Ιρλανδία Δουβλινο.-Παρουσιαση αξιοθεατων & προγραμμα επισκεψης τους για ημερησια ή 2μερη εκδρομη.

chrgkoutz

Member
Μηνύματα
363
Likes
1.195
Ταξίδι-Όνειρο
Δάση Βόρειου Καναδά
Δουβλινο.-Παρουσιαση αξιοθεατων & προγραμμα επισκεψης τους για ημερησια ή 2μερη εκδρομη. Προς επιδοξους επισκεπτες.

Θελοντας να βοηθησω οσους φιλους,θα επισκεφθουν το Δουβλινο,αλλα δεν εχουν χρονο ή τις αναλογες δυνατοτητες για να το οργανωσουν,αντι καταγραφης εντυπωσεων και παρουσιασης φωτο,θα παραθεσω την δικη μου προετοιμασια και οργανωση,προς αξιοποιηση της κι από μερους τους.

Είναι μια αναλυτικη καταγραφη των πλεον –κατά την αποψη μου- επισκεψιμων αξιοθεατων,με φωτογραφιες, ιστορικες πληροφοριες, αλλα και με αποτυπωση τους σε χαρτες google maps, ώστε να καθισταται ευκολη και σε σειρα η επισκεψη σε προορισμους,που βρισκονται στις ιδιες –περιπου- περιοχες του Δουβλινου, χωρις να περιλαμβανει στον υπολογισμο του χρονου,τις επισκεψεις μουσειων, μνημειων κλπ.
Αφορα μια καταγραφη περιηγησεων,με αριθμηση των αξιοθεατων επισκεψης, φωτο, αναλυτικες περιγραφες και ισως καποιες παρατηρησεις του συντακτη.
Σημειωτεον ότι ΟΛΕΣ οι περιγραφομενες διαδρομες,θεωρω ως δεδομενο,οτι θα γινουν περπατωντας, διοτι αποψη μου είναι ότι δεν υπαρχει άλλος τροπος,για να απολαυσεις τα τουριστικα σημεια,που επισκεπτεσαι, αν δεν τα «περπατησεις».
Η παρουσιαση αποτελειται από ενα αρχειο pdf,που αποτελει -κατα την δικη μου αποψη- ενα νεο τροπο ενημερωσης νεων προορισμων και η συγκεκριμμενη παρουσιαση είναι στην αγγλικη και ελληνικη,καθως η ερευνα που εκανα σε διαφορες ιστοσελιδες εσωτερικου και εξωτερικου ηταν και στις δυο γλωσσες.

1.DUBLIN.Sightseeing survey at google maps, as listed s/n

Το αρχειο ξεκινα με χαρτη google maps,οπου αποτυπωνονται αριθμημενα τα αξιοθεατα και στην συνεχεια παραθεττω μια καταγραφη πληροφοριων,που συνελεξα από διαφορα links του διαδικτυου, με αξιοθεατα, αμεσα συνδεδεμενα με φωτο,όπως και αλλες πληροφοριες,με σκοπο την οργανωση και τον καλυτερο -χρονικα-προγραμματισμο επισκεψης των περισσοτερων και πλεον ελκυστικων αξιοθεατων, στο διαστημα, που διαθετετε για επισκεψη της ομορφης αυτής πολης.

Επισης καταγραφω και τις αποστασεις μεταξυ των αξιοθεατων,ώστε να μπορειτε να καθορισετε το προγραμμα περιηγησης σας.

The Spire-The Four Courts- National Museum- Decorative Arts and History-Christ Church Cathedral-Dublin Castle- St.Werburgh's Church-St Doulagh's Church-General Post Office-Patrick Kavanagh-Kings Inns- Saint Andrews Church- Molly Malone-Famine Memorial-St Patrick's Cathedral-Government Buildings-Dublin City Hall- Guinness-Irish Museum of Modern Art- Phoenix Park-Drimnagh Castle-Lusk Round Tower, είναι τα περιγραφομενα αξιοθεατα κι ελπιζω η νεα αυτη παρουσιαση να χρησιμευσει-βοηθησει στην οργανωση του ταξιδιου σας στο Δουβλινο.

Εννοειται,οτι καθε προταση βελτιωσης των προτασεων μου ειναι ευπροσδεκτη. Αν σας βοηθησα, καντε Like για να γινω και πλουσιος (καλο;;;)
Καλο ταξιδι και καλα να περασετε!
 

Attachments

Last edited by a moderator:

angela.lad

Member
Μηνύματα
62
Likes
72
Επόμενο Ταξίδι
Σκωτία
Πολυ ωραια προσπαθεια!Βαλε μας ομως και καμια φωτο,να δουμε το ομορφο Δουβλινο!
 

chrgkoutz

Member
Μηνύματα
363
Likes
1.195
Ταξίδι-Όνειρο
Δάση Βόρειου Καναδά
Καλημερα angela.lad και σ' ευχαριστω,αλλα οπως προανεφερα η δημοσιευση ηταν προταση-παρουσιαση στους φιλους ταξιδιωτες.Οι φωτο επονται στο μελλον.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.162
Μηνύματα
882.490
Μέλη
38.878
Νεότερο μέλος
pennykk

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom