ΗΠΑ >Ερώτηση σχετικά με διαβατήριο για ΗΠΑ..

nikpri

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
Καλημέρα θα ταξιδέψω στις ΗΠΑ και θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με το διαβατήριο.

Το διαβατήριο μου(νέου τύπου) λήγει τον Οκτώβριο και εγώ θα ταξιδέψω τον Φεβρουάριο-μαρτιο .Το πρόβλημα μου είναι ότι η photo είναι πριν 4,5 χρόνια όταν ήμουν β λυκείου και τώρα είμαι τρίτο έτος στο πανεπιστήμιο σχεδόν καμία σχέση δηλαδή και επειδή έχω ακούσει πολλές υπερβολές για τα σύνορα στις ΗΠΑ και ότι παίζει αυστηρός έλεγχος έχω αγχωθεί μην μου ποινή δε μπαίνεις και ιστορίες. Αξίζει για αυτό το λόγο να βγάλω καινούργιο;
 

mike_ftk

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
εγώ πήγα πέρυσι το Πάσχα Αμερική και η αλήθεια είναι ότι ο τελωνειακός κοίταζε μισή ώρα τη κάθε φωτογραφία στα διαβατήρια.. να φανταστείς μία φίλη μου είχε τα μαλλιά της κότσο στη φωτογραφία και τη κοίταζε αρκετά για να καταλάβει ότι όντως είναι αυτή. Επίσης άλλος φίλος μου απο Κύπρο που ήθελε Βίζα, αρνήθηκαν να του τη βγάλουν από τη πρεσβεία επειδή λέει στη φωτογραφία γυάλιζε πολύ το πρόσωπο του.. Από την άλλη αφού ε΄χει τα δαχτυλικά αποτυπώματα σου το τσιπάκι δε μπορούν να σου πουν τίποτα.. Γενικά πάντως σου προτείνω να βγάλεις καινούργιο.. είναι κρίμα να συμβεί το οτιδήποτε και να σου χαλάσει το ταξίδι.. να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο.. άσε που στην Αμερική δείχναμε συνεχώς το διαβατήριο μας σε μπαρ για να μπούμε..
ελπίζω να σε βοήθησα...
 

_antonis_

Member
Μηνύματα
3.357
Likes
1.237
Πότε ακριβώς λήγει το διαβατήριο σου και πότε ακριβώς είναι οι ημερομηνίες για το ταξίδι σου;
 

taver

Member
Μηνύματα
12.496
Likes
29.127
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Αν βγάλεις ESTA με αυτό το διαβατήριο, θα σου δώσουν διάρκεια μέχρι τη λήξη του και όχι διετή. Αν θα βγάλεις έτσι κι αλλιώς ξανά διαβατήριο, βγάλε το καλύτερα από πριν, για να σου μείνει και το ESTA.
 
Μηνύματα
266
Likes
119
Από την άλλη αφού ε΄χει τα δαχτυλικά αποτυπώματα σου το τσιπάκι δε μπορούν να σου πουν τίποτα..
Δεν ισχύει για διαβατήρια που εκδόθηκαν πριν τα μέσα του 2009, τα δακτυλικά αποτυπώματα μπήκαν στα διαβατήρια μετά.
 
Μηνύματα
266
Likes
119
Πότε ακριβώς λήγει το διαβατήριο σου και πότε ακριβώς είναι οι ημερομηνίες για το ταξίδι σου;
Δεν έχουν σημασία οι ακριβής ημερομηνίες, αρκεί το διαβατήριο να είναι σε ισχύ κατά τη διάρκεια όλου του ταξιδιού. Δεν χρειάζεται να ισχύει για έξι μήνες επιπλέον εφόσον μιλάμε για ελληνικό διαβατήριο.
 

nikpri

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
Παιδιά σας ευχαριστώ όλους με βοηθήσατε να αποφασίσω και κατέληξα να βγάλω ένα καινούργιο για να μην ρισκάρω τίποτα αφού έτσι και αλλιώς το παλιό λήγει σε ένα εξάμηνο. Ας βγάλω το καινούργιο γιατί σ’ αυτό που έχω τώρα δεν έχω καμία σχέση με τη φωτογραφία και θα με βλέπουν περίεργα..
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.254
Μηνύματα
885.096
Μέλη
38.933
Νεότερο μέλος
athgouletas

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom