Γενικά Διακοπες 2013-Η αναζητηση!!!

ioannaco

New Member
Μηνύματα
4
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
Νεα Υορκη
Ταξίδι-Όνειρο
Κουβα
Καλησπέρα!
Καθως αρχισε και για φετος η αναζητηση των καλοκαιρινων μας διακοπων ειπα να ζητησω πρωτη φορα την βοηθεια σας καθως εχω πελαγωσει!!!
Θα παμε διακοπες αρχες αυγουστου με τον φιλο μου(ειμαστε 22) και ψαχνουμε καποιο νησι που λιγο πολυ να τα συνδιαζει ολα!Ωραιες παραλιες-καποιες οργανωμενες ισως-, κοσμο αρκετο αλλα οχι παρα πολυ,ομορφη Χωρα με τα πλακοστρωτα στενακια και νυχτερινη ζωη σε φυσιολογικα επιπεδα(δεν θελουμε κλαμπ αλλα την περαντζαδα της Σιφνου η της Μυκονου σε πιο ηπια επιπεδα ομως)!
Για να βοηθησω λιγο εχουμε παει Σαντορινη(μας αρεσε παρα πολυ εννοειται), Μηλο(λιγο ηρεμη για τα γουστα μας),Παρο, Μυκονο(πολυ χαμος) και τελος Σιφνο που την λατρεψαμε!Για μας το τελειο νησι μεχρι στιγμης!
Τι θα μας προτεινατε που να ομοιαζει με την Σιφνο στην ομορφια,ζωη,παραλιες κλπ;Θα παμε για περιπου 6-7 μερες και θα εχουμε αυτοκινητο...
Απορριπτονται να αναφερω οι Σποραδες...
Ευχαριστω εκ των προτερων και αναμενω τις απαντησεις σας με ανυπομονησια!!!
 

North66

Member
Μηνύματα
4.309
Likes
5.063
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Να πάτε σε κάποιο νησί του Ιονίου (πχ Κέρκυρα ή Κεφαλονιά) ώστε να δείτε διαφορετικά τοπία απ' τα κλαδικά αιγαιοπελαγίτικα. Η Ελλάδα δεν είναι μόνο τα κυκλαδονήσια.
 

Nikos5050

Member
Μηνύματα
535
Likes
137
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
Χανιά και Ρέθυμνο.
 

ioannaco

New Member
Μηνύματα
4
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
Νεα Υορκη
Ταξίδι-Όνειρο
Κουβα
Το ιονιο απορριπτεται γιατι το εχει φαει με το κουταλι ο φιλος μου!Οσο για την Κρητη μου φαινεται αχανης!!δεν ξερω απο που να ξεκινησω το ψαξιμο και δεν την επιλεγω γι'αυτο τον λογο συνηθως!
Ισως καποιο μικροτερο νησι δε συνδιασμο με καποιο μεγακυτερο θα ηταν καλη επιλογη;
 

KLEOPATRA

Member
Μηνύματα
5.869
Likes
2.260
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Δειτε τη Ναξο σε συνδυασμο με Κουφονησι αν θελετε κατι μικροτερο παραδιπλα οπως λες.
Νοτιες παραλιες τροπικαλ,ωραια χωρια..πρασινο νησι..μεγαλουτσικο δεν βαριεσαι για μια βδομαδα,φαγητο καλο,ομορφη Χωρα με περατζαδα στο λιμανι και αρκετη ζωουλα το βραδυ χωρις να γινεται η κολαση.
Επισης θα προτεινω Κυθηρα,τα οποια πληρουν τις προδιαγραφες που βαζεις ..πλην ισως της βραδινης ζωης ..δεν εχει πολλα πραγματα.
Να ριξεις μια ματια στο πρωτο θεμα της ενοτητας αυτης ..εκει που λεει ελληνικα νησια ..θετικα και αρνητικα για το καθενα.
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.264
Μηνύματα
885.588
Μέλη
38.944
Νεότερο μέλος
ΑγγελοςΑθ.

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom