Εκδρομή στα Καλάβρυτα

Thanos92

Member
Μηνύματα
1.961
Likes
6.417
Επόμενο Ταξίδι
Βαλτική
Καλησπέρα και καλές γιορτές σε όλους με υγεία.. Έκλεισα για τον Φλεβάρη να παω Καλάβρυτα με την κοπέλα μου. Κλεισαμε σε εναν ξενώνα με το όνομα Φαναρας.. Έχουμε μερικές ερωτήσεις να κάνουμε μιας και θα είναι η πρώτη φορά που θα πάμε...τέτοια περίοδο Φλεβάρη δηλαδή υπάρχει περίπτωση να έχει χιονια? Ρωτάω για να ξέρω για αλυσίδες!! Επισης ποιο έξω απο τα Καλάβρυτα εχει ωραίες παραδοσιακές ταβέρνες οπως στην Αραχωβα π.χ στο λιβάδι? Επίσης αν έχετε να μας προτείνετε κατι καλο είμαστε ολο αυτιά.. Ευχαριστούμε!!!
 

DRAKFIREMAN

Member
Μηνύματα
272
Likes
243
Επόμενο Ταξίδι
θα δούμε
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη-Ιαπωνία
χρόνια πολλά με υγεία!Αλυσίδες καλό θα είναι πάντα να έχεις στο αυτοκίνητό σου.Ακόμα και αν δεν έχει χιονίσει στα Καλάβρυτα μπορεί να χρειαστείς αλυσίδες για να πας στο χιονοδρομικό κέντρο στο Χελμό!Θα σου συστήσω ανεπιφύλακτα να φάτε στη Ζαχλωρού (είχα φάει το καλύτερο λεμονάτο κατσικάκι της ζωής μου) όπου κάνει στάση και ο οδοντωτός εκεί. Επισής αξίζει να επισκεφθείτε τα δύο εκπληκτικά μοναστήρια της περιοχής α) την Ιερά Μονή Αγίας Λάυρας β) την Ιερά Μονή Μεγάλου Σπηλαίου.Καλά να τα περάσετε!
 

Thanos92

Member
Μηνύματα
1.961
Likes
6.417
Επόμενο Ταξίδι
Βαλτική
Σε ευχαριστουμε παρα πολυ!Να εισαι παντα καλα!

Οσο για τις ταβερνες..Εχει το ιδιο στυλακι οπως στην Αρωβα?
Που οταν κατεβαινεις απο το χιονοδρομικο εχει ταβερνες στο Λιβαδι?
 

Aleja

Member
Μηνύματα
13
Likes
13
Επόμενο Ταξίδι
Δεν έχω ιδέα
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος των ΗΠΑ οδικώς
Έχει μερικές ταβέρνες στο δρόμο για το χιονοδρομικό αλλά οι περισσότερες είναι μέσα στα Καλάβρυτα. Επίσης αξίζουν και κάποιες ταβέρνες στη διαδρομή από Άνω Διακοφτό προς Καλάβρυτα. Ακόμα, μπορείτε να πάτε στο χωριό Πλανητέρο ( στο δρόμο προς Κλειτορία) όπου είναι οι πηγές του Αροανίου ποταμού κι έχει εκτροφεία πεστροφών. Εκεί έχει δυο τρεις ταβέρνες που τις φτιάχνουν. Δοκιμάστε την πέστροφα με αμύγδαλα.
Μη χάσετε τη διαδρομή με τον οδοντωτό σιδηρόδρομο. Τέλος, αν τρώτε φέτα , σου προτείνω τη βαρελίσια από το μαγαζί του αγροτικού συνεταιρισμού στην άκρη της πόλης.
 

emouli

Member
Μηνύματα
1.239
Likes
3.531
Ταξίδι-Όνειρο
Καταρράκτες Βικτώρια, ε;
Άμα ξεμπερδέψεις με τις ταβέρνες κάνε οπωσδήποτε και μια επίσκεψη στο σπήλαιο λιμνών που βρίσκεται στην περιοχή. http://www.kastriacave.gr/
Και φυσικά συμφωνώ με όσα σου πρότειναν ήδη οι συμφορουμίτες.
 

Johnyy

New Member
Μηνύματα
3
Likes
1
2ημερο στα Καλάβρυτα, 7-8/1/2019, να το ρισκάρω;
Και λέγοντας να το ρισκάρω εννοώ να κλείσω ξενοδοχείο, Με προβληματιζει το αν εκείνες τις μέρες θα έχει αρκετό χιόνι για σκι και άλλες δραστηριότητες, ώστε να μην πάω ουσιαστικά τζάμπα. Ακούω απόψεις..
 
Last edited by a moderator:

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.188
Μηνύματα
883.373
Μέλη
38.895
Νεότερο μέλος
tsala

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom