Θαλάσσιοι αυτοκινητόδρομοι σε Ισπανία και Γαλλία

dk

Banned
Μηνύματα
1.397
Likes
55
Επόμενο Ταξίδι
Κρουαζιέρα Αιγαίου-Dubai
Ονειρεμένο Ταξίδι
Βραζιλία
Αυτοκινητόδρομους στον Ατλαντικό Ωκεανό σκοπεύουν να κατασκευάσουν η Ισπανία και η Γαλλία, οι οποίες προκήρυξαν ήδη σχετικούς διαγωνισμούς, προκειμένου να επιλεγούν οι τοποθεσίες. Για την κατασκευή των νέων αυτοκινητόδρομων, οι οποίοι θα δημιουργηθούν σε μικρή απόσταση από τις ακτές, θα δοθούν επιδοτήσεις, όπως έγινε γνωστό από το υπουργείο Μεταφορών της Ισπανίας. Η κρατική επιδότηση θα ισχύει για τις χρονικές περιόδους της κατασκευής και της πρώτης εμπορικής εκμετάλλευσης των νέων αυτοκινητόδρομων. Σε πρώτη φάση, το ισπανικό δημόσιο παραχωρεί 15 εκατ. ευρώ και η Γαλλία 41 εκατ. από τον ισχύοντα κρατικό προϋπολογισμό της.

Οι “θαλάσσιοι” αυτοί αυτοκινητόδρομοι αποτελούν καινοτομία για τη Δυτική Ευρώπη και στόχος είναι να δώσουν κυκλοφοριακή “ανάσα” στους ήδη κορεσμένους οδικούς άξονες μεταξύ Γαλλίας και Ισπανίας, με την απομάκρυνση, καταρχήν των φορτηγών που μεταφέρουν εμπορεύματα.


πηγή: automotopress.gr
 

lefteris

Member
Μηνύματα
474
Likes
174
Επόμενο Ταξίδι
Σαιντ Λούις - Σικάγο
Ονειρεμένο Ταξίδι
γυρος των ΗΠΑ
καποιοι τρομερα φολοδοξοι μηχανικοι μελετουν πως μπορουν να ενωσουν τη σιβηρια με την αλασκα με μια γεφυρα μηκους περιπου 100 χλμ!!! οι δυσκολιες ομως ειναι τεραστιες εξαιρετικα χαμηλες θερμοκρασιες ισχυροτατοι ανεμοι κινδυνος συγκρουσης παγοβουνου με πυλωνα υψηλοτατο κοστος (και αν αξιζει εδω που τα λεμε να κανουν κατι τετοιο) και αλλα.
 

lefteris

Member
Μηνύματα
474
Likes
174
Επόμενο Ταξίδι
Σαιντ Λούις - Σικάγο
Ονειρεμένο Ταξίδι
γυρος των ΗΠΑ
ειδα σημερα ενα ρεποσταζ σχετικα με αυτον τον αυτοκινητοδρομο στο euronews και εδειχνε οτι ξεκινουσε απο το μπιλμπαο και κατεληγε στην ολλανδια αλλα δεν καταλαβα σε ποια πολη ακριβως!!!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.112
Μηνύματα
880.676
Μέλη
38.838
Νεότερο μέλος
Crimson_gr

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom