• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Ιδέα μου είναι;

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Έχει αντιληφθεί κανείς ότι όλο και περισσότερο τον τελευταίο καιρό σε όλο και περισσότερα θέματα,η συζήτηση δεν έχει να κάνει με το θέμα καθ'εαυτό -από ένα σημείο και μετά- αλλά με τους συμπαθούντες της "παρέας" και τους αντιπαθούντες αυτής.

Μη με ρωτήσετε ποιά είναι η "παρέα" γιατί ή είστε πολύ καινούργιοι ή το παίζετε ανήξεροι.

Έχω την αίσθηση ότι όλοι ξεκινήσαμε να ασχολούμαστε με αυτό το φόρουμ για να μάθουμε,να εμπλουτίσουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις για ένα χόμπυ/ψώνιο/καψούρα που μας ενώνει,και αυτό είναι τα ταξίδια.

Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με το ποιός έχει δίκιο ή άδικο σε όλο αυτό γιατί προφανέστατα δεν είμαι και ο πιο αντικειμενικός κριτής.

Θέλω μόνο να ξέρω.Υπάρχει διάθεση να κάτσουμε να κάνουμε μια σοβαρή συζήτηση και να το τελειώσουμε μια και καλή αυτό ή θα το διαιωνίσουμε μέχρι να μην απαντάει κανείς στα θέματα του "άλλου" στρατοπέδου;

Αν εν τέλει όλο αυτό απλώς είναι μια ακόμα φαντασίωση του μυαλού μου παρακαλώ να αγνοηθεί και να αφεθώ να φαντασιώνω.

υ.γ. Παρακαλώ θερμά να μην γίνει ΚΑΙ αυτό πεδίο αντιπαράθεσης και να αποφευχθούν στο βαθμό του δυνατού τα χωσίματα και τα μπινελίκια,ειδάλλως ας κλειδωθεί εξ αρχής αν θεωρείται flame αυτό που προτείνω.

Traveller

Member
Δεν είναι καμία φαντασίωση του μυαλού σου... είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι συγκεκριμένα άτομα περιμένουν στη γωνία τον taver και εμένα και προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις... και να ήταν για θέματα γενικού ενδιαφέροντος σαν κι αυτά που έχουμε οι δυό μας π.χ βριστεί και σκοτωθεί να πάει στην ευχή... μιλάμε όμως πως προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις για θέματα ταξιδιωτικού ή αεροπορικού ενδιαφέροντος δηλαδή για θέματα που ελάχιστα ξέρουν... το ότι κάθε φορά γίνονται ρόμπα ελάχιστα τους ενδιαφέρει... σκοπός τους είναι να την πουν σε συγκεκριμένα άτομα... ας το προσπαθούν... έχει πλάκα να τρώνε συνέχεια τα μούτρα τους...

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Καθόλου flame δεν είναι, είναι μια δόκιμη απορία. Σε κάθε φόρουμ του κόσμου, μια τέτοια εξέλιξη είναι αναμενόμενη, το θέμα είναι πώς την αντιμετωπίζει κάθε κοινότητα. Πριν σας πω τη δική μου άποψη θα με ενδιέφερε να ακούσω τις δικές σας.

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
maltakia δεν κατάλαβα τίποτα..
γιατί δηλαδή να υπάρχουν μόνο συμπαθούντες..
σε εκκλησία είμαστε ή δεν έχομε νεύρο για αντιπαράθεση και κριτική...
Μεγάλοι άνθρωποι ειμαστε και ποτέ δεν μ΄άρεσαν τα flat πράγματα..
Και φυσικά σε μια κοινωνία συμπαθώ ή αντιπαθώ.δεν γίνεται να ειμαι άγγελος!!
Αγγελος ειναι μόνο η Φανή!

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Ρενάτα μου σωστό είναι αυτό που λες. Όμως αυτό που γράφει ο maltakias είναι άλλο, ότι οι όποιες συμπάθειες και αντιπάθειες δημιουργούνται (που είνα ιαπόλυτα φυσιολογικό), επηρεάζουν πολύ περισσότερο απ'όσο θάπρεπε τις συζητήσεις στο φόρουμ.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Renata με συγχωρείς αλλά ήμουν σαφέστατος σε αυτά που λέω.

Traveller μιας και εύχομαι να διατηρήσουμε ένα επίπεδο διαλόγου εδώ.Πιστεύεις ότι η εκφορά του λόγου σου δεν είναι προκλητική ή υποτιμητική πολλές φορές όχι μόνο απέναντι στην άποψη αλλά και την ίδια την προσωπικότητα του άλλου;

Και τι ακριβώς προσφέρει σε μια κουβέντα το να λες "τον έκανα ρόμπα" κλπ κλπ.

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Να προσθέσω οτι φυσικά και δεν συμπαθώ άτομα που περιμένουν με το πολυβόλο να "θίξουν" ένα μέλος και να του την πουν (τρομάρα τους δεν ξέρουν και τι τους γίνεται) ή επιδεικτικά να πατήσουν το ευχαριστώ στον κάθε άσχετο που γράφει παπαριά..επειδή τυγχάνει να θίγει αυτον που ήδη αντιπαθούν..
Ναι άν το θέλεις έχουν δημιουργηθεί παρεάκια..των μέν και των δέ..
αυτο προκύπτει απο μόνο του που σημαίνει οτι το παρεακι που ειρωνικά ανεφέρεται απο μερικους έχει μια σύμπνοια σε θέματα, έχει τσεκαριστεί έχει γνωριστεί και γίνεται φίλος..που ειναι το παράξενο??
Δεν πρόκειται να κάνω φίλο κάποιον ή κάποια που έχω καταλάβει οτι ειναι κακεντρεχής ούτε γουστάρω να του απευθύνω τον λόγο ούτε κάν.. μ ενδιαφέρει..
ελπίζω να σου λύθηκε η απορία
κανένας κόσμος των φόρουμ δεν είναι αγγελικά πλασμένος..

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Ρενάτα μου σωστό είναι αυτό που λες. Όμως αυτό που γράφει ο maltakias είναι άλλο, ότι οι όποιες συμπάθειες και αντιπάθειες δημιουργούνται (που είνα ιαπόλυτα φυσιολογικό), επηρεάζουν πολύ περισσότερο απ'όσο θάπρεπε τις συζητήσεις στο φόρουμ.
ναι sorry ήμουνα βιαστική ..

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Εξακολουθείς να μην μπαίνεις στο νόημα αυτών που γράφω.Κατέθεσες την άποψή σου πάντως και πρόλαβες να ρίξεις και το πρώτο μπινελίκι στο 7ο μόλις μήνυμα,και σε θεωρώ και ήπιων τόνων.Ευχαριστώ.

Traveller

Member
Αγαπητέ μου ποτέ δεν υποστήριξα οτι είμαι άγγελος... εσύ ειδικά δεν θα έπρεπε να ρωτάς τι προσφέρει σε μια κουβέντα το " τον έκανα ρόμπα" ή "το έφαγες τις φάπες σου" γιατί δεν είναι εντελώς άγνωστες από το δικό σου λεξιλόγιο...

Το θέμα μας όμως σου εξήγησα δεν είναι αυτό... θεωρώ απόλυτα θεμιτό και γουστόζικο να υπάρχουν διαφωνίες σε θέματα γενικού ενδιαφέροντος να ανάβουν τα αίματα και να πέφτουν και μερικές ψιλές... στο θέμα π.χ για την Κροστάνδη μαλιοτραβηχθήκαμε είπαμε ότι είχαμε να πούμε, βριστήκαμε αλλά κινήσαμε την περιέργεια στον κόσμο να μάθει τι είναι η Κροστάνδη, να σταθμίσει τα επιχειρήματα του καθενός και να βγάλει τα συμπεράσματα του... το ότι πέσανε και μερικά μπινελίκια σιγά τα λάχανα... εγώ προσωπικά χαίρομαι που υπάρχεις στο φόρουμ γιατί στο τσακιρ κέφι πιάνουμε και μια κουβέντα σοβαρή κι ας διαφωνούμε στα πάντα... σε ξέρω και δεν σε παρεξηγώ...

Στην περίπτωση που λες όμως εσύ το πράμα αλλάζει... συγκεκριμένα άτομα περιμένουν στη γωνία για να την πουν σε εμένα και τον taver με κάθε ευκαιρία... και εδώ δεν μιλάμε για το αν ο Μάχνο ήταν καλός ή κακός μιλάμε για εμπάθεια που αγγίζει τα όρια του παράλογου... και για θέματα που είναι ή έτσι ή γιουβέτσι... τι θέλω να πω... σήμερα και χωρίς να έχω ή να εννοώ κάτι για το συγκεκριμένο άτομο, ένας φίλος από την Ρόδο έγραψε ότι η WIZZ μπορεί να έρθει στην Ελλάδα... ε δεν μπορεί να έρθει γιατί έχει ήδη έρθει... είναι γεγονός που δεν αμφισβητήτε... δεν μπορεί να έχουμε και οι δύο δίκιο πια...

Εγώ όταν δεν γνωρίζω καλά ένα θέμα κάνω τουμπεκί και δεν ανακατεύομαι γιατί θα γίνω νούμερο αν έχω άποψη στα πάντα... ε αυτό το απλό το πράγμα μερικοι δεν το καταλαβαίνουν... αρνούνται να καταλάβουν ότι ρε διάολε ο άλλος ξέρει για ένα συγκεκριμένο θέμα περισσότερα από μένα... ε τι να κάνουμε συμβαίνει... εγώ π.χ δεν μπορεί να ξέρω την Ταυλάνδη καλύτερα από την Renata, δεν γίνεται... εκείνη έχει πάει 10 φορές κι εγώ μια... βγάζω τον σκασμό λοιπόν και διαβάζω... δεν το παίζω στην renata για την Ταυλάνδη γιατι θα είμαι για κλωτσιές... ούτε στο Γιώργο μπορώ να το παίξω για την Κούβα κι ας έχω πάει 4 φορές... τι να κάνουμε ο Γιώργος ξέρει περισσότερα... αυτό το απλό το πραματάκι δεν το καταλαβαίνουν... τι άλλο να πω...

ioanna.gkan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ευρώπη αλλά που,,,
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγωνια
Θα συμφωνησω απολυτα με τον maltakias,Εχω πιασει τον εαυτο μου να βγαινω απο ενα θεμα οταν βλεπω σχολιακια μεταξυ μελων που δεν αφορουν το θεμα που εχει ανοιξει και να αποφευγω να ξαναμπω η να σκεφτομαι πως θα γραψω τι γιατι δεν θελω να φτασω σε σημειο να απολογουμε για μια αποψη που εχω επειδη καποιος που διαφωνει δεν κοιταει να δωσει επιχειρηματα αλλα να μου την πει. Και δεν χρειζεται ο ο καθενας να εχει 2000 (τυχαιο νουμερο) μνμ για να θεωρειται ενεργο μελος. Και δεν χρειαζεται οταν δεν εχουμε κατι να πουμε σε ενα θεμα η δεν το κατεχουμε να γραφουμε για να γραφουμε, εξαιρειται το social forum.Λεω εγω... Απο την αλλη και η Ρενατα δικιο εχει. Κανενα φορουμ δεν ειναι αγγελικα πλασμενο. Αλλα ας εχουμε στο μυαλο μας οτι η ειρωνεια και το βρισιμο μεσω ανωνυμιας μονο ανανδρεια δειχνει.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.020
Μέλη
39.736
Νεότερο μέλος
pavlos6