• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Απρίλιο - Μάιο 2019 !!

Γενικά Ερωτήσεις για λεωφορεία στην Ευρώπη (flixbus, eurolines κτλ)

connosp

Member
Υπάρχει και το Αρχική σελίδα
ταξίδεψα το καλοκαίρι και έμεινα πολύ ευχαριστημένος από το λεωφορείο μικρό και άνετο (mercedes), και συνέχισα με Flixbus για Ζάγκρεμπ και Λιουμπλιάνα!!!!!

LikeNoOther

Member
Επόμενο Ταξίδι
Προς αναζήτηση...
Ονειρεμένο Ταξίδι
Βόρεια Κορέα
έχουμε καμιά εμπειρία από Blablabus ( την "λεωφορειακή" εκδοχή του Blablacar) ? Δεν ήξερα καν την ύπαρξη του, μου το έβγαλε στο Omio με 25-30 ευρώ από Άμστερνταμ για Παρίσι. Λέω να δοκιμάσω και τπτ άλλο εκτός από Flixbus γτ στο τελευταίο ταξίδι που είχα κάνει μαζί τους είχα μόνο 3.5 ώρες αναμονή... 😣

Discover our buses on BlaBlaCar | BlaBlaCar

paefstra

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brussels-Amsterdam
έχουμε καμιά εμπειρία από Blablabus ( την "λεωφορειακή" εκδοχή του Blablacar) ? Δεν ήξερα καν την ύπαρξη του, μου το έβγαλε στο Omio με 25-30 ευρώ από Άμστερνταμ για Παρίσι. Λέω να δοκιμάσω και τπτ άλλο εκτός από Flixbus γτ στο τελευταίο ταξίδι που είχα κάνει μαζί τους είχα μόνο 3.5 ώρες αναμονή... 😣

Discover our buses on BlaBlaCar | BlaBlaCar
Εκλεισα κι εγω απο Μονπελιε στη Μασσαλια πρωτη φορα.
Περσι που ημουν στο Στρασβουργο ειδα απειρα λεωφορεια στον σταθμο και πρεπει να σου πω οτι παρατηρησα πως τα προτιμουσαν περισσοτεροι στη Γαλλια απο το Flixbus.

Pilgrim

Member
Σχετικά πρόσφατα 12/3 από Βενετία Αεροδρόμιο Marco Polo ---> Βερόνα 20€ με Flixbus. Άνετο διώροφο λεωφορείο με πρίζες για φόρτιση κινητού. Το μόνο αρνητικό όπως έχουν πει οι περισσότεροι το δυσδιάκριτο σημείο αναχώρησης κάθε φορά . Συνήθως δεν υπάρχουν καν ταμπέλες , ελέγξτε την εφαρμογή τους και το Google maps για το σημείο όπου γίνεται η στάση.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.076
Μέλη
38.065
Νεότερο μέλος
aggchatz

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα