Ισπανία με τρέλα!

doraki26

Member
Μηνύματα
131
Likes
9
Καλησπερα στην παρέα...μετα απο πολυ ψαξιμο και απογοήτευση (γιατι ο πρώτος προορισμός της επιλογής μας ηταν το Μαρόκο Και δεν μας εκατσε καλα) πάρθηκε Η αποφαση για το γαμηλιο μας ταξιδι! Και ναι λοιπον παμε ισπανια! Και συγκεκριμένα μαδριτη βαρκελωνη βαλενθια!! Θα παμε πρωτη φορα με οργανωμενη εκδρομη δεν ξερω αν καναμε καλη επιλογη, αλλα επειδη μενουμε κρητη βρηκαμε την εκδρομη με πολυ καλη τιμη και ημιδιατροφή. Οσο το ψαχναμε μονοι μας το συνολο εβγαινε πολυ πιο ακριβο!! Περιμενω λοιπόν Βοηθεια για το που πιστευετε αξιζει να φαμε την ελεύθερη μερα μας στην μαδριτη κ Βαρκελώνη? ?τι να αγορασουμε οπωσδηποτε?? Καθως κ αν πιστεύετε οτι αξιζει να παμε τολεδο διοτι η εκδρομη ειναι προαιρετικη.
 

Yorgos

Member
Μηνύματα
10.262
Likes
55.728
Επόμενο Ταξίδι
Nipon-Αλάσκα-Yellowstone
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Τολέδο καταπληκτικό, να μην το χάσετε.
 

STKF

Member
Μηνύματα
1.245
Likes
6.450

paefstra

Member
Μηνύματα
14.702
Likes
47.676
Συμφωνω με τον @Yorgos . Αν η ξεναγηση ειναι σημαντικη για σας, ξεκινατε με το γκρουπ, αλλα αν η εκδρομη ειναι μονο κανενα 3ωρο, παρατηστε τους και γυριστε με τρενο αργα το βραδυ, ειναι πανευκολο. Θα δειτε πραγματα που τα γκρουπ περνανε επιφανειακα.
Αν το 'χετε με την οργανωση και η "προαιρετικη" εκδρομη ειναι υπερτιμημενη, παρτε το τρενο και πηγαιντε μονοι σας παμφθηνα. Υπαρχει "βραχιολακι" που αγοραζεις με 12 ευρω επιτρεπει την εισοδο σε παρα πολλα μνημεια.
 

doraki26

Member
Μηνύματα
131
Likes
9
καθως οι μερες πλησιαζουν τι θα με συμβουλευατε??? τι δεν πρεπει να χασω?? τι πρεπει να κανω οπωσδηποτε?
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.054
Μηνύματα
927.278
Μέλη
39.777
Νεότερο μέλος
alexanderd

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom