Ζωντανές ανταποκρίσεις ταξιδιών

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.404
Likes
17.235
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Δεδομένης της επιτυχίας που είχε μέχρι σήμερα το topic "live from" αλλά και γενικά της πολύ διαδεδομένης πια χρήσης των κινητών μας όταν ταξιδεύουμε, εγκαινιάζουμε σήμερα μια νέα ενότητα στο Travelstories που ονομάζεται "Ζωντανές Ταξιδιωτικές Ανταποκρίσεις". :clap:

Η νέα ενότητα βρίσκεται εδώ: https://www.travelstories.gr/community/forums/Ζωντανές-Ταξιδιωτικές-Ανταποκρίσεις.239/

και ο σκοπός της είναι να δίνει τη δυνατότητα στα μέλη να μοιράζονται ορισμένα στιγμιότυπα κατά τη διάρκεια των ταξιδιών τους, αλλά και σε όλους τους υπόλοιπους να παρακολουθούμε την πορεία ενός ταξιδιού. Παρότι τα social media έχουν μια μεγαλύτερη ευκολία να μοιραζόμαστε μια φωτογραφία όταν ταξιδεύουμε, εδώ θα έχουμε το τεράστιο πλεονέκτημα ότι θα διατηρείται ολόκληρη η καθημερινή καταγραφή του ταξιδιού στην οποία θα μπορούμε να ανατρέξουμε ανά πάσα στιγμή.

Οι κανονισμοί/οδηγίες για τη συγκεκριμένη ενότητα είναι:

  • Ανοίγετε ΕΝΑ θέμα για κάθε διαφορετικό ταξίδι που κάνετε.
  • Μπορείτε να γράφετε νέο μήνυμα όσο συχνά θέλετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
  • Το κάθε μήνυμα μπορεί να είναι κάποια φωτογραφία ή 2-3 γραμμές από κείμενο, κλπ.
  • Τα θέματα αυτά δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν τις Ταξιδιωτικές Ιστορίες ασφαλώς, αλλά αντιθέτως να μας δώσουν κίνητρα να μοιραζόμαστε αρχικά εικόνες όταν ταξιδεύουμε, και όταν επιστρέφουμε να υπάρχει υλικό που θα δίνει τη δυνατότητα στα υπόλοιπα μέλη να μας τσιγκλάνε να γράψουμε την Ταξιδιωτική Ιστορία από αυτο το ταξίδι :D
Η ενότητα είναι δοκιμαστική και πιστεύω ότι θα έχει επιτυχία, εγώ θα συμμετέχω πάντως από την άλλη βδομάδα που πάω Νέα Ζηλανδία.

Φύγαμε! :xalara:
 

karfitsa

Member
Μηνύματα
4.546
Likes
8.036
Εξαιρετική ιδέα...
Μπορούν και τα υπόλοιπα μέλη να δίνουν συμβουλές/οδηγίες κλπ ζωντανά,ώστε ο φιλος/η να μην ξεχάσει κατι κατά την διάρκεια της επίσκεψης του.
 

Triplover

Member
Μηνύματα
1.187
Likes
4.046
Το ιδανικό βέβαια θα ήταν αυτά τα μηνύματα του δημιουργού του θέματος να μπαινουν πρωτα και ολα μαζί. Να είναι στυλ σημειωσεων - live σκεψεων και εικόνων.
 

psilos3

Member
Μηνύματα
6.094
Likes
45.322
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Peru, Japan, Iceland
Εξαιρετική ιδέα νομίζω πως, αν και τον έχω το φόβο οτι θα αλλάξει εν μέρει το τρόπο λειτουργίας με τις ιστορίες.
Μπορεί να μπει ίσως κάποιος περιορισμός τεχνικά (περα απο τους κανόνες που προαναφέρθηκαν) για μία φωτογραφία τη φορά. και πχ 100 λέξεις;
Νομίζω θα πάει πολύ καλά αυτή η ενότητα;):)
 

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.404
Likes
17.235
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Πιστεύω ότι δε θα επηρεάσει τις Ιστορίες, διότι αυτές έχουν αποδείξει τα μέλη ότι τις αγαπάνε πολύ, περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στο σάιτ. Δε νομίζω ότι θα αλλάξει αυτό επειδή θα μπορούμε να ποστάρουμε δέκα φωτογραφίες όσο ταξιδεύουμε - άσε που αυτό το κάνουμε στα social media έτσι κι'αλλιώς.

Τεχνικός περιορισμός θα δω αν μπορεί να μπει αλλά δε ξέρω αν έχει νόημα, θέλω να δω και πώς θα πάει το επεισόδιο αυτό πριν κάνουμε κάποια επέμβαση.
 

karfitsa

Member
Μηνύματα
4.546
Likes
8.036
Εγώ πάντως νομιζω οτι πιο πολύ,θα το αγαπήσουν τα μέλη που δεν γράφουν ιστοριες (γιατί δεν τα πανε καλά με την αφήγηση).Ετσι τους δίνεται μια ευκαιρία να γράψουν μικρα κείμενα μαζί με φωτογραφίες,κατι που είναι πιο απλό.
 

fenia42

Member
Μηνύματα
3.880
Likes
14.433
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Εγώ το θεωρώ πολύ ωραία ιδέα, προβλέπω την επιτυχία της από τώρα και ανυπομονώ να δω τα εγκαίνια με νεοζηλανδικά βουνά !
 

go2dbeach

Member
Μηνύματα
5.968
Likes
9.384
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Περιμένατε να επιστρέψω από το ταξίδι μου για να το εγκαινιάσετε? Τώρα πρέπει να ξαναπάω για να κάνω λάιβ ανταπόκριση :bleh:
Πάντως καλή ιδέα :)
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.215
Μηνύματα
883.901
Μέλη
38.906
Νεότερο μέλος
Makarena

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom