλα νησιά.
 

Jimmakos_Nina

Member
Μηνύματα
5
Likes
0
Επίσης σήμερα ένας φίλος μας πρότεινε την Αμοργό ως τον τέλειο προορισμό και ενώ είμαστε σχεδόν αποφασισμένοι για Παξούς μας έβαλε σε σκέψεις. Τι λέτε????
 

DimiT

Member
Μηνύματα
18
Likes
0
Αμοργό δεν έχω πάει, έχω ακούσει τα καλύτερα όμως. Αν σε βολεύει και από θέμα απόστασης (π.χ μένεις Αθήνα), πήγαινε Αμοργό. Οι Παξοί καλοί ήταν, αλλά δεν με ενθουσίασαν προσωπικά.
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.114
Μηνύματα
880.689
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom