Διαμονή Κωνσταντινούπολη

ayreonliv

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΙΤΑΛΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΜΕΞΙΚΟ
Καλημέρα σας,
Πρόκειται να παω πρωτη φορα Κωνσταντινούπολη 29 Μαρτίου για πέντε μέρες. Θέλω να μείνω κοντά στην Ταξίμ. Έχετε να προτεινεται κάποιο καλό ξενοδοχείο;
Επίσης κάτι που με αγχώνει είναι ότι μου είπαν ότι φτάνοντας στο αεροδρόμιο θα πρεπει να παρουμε κάποιο χαρτάκι για την είσοδό μας; δε το έχω καταλάβει τι ακριβώς είναι; και από που θα το παρουμε στο αεροδρόμιο;
Όποια άλλη πληροφορια για αξιοθέατα και φαγητό ευπρόσδεκτη

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
Γαλλία
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Επίσης κάτι που με αγχώνει είναι ότι μου είπαν ότι φτάνοντας στο αεροδρόμιο θα πρεπει να παρουμε κάποιο χαρτάκι για την είσοδό μας; δε το έχω καταλάβει τι ακριβώς είναι; και από που θα το παρουμε στο αεροδρόμιο;
Στον έλεγχο ταυτοτήτων (αν πας με ταυτότητα) θα σου δώσουν εκείνοι ένα χαρτάκι που καλό είναι να το έχεις μαζί σου στην επιστροφή.
Αν πας με διαβατήριο δεν σου δίνουν κάτι. Απλά σφραγίζουν το διαβατήριο.
Δεν χρειάζεται να ψάξεις τίποτα.

ayreonliv

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΙΤΑΛΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΜΕΞΙΚΟ
Στον έλεγχο ταυτοτήτων (αν πας με ταυτότητα) θα σου δώσουν εκείνοι ένα χαρτάκι που καλό είναι να το έχεις μαζί σου στην επιστροφή.
Αν πας με διαβατήριο δεν σου δίνουν κάτι. Απλά σφραγίζουν το διαβατήριο.
Δεν χρειάζεται να ψάξεις τίποτα.
Άρα βγαίνοντας από το αεροπλάνο κατευθυνεσαι εκεί κατευθείαν έχει σήμανση;

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
Γαλλία
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Άρα βγαίνοντας από το αεροπλάνο κατευθυνεσαι εκεί κατευθείαν έχει σήμανση;
Δεν μπορείς να βγεις από το αεροδρόμιο χωρίς να περάσεις από τον έλεγχο διαβατηρίων/ταυτοτήτων. Αναγκαστικά θα περάσεις από εκεί. Ακολουθείς τη σήμανση για την έξοδο κι όταν φτάσεις στον έλεγχο τη σήμανση που σε αφορά ανάλογα το έγγραφο που διαθέτεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.404
Μέλη
40.037
Νεότερο μέλος
Sophiaf.

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom