Γενικά Διακοπές τελευταίας στιγμής

Luciddream

New Member
Μηνύματα
3
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
Ευρώπη
Καλησπέρα, αποφασίσαμε με την παρέα να κλείσουμε διακοπές την τελευταία στιγμή (όπως πάντα).. Σκεφτόμαστε για Ευρώπη, κοντά στα χριστούγεννα, μάλλον περίπου 22-27 του Δεκεμβρίου. Θέλουμε να είναι κοντά σε χιονοδρομικό για ski, snowboard, κτλπ, και θα μας άρεσε να είναι και κοντά σε άλλα αξιοθέατα.
Με λίγο έρευνα που έκανα έχω καταλάβει ότι μια οικονομική λύση είναι η Σλοβακία, και λόγω της RyanAir, αν και απο ότι βλέπω στον χάρτη η περιοχή με τα χιονοδρομικά είναι περίπου σε απόσταση απο το αεροδρόμιο όσο Αθήνα - Παρνασσός (ίσως και παραπάνω).
Η άλλη περίπτωση που κοίταξα είναι για Αυστρία, που έχει κάτι φοβερά χιονοδρομικά, αλλά από ότι βλέπω είναι ακριβά τα εισητήρια. Απλά δεν ξέρω μήπως υπάρχει εύκολη μετακίνηση απο κάποια πιο φτηνή περιοχή / χώρα. Είμαστε ανοιχτοί σε όλες τις προτάσεις και όλες τις χώρες, αρκεί να είναι κάτι οικονομικό, έτσι και αλλιώς maximum 5 μέρες θα πάμε. Ευχαριστώ πολύ!
 

Luciddream

New Member
Μηνύματα
3
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
Ευρώπη
Αρκετά οικονομικό είναι το Bansko στη Βουλγαρία.
Καλησπέρα και πάλι. Το γνωρίζω αλλά σκεφτόμασταν για πιο βόρεια αυτην την φορά, συν ότι θέλουμε να δούμε και καμια πόλη, αρχιτεκτονική κτλπ. Το πρόβλημα είναι ότι αν τα αεροπορικά στις περισσότερες περιοχές ξεκινάνε απο 500+ ευρώ πήγενε / έλα το άτομο, δυσκολεύει το να περάσουμε άνετα εκεί που θα πάμε. Ειδικά αν πηγαίνεις για λίγες μερες (4-5 απο ότι φαίνεται στην περίπτωση μας), το να χαλάσεις τα μισά χρήματα στα αεροπορικά δεν είναι και ότι πιο έξυπνο :p
Θα χρειαστεί εκτός από ξενοδοχείο, φαγητό, κτλπ, να νοικιάσουμε εξοπλισμό για snowboard / ski, και μπορεί και κανα όχημα για μετακίνηση, οπότε τα έξοδα τα σκέφτομαι συνολικά.
Εκτός και αν δεν ξέρω να ψάχνω για εισητήρια, οπότε σε αυτήν την περίπτωση οποιαδήποτε ιδέα είναι ευπρόσδεκτη.
Η Σλοβακία άραγε αξίζει για 4-5 μέρες τον Δεκέμβριο? Ή να το ξεχάσω και να ψάξω τρόπο να πάμε κάπως φτηνά σε πιο ακριβό προορισμό..?
 

patriarchea

Member
Μηνύματα
71
Likes
88
Τί θα ελεγες για Milano Bergamo με rynair?Από εκεί νοικιαζεις αυτοκίνητο και πας άνετα Τυρόλο.
 

Luciddream

New Member
Μηνύματα
3
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
Ευρώπη
Τί θα ελεγες για Milano Bergamo με rynair?Από εκεί νοικιαζεις αυτοκίνητο και πας άνετα Τυρόλο.
Βασικά μόλις έκλεισα το τηλέφωνο που μίλαγα με την παρέα, και κάτι τέτοιο σκεφτόμασταν να κάνουμε. Απλά εγώ κοίταγα για Ελβετία με swiss που βλέπω έχει φτηνά εισητήρια και απο εκεί με αυτοκίνητο.. μήπως βγαίνει πιο κοντά? Όπως το κοιτάω στον χάρτη μου φαίνεται 2 ώρες λιγότερο απο ελβετία. Θα τα κοιτάξω και καλύτερα.. πάντως φαίνεται doable + θα δούμε και πράγματα στην διαδρομή :)
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.336
Μηνύματα
888.706
Μέλη
39.001
Νεότερο μέλος
Maria Kremm

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom