Ρώμη Διαμονή στη Ρώμη: Via Veneto

Lthanos

Member
Μηνύματα
1.387
Likes
283
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο
Ταξίδι-Όνειρο
2 μήνες στην Κίνα
dsc_1525.jpg

Εδώ θα βρείτε εξαιρετικά ξενοδοχεία, σε μια περιοχή φημισμένη για τα καφέ και τα εστιατόριά της και πολύ κοντά σε πλήθος από αξιοθέατα όπως η Βίλα Μποργκέζε, αλλά και η Spagna. Προετοιμαστείτε όμως να πληρώσετε το ανάλογο αντίτιμο.

The Westin Excelsior
Westin Rome Hotels: The Westin Excelsior, Rome – Hotel Rooms at Westin.com.com
Πέντε αστέρων. Με έτος ίδρυσης το 1906, στεγάζεται σε ένα υπέροχο κτίριο και φημίζεται για την προσοχή στη λεπτομέρεια (πχ τα υφάσματά του είναι σχεδιασμένα αποκλειστικά γι’ αυτό). Θα κοστίσει πολύ, αλλά λογικά θα φύγετε ευχαριστημένοι.

Spendide Royal 5 αστέρων
Luxury hotel in Rome, Italy. Hotel Splendide Royal, Rome. Rome 5 star luxury hotels.
Βρίσκεται λίγα βήματα από τη Via Veneto και τη Βίλα Μποργκέζε. Στεγάζεται σε παλάτι του 19ου αιώνα, το οποίο για μια περίοδο ήταν μοναστήρι. Η πολυτέλεια και οι άριστες υπηρεσίες στον υπερθετικό βαθμό. Προσπαθήστε να κλείσετε δωμάτιο με θέα προς τους κήπους.

Barocco 4 αστέρων
Rome Hotels >> Hotel Barocco, 4 stars hotel in Rome, Italy
Βρίσκεται στην πιάτσα Μπαρμπερίνι (από εκεί ξεκινάει η Via Veneto). Εξωτερικά είναι σχεδόν αόρατο μια και η μικρή του είσοδος βρίσκεται σε κάθετο στην πλατεία δρόμο. Είναι μικρό και με βαριά επίπλωση και διακόσμηση. Προσπαθείστε να κλέισετε δωμάτιο με θέα στην πλατεία όπου βρίσκεται ο Τρίτωνας του Μπερνίνι. Ακριβό και αυτό, αλλά σε πιο “φυσιολογικά” πλαίσια σε σχέση με τα προηγούμενα.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.204
Μηνύματα
883.677
Μέλη
38.900
Νεότερο μέλος
Arte_miss

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom