Ιρλανδία Η τριλογία του Σεπτέμβρη (2016) - Πρώτο μέρος. Στις pubs του Δουβλίνου.

Nikos86

Member
Μηνύματα
547
Likes
4.011
Ταξίδι-Όνειρο
Στον χρονο!
Παμμεγιστος gelf! Aλλη μια καταπληκτικη ιστορια! Μια παρατηρηση και μια απορια μονο! Η παρατηρηση ειναι να μην πινεις τοσους πολλους χυμους, θα παθεις καμια υπερβιταμινωση και δεν ειναι να παιζουμε με αυτα. Η απορια ειναι, τι εννοεις η καλυτερη Guinness στο Δουβλινο, ειναι στην Mulligan's pub? Παντου την ιδια γευση δεν εχει? Το εργοστασιο δεν στελνει το ιδιο βαρελι σε καθε παμπ?
 
D

Delmem38130

Guest
Παμμεγιστος gelf! Aλλη μια καταπληκτικη ιστορια! Μια παρατηρηση και μια απορια μονο! Η παρατηρηση ειναι να μην πινεις τοσους πολλους χυμους, θα παθεις καμια υπερβιταμινωση και δεν ειναι να παιζουμε με αυτα. Η απορια ειναι, τι εννοεις η καλυτερη Guinness στο Δουβλινο, ειναι στην Mulligan's pub? Παντου την ιδια γευση δεν εχει? Το εργοστασιο δεν στελνει το ιδιο βαρελι σε καθε παμπ?
η χαρά του πότη..
 

Attachments

Smaragda53

Member
Μηνύματα
987
Likes
2.074
Επόμενο Ταξίδι
αχ, μακάρι νάξερα!
Ταξίδι-Όνειρο
Πολυνησία
Ακόμα μια φορά με μάγεψες με την ατμόσφαιρα που δημιουργείς. Μέσα από τις περιγραφές και τις εικόνες σου βγαίνει εντελώς ανάγλυφη η αίσθηση του μέρους όπου ταξιδεύεις.
 

gelf

Member
Μηνύματα
659
Likes
12.737
Για ένα χρονικό διάστημα δεν είχα επισκεφτεί το φόρουμ. Για διάφορους λόγους. Δεν τους αναφέρω γιατί θα γέμιζαν σελίδες. Οφείλω όμως ορισμένες παρεμβάσεις σε φίλους που μου έκαναν την τιμή να σχολιάσουν την ιστορία μου.

@Nikos86, Νίκο μου σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για τα γραφόμενά σου. Όσον αφορά στα περί υπερβιταμίνωσης, το έχω σκεφτεί κι εγώ. Θα το αποφύγω, μην ανησυχείς. Όσον αφορά για τη Mulligan' pub, αυτό το έγραψα σκωπτικά. Αρέσουν στους Ιρλανδούς και γενικά στους Κέλτες οι μύθοι. Έτσι δημιούργησαν κι αυτόν τον μύθο. Ας μην τους το χαλάσουμε, αν και ξέρουμε ότι ορθολογικά δεν στέκει. Τώρα πίνω το πρωινό malt, το ελιξίριο της νεότητας. Να είσαι πάντα καλά. Θα ήθελα να πιούμε ένα ποτό. Λες να είναι στο Δουβλίνο;
Όπου και να είναι θα τα πιούμε και θα τα πούμε. Σ' ευχαριστώ και πάλι. Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ.

@flight, είσαι κάτι παραπάνω από υπέροχος. Αν κι εγώ δεν είμαι πολύ της μπίρας, αλλά του malt whisk(e)y. κι επειδή το θέμα είναι Ιρλανδία του malt whiskey. Πάντως η φωτο είναι εξαιρετική. Μου αρέσει πάρα πολύ.

@Smaragda53, πάντα με τον καλό σου (γραπτό) λόγο. Σ΄ ευχαριστώ πάρα πολύ.

@panius, σ' ευχαριστώ πάρα πολύ. Πάντα με τον καλό σου το λόγο. Ελπίζω να βρεθούμε γρήγορα και να τα πούμε και να τα πιούμε.

@duty_free, σε ευχαριστώ για το σχόλιό σου, αν και σταμάτησες να διαβάζεις την ιστορία μου. Αυτό σημαίνει ότι σε επηρέασε (άσχετα αν ήταν θετικά ή αρνητικά). Να πας άμεσα Ιρλανδία. Υπέροχη χώρα σε αντιδιαστολή με άλλες χώρες υπερτιμημένες. Δεν τις γράφω γιατί θα ανοίξει μια ατέρμονα συζήτηση.

@Sassenach77 σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια (γραπτά).Πάντα είσαι με τον καλό σου λόγο. Σε αγαπάμε.

@psilos3, αγαπητέ μου φίλε και ομοϊδεάτη σ' ευχαριστώ πάρα πολύ. Αν μπορείς θα τα πούμε και θα τα πιούμε στις 8 Γενάρη. Στο πρώτο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη πήγαμε καλά. Πήραμε το διπλό. Στις 8 Γενάρη, θα είμαι διχασμένη προσωπικότητα. Θα περάσω από τη μπουτίκ να πάρω ότι καινούργιο (μετά το 2017) υπάρχει. Ποιος να ήξερε ότι θα αξιωνόμουν να βρεθώ στο Ναό τόσο σύντομα. Σε λιγότερο από 5 χρόνια. Εγώ το 2017 δεν το πίστευα. Δουλέψαμε πολύ όμως. Στις 28-11-2021 γιορτάσαμε 95 χρόνια ιστορίας. Οι στοιχηματικές ομάδες έρχονται και παρέρχονται. Οι ιστορικές θα μείνουν πάντα. Πάντως μην ανησυχείς, σύμφωνα με την πιάτσα ο Ιωνικός θα φουντάρει, κατά πάσα πιθανότητα. Αν και με τη διαφθορά στο ελληνικό μπάσκετ ποτέ δεν ξέρεις. Όπως είδα είσαι μάλλον Στοκχόλμη. Υπέροχη πόλη. Να ξέρεις ότι το αλκοόλ το πληρώνεις ανάλογα με το βαθμό του (το έχω γράψει στη σχετική ιστορία). Να περνάς όμορφα. Εγώ μόλις γύρισα από Αγκόλα. Λίγες ώρες πριν αρχίζουν να ξετινάζουν τους προερχόμενους από Αφρική. Φτηνά τη γλίτωσα.

Πάντως άμεσα θα βρεθώ και πάλι Ιρλανδία.
Καλό μήνα, καλά ταξίδια και καλές γιορτές να έχουμε.
 

psilos3

Member
Μηνύματα
6.094
Likes
45.310
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Peru, Japan, Iceland
@psilos3, αγαπητέ μου φίλε και ομοϊδεάτη σ' ευχαριστώ πάρα πολύ. Αν μπορείς θα τα πούμε και θα τα πιούμε στις 8 Γενάρη. Στο πρώτο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη πήγαμε καλά. Πήραμε το διπλό. Στις 8 Γενάρη, θα είμαι διχασμένη προσωπικότητα....
Φίλε @gelf έχει τσεκαριστεί ήδη η ημερομηνία, εκείνη ή η επομένη σίγουρα θα βολέψουν, θα το συζητήσουμε αναλυτικά, καλά να είμαστε και χωρίς περιορισμούς.
Όσο για το μπασκετάκι που λατρεύουμε, έτσι όπως τα λες φαίνονται για τον Ιωνικό, αλλά έχουν δει πολλά τα μάτια μας και επίκεινται τιμωρίες με αφαίρεση βαθμών. Χαίρομαι που η ιστορική σας ομάδα έχει κάνει καλό ξεκίνημα και είναι ανταγωνιστική, όσο κι αν με λυπεί παράλληλα να μιλάμε για την αποφυγή του υποβιβασμού για τη δικιά μας. Πρέπει όμως να είμαστε ρεαλιστές.

Όσο για τη Στοκχόλμη, ήταν σύντομη η «δόση» της, σχεδόν τρεις ημέρες. Όχι ότι με έπαιρνε για παραπάνω βέβαια μ' αυτές τις τιμές... :haha: Δε πίστευα ότι θα βρω τόσο ακριβό αλκοόλ στα μπαρ, αλλά εντάξει χαλάλι τους, μια φορά πάμε σε τέτοια πόλη. Υπέροχη πόλη όπως λες κι εσύ και συμφωνώ. Ξαναδιάβασα την ιστορία σου τη περασμένη εβδομάδα κρατώντας σημειώσεις, σκεπτόμενος τώρα να αναρτήσω τη δική μου.

Να είσαι καλά και καλές γιορτές.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.167
Μηνύματα
882.722
Μέλη
38.879
Νεότερο μέλος
fanisfanisfanis

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom