Ντουμπάι Ενοικίαση αυτοκινήτου στο Ντουμπάι

Dimitra-1205

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μαλδίβες
Ταξίδι-Όνειρο
Ινδία
Φίλοι ταξιδιώτες καλησπέρα!
Ξέρει κανείς τι χρειάζεται για ενοικίαση αυτοκινήτου στο Ντουμπάι? Αξίζει? Επίσης παρέχουν καρεκλάκι μωρού?

annoula

Member
Φίλοι ταξιδιώτες καλησπέρα!
Ξέρει κανείς τι χρειάζεται για ενοικίαση αυτοκινήτου στο Ντουμπάι? Αξίζει? Επίσης παρέχουν καρεκλάκι μωρού?
Αχ τι να σου πω...εγω κινηθηκα τελειως με ταξι και μου φανηκε πολυ χαοτικο και αγχωτικο το να οδηγησω εκει.

kirmis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iceland
Λίγο που το ψάχνω καταλαβαίνω πως οι δρόμοι εκει είναι ζόρικοι.... Οπότε για μετρό μας βλέπω!

Dimitra-1205

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μαλδίβες
Ταξίδι-Όνειρο
Ινδία
Λίγο που το ψάχνω καταλαβαίνω πως οι δρόμοι εκει είναι ζόρικοι.... Οπότε για μετρό μας βλέπω!
Ζόρικους δεν θα έλεγα τους δρόμους αλλά τους νόμους! Δεν ειναι οπως εδώ. Είναι πολύ αυστηρός ο κοκ εκεί.

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λoνδίνo
2 φορες εχω παει κ τις 2 αμαξι εχω παρει κ αν θα ξαναπαω, παλι θα νοικιασω. Ειναι πολη χωρις να υπαρχει ουσιαστικα καποιο κεντρο. Με τεραστιες αποστασεις και δεν περπατιεται καθολου. Ακομα κ μετρο να παρεις παλι περπατας αρκετα και ασκοπα (δλδ σε σημεια χωρις ενδιαφερον απλα για να μεταβεις στους σταθμους). Οι δρομοι ειναι πολυ καλοι απλα επειδη υπαρχουν πολλες λωριδες, εξοδοι, και διαφορα επιπεδα καμια φορα μπερδευεσαι ακομα κ με το GPS. Το πολυ πολυ να χασεις καμια εξοδο κ να κανεις κυκλο. Παρολα αυτα οπως σου ειπα το αμαξι δεν θα το αλλαζα. Στο Αμπου Νταμπι ειναι πολυ αυστηροι με τα ορια. Σε 3 μερες εκει φαγαμε 4 κλησεις (οχι μεγαλα ποσα) για υπερβαση οριου κατα 5-10χλμ. Στο Ντουμπαι και τις 2 φορες που εχουμε παει καμια.

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Autosisters ειχα κλεισει χωρίς να έχω φυσική πιστωτική κάρτα, μου χρέωσαν 40 ντίρχαμ το πάρκινγκ του αεροδρομίου, το deposit (νομίζω κάπου 150-200 ευρώ) το γύρισαν σε 15-20 μέρες αφού έφυγα.

Για τελείως last minute κράτηση ήταν μια χαρά, το αμάξι ολοκαίνουργιο με 2000 χλμ πάνω.

Rent a Car in Dubai with No Deposit | Auto Sister Car Rental

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.267
Μέλη
39.955
Νεότερο μέλος
Alexandrosx

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα