Ιταλια - Γαμήλιο Ταξίδι - Βοήθεια!

Να παω Βενετια? Η να μην παω?

  • Να μην πας

    Votes: 0 0,0%

  • Total voters
    3
  • Poll closed .
Μηνύματα
6
Likes
3
Το λοιπον...παντρευομαι και θελω να παω honeymoon στην Ιταλια αλλα επειδη θα ειναι το πρωτο μου ταξιδι στο εξωτερικο εχω καποιες ερωτησεις.

Καταρχας λεμε να παμε για 10 μερες (2-3/11 με 12-13/11) Ρωμη και Φλωρεντια (λεγαμε και Βενετια αλλα μας ειπαν οτι εκτος απο της γονδολες δε λεει κατι)

Ερωτησεις:
1) Τι καιρο εχει στην Ιταλια το Νοεμβρη? Βρεχει συχνα? Κανει πολυ κρυο? Ή χαλαρα οπως εδω?
2) Χριαζομαστε διαβατηρια? Η ταυτοτητα αρκει? Και αν ναι πρεπει να ειναι η "νεα" ταυτοτητα με λατινικους χαρακτηρες? Ή και η παλια κανει? (εκεινη με που αναγραφει και το θρησκευμα λεω). Χριαζομαστε τιποτε αλο?
3) Ξερει κανεις κανενα καλο ταξιδιωτικο οδηγο?
4) Να οργανωσω το ταξιδι μεσω ταξιδιωτικου πρακτοριου? Η μονη μου online?
5) Ξενοδοχειο! Το μεγαλο ερωτημα! Επειδη ειμαι καμαριερα και δυστυχως κοβει το ματι μου θελω να παω σε ενα πραγματικα καλο ξενοδοχειο 4* ή 5*. Εψαξα στο TripAdvisor αλλα ειμαι καπως μπερδεμενη. Βλεπω φωτο απο διαφορα δωματια ενος ξενοδοχειου. Καποια μου αρεσουν και καποια οχι. Πως θα κλεισω το δωματιο που πραγματικα επιθυμω?

Γενικα ειμαι πολυ ανχωμενη. Εχω κανει πολλα ταξιδια εντως Ελλαδας αλλα αυτο το ταξιδι θελω να μου μεινει πραγματικα ΑΞΕΧΑΣΤΟ! Θελω να ειναι το ταξιδι της ζωης μου. Δε θελω να αφησω τιποτα στην τυχη! Βοηθειαααααα!
 

karfitsa

Member
Μηνύματα
4.546
Likes
8.036
Καταρχας λεμε να παμε για 10 μερες (2-3/11 με 12-13/11) Ρωμη και Φλωρεντια (λεγαμε και Βενετια αλλα μας ειπαν οτι εκτος απο της γονδολες δε λεει κατι)
Καλως ηρθες και με το καλο ο γαμος σας:)...
Λυσε μου μια απορια...θελεις να πας Βενετια η οχι;...γιατι αφου ακουσες καποιες γνωμες οτι δεν λεει τιποτα,γιατι βαζεις τη ψηφοφορια;................
Λοιπον,παντα εξαρταται τι σε ενδιαφερει να δεις,οπου πας....και σιγουρα αυτοι που σου ειπαν για τη Βενετια,κατι αλλο ειχαν στο μυαλο τους.Η Βενετια ειναι υπεροχη...και πολυ ρομαντικη,με τα παλατσο,τα καναλια,τα λιθοστρωτα δρομακια,τις πανεμορφες εκκλησιες....Αν επελεγα να παω καπου αυτο θα ηταν Βενετια και οχι Φλωρεντα,για ταξιδι του μελιτος.
Οσον αφορα τα ξενοδοχεια,υπαρχουν πολλα καλα,αλλα θα πρεπει να διαθεσεις και αρκετα χρηματα...
γιατι,σαν πολεις με ατελειωτο τουρισμο,τα καλα ξενοδοχεια ειναι ακριβα.Ο καιρος σε γενικες γραμμες,νομιζω οτι στη ρωμη ειναι σαν αθηνα,περιπου.Δεν ξερω για Βενετια.
Μπορεις,σιγουρα, να το οργανωσεις μονη σου...αλλα αν εισαι πολυ αγχωμενη,πηγαινε σε γραφειο...
 
Μηνύματα
6
Likes
3
Ρωταω για Βενετια απλα επειδη μου το ειπε ενας ανθρωπος. Μπορει βεβαια να κανει και λαθος. Γουστα ειναι αυτα. Οπως τα λες ομως ομορφα ακουγετε. Δε θα με πειραζε να ακουσω κι αλλες γνωμες.

Δεν υπαρχει συγκεκριμενο budget. Δεν μας τρεχουν απο τα μπατζακια αλλα για τετοιο ταξιδι ειμαι διατεθημενη να πληρωσω κατι παραπανω. (Λατρευω Ιταλια και μακαρονια xD )
 

jimp

Member
Μηνύματα
5.026
Likes
6.410
Διαβαζοντας τις ερωτησεις σου μονο μια μπορει να ειναι η απαντηση: πηγαινε με τον αντρα σου σε ενα γραφειο, εξηγησε τι θελεις,πως το θελεις και ποτε το θελεις και θα σου βρουν τα παντα.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.259
Μηνύματα
885.379
Μέλη
38.936
Νεότερο μέλος
alexispi

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom