Ταϋλάνδη Εκδρομές και Δραστηριότητες στο Κράμπι

varioAthens

Member
Μηνύματα
5.492
Likes
7.996
Phi Leh (2).jpg

Το βασικότερο που μπορεί να κάνει κανείς στο Κράμπι είναι εκδρομές στα νησιά που βρίσκονται στην Andaman Sea και να αφιερώσει και 1 τουλάχιστον ημέρα για την ανακάλυψη της ενδοχώρας.

Προτεινόμενες εκδρομές:

Ko Ping-Gan – Koh Talu – Koh Pannyi
Το 1ο είναι γνωστό και ως νησί του James Bond.
Στο 2ο θα εξερευνήσετε με κανό τις θαλάσσιες σπηλιές και θα παρατηρήσετε την μανγκρόβια βλάστηση.
Στο 3ο θα νιώσετε ότι βρίσκεστε ξαφνικά σε άλλη χώρα μιας και πρόκειται για μουσουλμανικό χωριό (με όλα τα παρελκόμενα: παζάρι τύπου σουκ, μιναρέδες, κελεμπίες κ.λ.π.) χτισμένο πάνω σε πασάλους.

Maya Bay – Phi Leh – Phi Phi Islands- Bamboo Island
Η 1η είναι η γνωστή παραλία της ταινίας “The Beach”.
Η 2η είναι μία υπέροχη λιμνοθάλασσα με γαλαζοπράσινα νερά.
Tα 3α είναι πολύ διάσημα νησάκια, άλλοτε εντελώς παραδεισένια σήμερα πολύ τουριστικοποιημένα, στα οποία πολύς κόσμος δεν περιορίζεται απλώς σε ημερήσια εκδρομή αλλά αφιερώνει και κάποιες διανυκτερεύσεις.
Το 4ο είναι ένα όμορφο νησί περικυκλωμένο από άσπρη αμμουδιά και στο κέντρο του υπάρχει δάσος.

Pakbia Island – Hong Island
Το 1ο πρόκειται για έναν μικροσκοπικό κολπίσκο, σχεδόν κρυμμένο από τους βράχους που βρίσκονται εκατέρωθεν.
Το 2ο είναι ένα πανέμορφο νησί όπου δεσπόζουν πανύψηλοι βράχοι, η παραλία είναι κάτασπρη και τεράστια δέντρα λυγίζουν και ακουμπούν την επιφάνεια της θάλασσας. Προσφέρεται και για περπάτημα στα μονοπάτια του δάσους που βρίσκεται στο εσωτερικό του νησιού.

Tup Island – Poda Island – Pranang Beach
Στο 1ο θα ζήσετε ένα μοναδικό φαινόμενο. Λόγω της παλίρροιας, νωρίς το πρωί μπορείς με τα πόδια να πας στο διπλανό νησάκι… όσο περνάει η ώρα και η στάθμη του νερού ανεβαίνει πρέπει πλέον να κολυμπήσεις εκεί που πριν περπατούσες.
Στο 2ο θα χαρείτε την λευκή αμμουδιά και θα κολυμπήσετε για μία ακόμα φορά στη σκιά ενός ψηλού βράχου που ξεφυτρώνει μέσα από τη θάλασσα.
Η 3η είναι μία όμορφη παραλία με πολλές σπηλιές όπου μπορείτε να κάνετε και rappel.

Ενδοχώρα: Hot Spring Waterfall and Thermal Spring Pools – Emerald ήCrystal Pool – Tiger Cave Temple
Το 1ο πρόκειται για έναν όμορφο καταρράκτη φωλιασμένο μέσα σε δάσος. Στις κολυμπήθρες που δημιουργούνται κάτω από τον καταρράκτη το νερό είναι πολύ ζεστό προσφέροντάς σου ένα απολαυστικό θερμό μπάνιο.
Η 2η είναι μία φυσική πισίνα που σχηματίζεται στην πηγή ενός θερμού ποταμού και για να φτάσεις μέχρι εκεί πρέπει να περπατήσεις περίπου ½ ώρα μέσα σε δάσος.
Το 3ο είναι ένα Μοναστήρι μέσα σε ένα πυκνό δάσος με υπεραιωνόβια δέντρα, το οποίο περιλαμβάνει βουδιστικά τέμπλα μέσα σε σπηλιές και μικρές ασκητικές καλύβες-σπίτια μοναχών διάσπαρτες μέσα στο δάσος.
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.194
Μηνύματα
883.504
Μέλη
38.898
Νεότερο μέλος
χρυσανθη

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom