Αυστρία Γερμανία Ιταλία Ιταλία-Αυστρία-Γερμανία με αυτοκίνητο

getxowoman

Member
Μηνύματα
2.207
Likes
1.289
Δεν ειναι θεμα συγνωμης! Απλα κατσε βαλε κατω εναν χαρτη και δες τι σου αρεσει να δεις και να κανεις τις διαθεσιμες μερες που εχεις! Και μας ρωτας οτι θες, για ξενοδοχεια, μουσεια, εστιατορια ή μπορει να βρεις αρκετο υλικο στο φορουμ και για τις 3 χωρες που θες!

Οκ; Εδω ειμαστε εμεις! :)
 

GKCAPO

Member
Μηνύματα
767
Likes
305
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΑΝΑΔΑΣ-Η.Π.Α.
...και φυσικά ξέρεις καλά, ότι για τις περιοχές που σ' ενδιαφέρουν, υπάρχει άφθονο υλικό, διηγήσεις, απόψεις, γνώση και πληροφορίες από πολλούς από μας εδώ μέσα. Σίγουρα πρέπει να αφιερώσεις χρόνο ώστε να πάρεις, διαβάζοντάς, τα στοιχεία που σου είναι χρήσιμα. Αλλά ακριβώς αυτή είναι μια βασική πλευρά της λογικής των περισσοτέρων μας, σε σχέση με το φόρουμ. Να διαβάζουμε , να μελετάμε, τα γραφτά των φίλων μας, να ταξιδεύουμε μαζί τους (και αυτοί με μας), ακόμα και σε ταξίδια που ποτέ δεν θα κάνουμε οι ίδιοι.
Και αν για την προετοιμασία του ταξιδιού μας όλα αυτά μας φτάνουν, πάει καλά. Αν πάλι θέλουμε και κάποια διευκρίνιση ή επί πλέον πληροφορία εδώ είμαστε όλοι καλοπροαίρετοι!!! Σίγουρα όμως δεν είμαστε επαγγελματίες που διοργανώνουν ταξίδια σε όποιον γράφεται (και καλά κάνει) στο φόρουμ. Για αυτό σου προτάθηκε (δικαίως) να απευθυνθείς σε πρακτορείο. Εκεί κάθεσαι μιλάς, εκθέτεις τις προσωπικές ή οικογενειακές ανάγκες σου και ο ειδικός (με βάσει την δική του φιλοσοφία ζωής) σου το μοντάρει.
 

dionkoul

New Member
Μηνύματα
4
Likes
0
Τον Αύγουστο κανονίζω roadtrip σε Ιταλία-Αυστρία-Γερμανία. Το πλάνο έιναι δύο ημέρες στο Maranelo για επίσκεψη στο μουσείο Ferrari. Απο εκεί στο Ιννσμπρουκ για δύο νύχτες. Επόμενος σταθμός το Μόναχο. Στη συνέχει δύο διανυχτερεύσεις σε κάποιο βαυαρικό χωριό και στην επιστροφή Μπολζάνο και Μπολόνια απο μία νύχτα. Η Μπολόνια επιλέχτηκε με βάση την κοντινή απόστασή της απο την Ανκόνα για να μην έχουμε άγχος για το καράβι.
Έχω τις εξής απορίες-ερωτήσεις:
1) Ιννσμπρουκ ή Σάλτσμπρουκ;;;

2) Θέλω να εντάξω στο πρόγραμμα μια από τις ακόλουθες διαδρομές: Grossglockner High Alpine Road ή το Stelvio Pass διαφοροποιώντας τις διανυχτερεύσεις στο γυρισμό.

3) Προτάσεις για ξενώνες σε κάποιο Βαυαρικό χωριό (Fussen, Oberammergau ή Schwangau;;). Επίσης αξίζει να μείνουμε μέσα στο Ινσμπρουκ ή λίγο έξω και να το επισκεπτόμαστε;;

Συγνώμη αν σας κούρασα αλλά θέλω να είμαι οργανωμένος :clap::clap:
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.262
Μηνύματα
885.534
Μέλη
38.943
Νεότερο μέλος
MelinaK

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom