7 Φεβρουαρίου 2012 #1 M michgt Member Μηνύματα 81 Likes 146 Επόμενο Ταξίδι ΒΕΡΟΛΙΝΟ Η Wizzair θα συνδέσει κι αυτή με τη σειρά της τη Θεσσαλονίκη με τη Βουδαπέστη από 3 Απριλίου για 2 φορές τη εβδομάδα κάθε Τρίτη και Σάββατο. Wizz Air
Η Wizzair θα συνδέσει κι αυτή με τη σειρά της τη Θεσσαλονίκη με τη Βουδαπέστη από 3 Απριλίου για 2 φορές τη εβδομάδα κάθε Τρίτη και Σάββατο. Wizz Air
7 Φεβρουαρίου 2012 #3 dimitrak Member Μηνύματα 1.301 Likes 502 Επόμενο Ταξίδι ???? Ταξίδι-Όνειρο ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ απο εκει που ηταν μονο η malev,τωρα στο παιχνιδι ryan,wiz kai aegean....Μου φαινεται ερχεται και η σειρα της Πραγας για να δεσει το γλυκο
απο εκει που ηταν μονο η malev,τωρα στο παιχνιδι ryan,wiz kai aegean....Μου φαινεται ερχεται και η σειρα της Πραγας για να δεσει το γλυκο
7 Φεβρουαρίου 2012 #5 ThanasisU2 Member Μηνύματα 3.483 Likes 3.467 Επόμενο Ταξίδι Brno Ταξίδι-Όνειρο RTW Αντε και βαρσοβια τωρα
7 Φεβρουαρίου 2012 #6 andreas38 Member Μηνύματα 51 Likes 34 Ταξίδι-Όνειρο ΝΕΑ ΟΡΛΕΑΝΗ ThanasisU2 said: Αντε και βαρσοβια τωρα κλικ για όλη την παράθεση... Νομίζω πλέον οτι είμαστε κοντά Το δημοσίευσα ποιο νωρις Θανάση για σενα στο airliners μπας και χαρεις λίγο
ThanasisU2 said: Αντε και βαρσοβια τωρα κλικ για όλη την παράθεση... Νομίζω πλέον οτι είμαστε κοντά Το δημοσίευσα ποιο νωρις Θανάση για σενα στο airliners μπας και χαρεις λίγο
7 Φεβρουαρίου 2012 #7 dimitrak Member Μηνύματα 1.301 Likes 502 Επόμενο Ταξίδι ???? Ταξίδι-Όνειρο ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ απο εκει που εκανε παραπονα η Θεσσαλονικη τωρα εχει προβλημα στο τι να επιλεξει!
7 Φεβρουαρίου 2012 #8 panpan Member Μηνύματα 7.174 Likes 29.639 καλα μπορεις να πας με την Wizz και να γυρισεις με την rayan η το αναποδο,οπως σε βολευει.Τριτη-Σαββατο Wizz ,Τεταρτη-Κυριακη Ryan
καλα μπορεις να πας με την Wizz και να γυρισεις με την rayan η το αναποδο,οπως σε βολευει.Τριτη-Σαββατο Wizz ,Τεταρτη-Κυριακη Ryan
7 Φεβρουαρίου 2012 #9 ThanasisU2 Member Μηνύματα 3.483 Likes 3.467 Επόμενο Ταξίδι Brno Ταξίδι-Όνειρο RTW andreas38 said: Νομίζω πλέον οτι είμαστε κοντά Το δημοσίευσα ποιο νωρις Θανάση για σενα στο airliners μπας και χαρεις λίγο κλικ για όλη την παράθεση... ειμαι σε τουρ τωρα, και δε μπαινω σε ολα τα σιτες αυριο θα γινειι και η ανακοινωση της ryanair για τις πτησεις απο το νεο αεροδρομιο της βαρσοβιας
andreas38 said: Νομίζω πλέον οτι είμαστε κοντά Το δημοσίευσα ποιο νωρις Θανάση για σενα στο airliners μπας και χαρεις λίγο κλικ για όλη την παράθεση... ειμαι σε τουρ τωρα, και δε μπαινω σε ολα τα σιτες αυριο θα γινειι και η ανακοινωση της ryanair για τις πτησεις απο το νεο αεροδρομιο της βαρσοβιας
8 Φεβρουαρίου 2012 #10 osfialgia Member Μηνύματα 772 Likes 287 η aegean απο Αθηνα δεν εβαλε? Εβαλε και απο θεσσαλονικη?
8 Φεβρουαρίου 2012 #11 GeorgeD Member Μηνύματα 240 Likes 44 Όντως η AEGEAN έχει πτήσεις μόνο απο Αθήνα, όχι απο Θεσσαλονίκη! Θετική εξέλιξη πάντως η επανεμφάνιση της WizzAir στην Θεσσαλονίκη!
Όντως η AEGEAN έχει πτήσεις μόνο απο Αθήνα, όχι απο Θεσσαλονίκη! Θετική εξέλιξη πάντως η επανεμφάνιση της WizzAir στην Θεσσαλονίκη!
8 Φεβρουαρίου 2012 #12 panpan Member Μηνύματα 7.174 Likes 29.639 Εκτος της Θεσσαλονικης,απο 16 Ιουνιου θα συνδεει την Βουδαπεστη με το Ηρακλειο, Ροδο και Ζακυνθο καθε Σαββατο. Wizz Air
Εκτος της Θεσσαλονικης,απο 16 Ιουνιου θα συνδεει την Βουδαπεστη με το Ηρακλειο, Ροδο και Ζακυνθο καθε Σαββατο. Wizz Air