Ερωτήσεις για Φρανκφούρτη

peter85

Member
Καλημέρα σας,
θα ήθελα τη βοήθειά σας σχετικά με ένα ταξίδι που προγραμματίζω.

Πρόσφατα βρήκα οικονομικά αεροπορικά εισιτήρια για Φρανκφούρτη και έκλεισα για τις ημερομηνίες 6/2/2026 – 11/2/2026. Ωστόσο, κατά την αναζήτηση για διαμονή, διαπίστωσα ότι οι τιμές εκείνη την περίοδο είναι αρκετά υψηλές σε ξενοδοχεία (περίπου 1200–1500€ για 5 διανυκτερεύσεις). Ιδανικά, θα ήθελα να μην ξεπεράσω τα 700–800€ για τα 5 βράδια.

Έμαθα πως την περίοδο αυτή πραγματοποιούνται εκθέσεις στη Φρανκφούρτη, γεγονός που εξηγεί την αύξηση των τιμών. Έτσι σκέφτομαι μήπως είναι καλύτερη λύση να μείνουμε σε κάποια άλλη κοντινή πόλη και να περάσουμε μόνο την τελευταία νύχτα στη Φρανκφούρτη, αφού η πτήση επιστροφής στις 11/2 είναι πρωινή (11:00).

Οι εναλλακτικές που εξετάζουμε είναι:
  • Κολωνία, με πιθανές ημερήσιες εκδρομές σε Ντόρτμουντ ή Ντίσελντορφ.
  • Στουτγάρδη, με δυνατότητα ημερήσιων εκδρομών στη Χαϊδελβέργη και στο Μόναχο.

Θα εκτιμούσα πολύ τη γνώμη σας..
Σας ευχαριστώ πολύ!

Vicks

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εντός Ευρώπης
Ταξίδι-Όνειρο
Καμπότζη-Λάος-Βιετνάμ
Καλημέρα σας,
θα ήθελα τη βοήθειά σας σχετικά με ένα ταξίδι που προγραμματίζω.

Πρόσφατα βρήκα οικονομικά αεροπορικά εισιτήρια για Φρανκφούρτη και έκλεισα για τις ημερομηνίες 6/2/2026 – 11/2/2026. Ωστόσο, κατά την αναζήτηση για διαμονή, διαπίστωσα ότι οι τιμές εκείνη την περίοδο είναι αρκετά υψηλές σε ξενοδοχεία (περίπου 1200–1500€ για 5 διανυκτερεύσεις). Ιδανικά, θα ήθελα να μην ξεπεράσω τα 700–800€ για τα 5 βράδια.

Έμαθα πως την περίοδο αυτή πραγματοποιούνται εκθέσεις στη Φρανκφούρτη, γεγονός που εξηγεί την αύξηση των τιμών. Έτσι σκέφτομαι μήπως είναι καλύτερη λύση να μείνουμε σε κάποια άλλη κοντινή πόλη και να περάσουμε μόνο την τελευταία νύχτα στη Φρανκφούρτη, αφού η πτήση επιστροφής στις 11/2 είναι πρωινή (11:00).

Οι εναλλακτικές που εξετάζουμε είναι:
  • Κολωνία, με πιθανές ημερήσιες εκδρομές σε Ντόρτμουντ ή Ντίσελντορφ.
  • Στουτγάρδη, με δυνατότητα ημερήσιων εκδρομών στη Χαϊδελβέργη και στο Μόναχο.

Θα εκτιμούσα πολύ τη γνώμη σας..
Σας ευχαριστώ πολύ!
Καλημέρα.
Ζούσα χρόνια στη Φρανκφούρτη, αν και έχω φύγει κι έχω χάσει επεισόδια.
Εντούτοις: στη Φρανκφούρτη γίνονται πάντα εκθέσεις, είναι σημαντικό οικονομικό κέντρο, ο εκθεσιακός χώρος είναι μεγάλος. Σίγουρα δε θα βρεις στα ξενοδοχεία γύρω από το εκθεσιακό, αλλά αυτό δεν είναι στο κέντρο της πόλης. Μήπως να ξανακοίταζες ξενοδοχείο κέντρο πόλης;
Έτσι όπως παραθέτεις τις άλλες πόλεις, εγώ θα έμενα Κολωνία, πολύ πιο όμορφη από τη Στουτγάρδη. Το δε Ντίσελντορφ ειναι πολύ αγαπημένη μου πόλη.
Το Μόναχο θέλει μόνο του κατά τη γνώμη μου.
Εν κατακλείδι, αν δεν έβρισκα κάτι οικονομικό στο κέντρο της Φρανκφούρτης, εγώ θα πήγαινα Κολωνία.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.207
Μέλη
39.921
Νεότερο μέλος
nicholascarson

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom