Εκδρομές γύρω απο τα Σύβοτα ?

Panos84

Member
Μηνύματα
185
Likes
68
Ταξίδι-Όνειρο
Los Santos, San Andreas
Μπράβο! Έχω μπει και στον Αχέροντα, και στον Αλιάκμονα στο Νεστόριο και στις Βάθρες στη Σαμοθράκη. Η εμπειρία ήταν πολύ ενδιαφέρουσα, αλλά το νερό μου φάνηκε τόσο κρύο που νόμιζα ότι θα μείνω στον τόπο.
Μετά από ανάβαση 5-10 λεπτών στον ποταμό, βρίσκεις μία πηγή. Το νερό που τρέχει από εκεί, ουσιαστικά "παγώνει" τον ποταμό, από εκείνο το σημείο και κάτω. Αν συνεχίσεις πιο βαθιά στον Αχέροντα, το νερό είναι δροσερό και άνετο για κολύμπι στα περισσότερα σημεία του.
 

sakaflias

Member
Μηνύματα
128
Likes
34
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΕΝΥΑ
Ψαχνω μια περιοχη στα Συβωτα (μεσα ή κοντα) που να μπορω με το ενος ετους μικρο γιο μου και την γυναικα μου να κανουμε 3-4 μερες μπανια!!! Βασικα ηθελα να ειναι μεσα στα Συβωτα μπροστα στην παραλια και να μπορω με το καροτσακι να βγαινω το βραδυ για "διασκεδαση"-βολτα.
Υπαρχει κατι...γνωριζει καποιος
 

bamba

New Member
Μηνύματα
4
Likes
0
Ωραία η παραλία της Αγ. Παρασκευής, πλέον έχει πολύ κόσμο τις ώρες αιχμής αλλά νωρίς το πρωί βρίσκεις ξαπλώστρα. Άλλη απόδραση είναι να φτάσετε Γλυκή και περπατήσετε μέσα στον Αχέρωντα όσο αντέξετε... Μοναδική εμπειρία.
Από παραλίες μπορείτε να πάτε και στο Καραβοστάσι...
Καλές διακοπές... αμήν και στους επόμενους
Είναι πολύ ωραία όντως αυτή η διαδρομη,πήγα την πρωτομαγιά αν & έβρεχε κατά διαστήματα αλλά & πάλι στα Σύβοτα είχε κόσμο,ωραία η θέα απέναντι απο τους Παξούς άξιζε. Επίσης κατά την επιστροφή απολαύσαμε την καταπράσινη διαδρομή ως τα Ιωάννινα όπου & μας έπιασε η μπόρα.
 

travelboy2015

Member
Μηνύματα
9
Likes
7
Καλησπέρα σε όλους και καλό Φθινόπωρο εύχομαι!
Όπως είχα γράψει και εδώ

http://www.travelstories.gr/community/threads/Ηρεμες-διακοπές-για-ζευγάρι.19803/page-6#post-595673

Τελικά διάλεξα να πάω Πάργα για διακοπές την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου.
Έμενα έξω απο την Πάργα σε ενα όμορφο χωρίο στην Ανθούσα (1χλμ απο την Πάργα).

Οι Παραλίες της Πάργας δεν με εντυπωσίασαν (χωρις να ειναι ασχημες) αλλα όλα τα λεφτά είναι οι παραλίες προς τα Σύβοτα.

Επισκέυτηκα την Μεγάλη Αμμο.
Σχετικά μεγάλη παραλία με ταβέρνες και οργανωμένη. Αρκετά οικογενειακά κα έτσι έκατσα 4-5 ώρες για να επισκευτώ στην συνέχεια την ίδια μέρα την Μικρή Άμμο.
Η Μικρή άμμος είναι μια μικρή παραλία με ενα ωραίο - μοντέρνο beach bar που παίζει μουσικούλα . Εμείς την επισκευτήκαμε απόγευμα που ήταν χαλαρά και κάτσαμε. Ξαπλώστρες με στρώμα απο την μία μεριά και μεγάλα πουφ απο την άλλη.

Την επόμενη μέρα πήγαμε Σύβοτα και νοίκιασα βαρκάκι (4μετρα) με μια 10 αρα μηχανούλα(δεν θελει διπλωμα) και ξεκινήσαμε και γυρίσαμε μόνοι μας τις παραλίες Μπέλα βράκα και Πισίνα ..ίσως να είδαμε και άλλες αλλά δεν είχαμε χάρτι μόνο μια φωτο απο το κινητό. :lol: Απο τις 10 εως τις 5 το ευχαριστηθήκαμε! Αν πιστευει κάποιος οτι δεν το εχει μπορει να παει με τα τουριστικά απλά ειναι άλλη φάση το βαρκάκι μόνος. Οι παραλιες αυτές Πισινα..Μπελα Βράκα πραγματικά ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ δεν υπαρχουν τα χρωματα και τα νερά τους!!! Εάν πάτε με βαρκάκι δικό σας να πάρετε ομπρέλα και κανα ψυγειάκι..αξίζει γιατί έχει πολλούς μικρούς κόλπους που ρίχνεις άγκυρα και αράζεις.

Επίσης την προτελευταία μέρα πήγαμε στο Καραβοστάσι. Ευκολη προσβαση με το αμαξι και ωραια διαδρομη να πας μεσα απο δεντρα και πολυ πράσινο. Μεγάλη παραλία και οργανωμένη ως ενα βαθμό που ειναι καλο και κακό. Πολύ όμορφα νερά μπλέ και δροσερά.

Τελευταία μέρα πήγαμε στον Αχέροντα. Δεν έκατσα πολύ παρα μονο για βολτα και καφεδακι. Πολυ κρυα νερα μπορω να πω..παρ'ολα αυτα καποιοι εκαναν και μπανιο :rolleyes-80:.

Τέλος πιστεύω οτι ήταν απο τις ωραιότερες διακοπές μου..4 μέρες ήταν οριακές βέβαια ..θα ήθελα να πάω και Παξούς - Αντίπαξους.

Δεν πειράζει..και του χρόνου να είμαστε καλά! :)

Σας ευχαριστώ για τις συμβουλές σας !
 

ggonholidays

Member
Μηνύματα
574
Likes
1.164
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Γκαλαπάγκος
Το καραβάκι για την Πισίνα από που το παίρνουμε? Πόσο κοστίζει και πόσο συχνά είναι τα δρομολόγια?

Επίσης μήπως έχετε να προτείνετε καλά εστιατόρια/ταβέρνες σε Πάργα - Σύβοτα και γύρω περιοχή?

Ευχαριστώ!!!!!
 

kill_bill

Member
Μηνύματα
183
Likes
261
Επόμενο Ταξίδι
Σικελία
Ταξίδι-Όνειρο
Αγία Πετρούπολη
Παιδιά εμένα η Μπέλα Βράκα που φάνηκε μεγάλη φόλα. Από ψηλά η θέα είναι όντως υπέροχη, όμως όταν κατεβήκαμε, διαπιστώσαμε αφενός πως οι παραλίες είναι ελάχιστων τετραγωνικών και το νερό γεμάτο οικοδομικά υλικά και μύριζε άσχημα. Ήταν ακόμα 1-2 παρέες εκεί και βιαστήκαμε όλοι μαζί να φύγουμε.
Από την άλλη, η Μικρή Άμμος όντως ωραία για μια βουτιά και να τσιμπήσεις κάτι στο μπιτς-μπαρ. Αυτό που όμως συστήνω ανεπιφύλαχτα είναι η κρουαζιέρα σε Παξούς-Αντίπαξους από Πάργα! ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ εμπειρία, υπέροχα γαλανά νερά (τόσο που δεν το πιστεύεις), πανέμορφα καταπράσινα χωριουδάκια. Προτιμήστε το ξύλινο καράβι Μάρκο Πόλο, κλείστε εισιτήρια από την προηγούμενη, πηγαίνετε από νωρίς να πιάσετε μαξιλάρες πάνω στο καραβάκι. ;)
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.169
Μηνύματα
882.785
Μέλη
38.883
Νεότερο μέλος
ayahuasca97

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom