• Χριστουγεννιάτικος Ρετρό Διαγωνισμός 2007-2009 !

Γενικά Ερωτήσεις και πληροφορίες για λεωφορεία στην Ευρώπη (flixbus, eurolines κτλ)

georgi d

Member
АрдаТур - Закупуване на билет εδώ ένα σαιτ για Βουλγαρία και ακόμα κάπου.
Τιμές δεν έχει καλές όμως από Σοφια μέχρι Θεσσαλονίκη έχει 3 δρομολόγια την ημέρα.
Η Flixbus έχει μόνο ένα νωρίς το πρωί. Άρα σε κάποιους θα χρειαστεί.
Bus tickets to Europe, Germany, Munich, Berlin, Budapest, Brno, Prague, Vienna, Athens, Greece, Piraeus, Sofia, Varna, Burgas, Haskovo, Kardjali, Plovdiv

georgi d

Member
Η Ecolines, η εταιρεία λεωφορείων, ξεκινά μια νέα προσφορά και προσφέρει οικονομικά εισιτήρια από το Βίλνιους και το Κάουνας προς τη Ρίγα, τη Βαρσοβία, το Ταλίν και το Πάρνου. Μπορείτε να παραλάβετε εισιτήρια με έκπτωση έως τις 21 Νοεμβρίου και να ταξιδέψετε από τις 28 Νοεμβρίου έως τις 10 Δεκεμβρίου και από τις 8 Ιανουαρίου έως την 1η Φεβρουαρίου.
Παραδείγματα κρατήσεων και τιμών:
Βίλνιους – Ρίγα – 5 €,
Κάουνας – Βαρσοβία – 15 €, Βίλνιους – Ταλίν – 12 €, Κάουνας – Πάρνου – 12€.

Εδώ το σαιτ της εταιρείας.

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Έχω άλλον έναν κωδικό 10% για Flixbus, δεν ξέρω τι έπαθαν και μου στέλνουν :haha:

This voucher can be redeemed up to 31 January 2026 for travel between 7 January 2026 and 25 March 2026. It applies only to ticket fares.

Όποιος ενδιαφέρεται, pm.

georgi d

Member
Εγώ διαβάζω ότι από ebay αγοράζουν κουπόνι με έκπτωση για flixbus(λεωφορεία-τρενα) . Για Γερμανία έχουν με ένα η δύο ευρώ για εκτύπωση 20%.Όποιος έχει αγοράσει ας μας γράψει κάτι. Και για άλλα κράτη θα έχουν.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.345
Μέλη
39.997
Νεότερο μέλος
KARPEN

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom