Κεφαλονιά Διαμονή με παιδί

gkalla

Member
Μηνύματα
412
Likes
2.207
Επόμενο Ταξίδι
Κούβα
Ονειρεμένο Ταξίδι
Περού, Νέα Ζηλανδία
Γιατί το λες αυτό; Από φωτογραφίες και βίντεο που είδα από Αργοστόλι έχει πλατείες, πεζόδρομους. Μπορείς να κάτσεις φαντάζομαι σε ένα καφέ και να έχει λίγο χώρο το παιδί να τρέξει παραδίπλα. Δε θα την αφήσω να τριγυρνάει ανέμελη στους δρόμους εννοείται. Αντιθέτως στην Σκάλα που είδα όλα τα καφέ είναι πάνω στον δρόμο. Κάνω λάθος;
Έτσι είναι όπως τα λες. Η κεντρική πλατεία και το Λιθόστρωτο είναι κλειστά για την κίνηση και με πολύ χώρο.
Στην Σκάλα εκτός του ότι πολλά μαγαζιά είναι στον δρόμο με μπόλικη κυκλοφορία είσαι και μακριά από όλα τα άλλα. Για τις δυτικές παραλίες θέλεις τουλάχιστον 1,5 ώρα. Άσε που έχει και πολλούς Άγγλους, αν και φέτος λόγω κατάστασης δεν ξέρω αν θα έρθουν.

Κατά γενική ομολογία όλη η Ελλάδα και ειδικά τα νησιά της τους καλύτερους δρόμους έχουν.
Πάντως η Κεφαλλονιά σε σχέση με αρκετά άλλα νησιά έχει σχετικά καλούς δρόμους. Απλά δεν την βοηθά το ανάγλυφο σε ορισμένα σημεία (δρόμοι στις απότομες πλαγιές των βουνών με αρκετές στροφές π.χ.) Οι ζημιές από τον σεισμό του 2014 που κυρίως εντοπίζονταν στο δυτικό κομμάτι του νησιού (Ληξούρι, δυτική Πύλαρος και Έρισος) έστω και αργά επισκευάστηκαν στην μεγάλη τους πλειοψηφία. Κάποιες ζημιές από την περσινή κακοκαιρία έχουν μείνει αλλά απ' ότι μαθαίνω θα έχουν φτιαχτεί ως το τέλος του μήνα.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
31.882
Μηνύματα
786.864
Μέλη
36.439
Νεότερο μέλος
beatshooter

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom