• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Ιταλικές λιχουδιές

Vasileti

Member
Μηνύματα
478
Likes
1.633
Μπορείτε να προτείνετε Ιταλικά φαγώσιμα που να μπορώ να βρω στην ΑΘήνα? προσιούτο για παράδειγμα, αλλά ποιό? (πέτυχα εξαιρετικό θρακιώτικο πεπόνι για συνδυασμό). Αλλαντικά και τυριά και αφρώδη ιταλικά κρασιά.
 

fotast

Member
Μηνύματα
9.834
Likes
15.398
Μπορείτε να προτείνετε Ιταλικά φαγώσιμα που να μπορώ να βρω στην ΑΘήνα? προσιούτο για παράδειγμα, αλλά ποιό? (πέτυχα εξαιρετικό θρακιώτικο πεπόνι για συνδυασμό). Αλλαντικά και τυριά και αφρώδη ιταλικά κρασιά.
Δεν είναι 100% Ιταλικό αλλά έχει μεγάλη ποικιλία και καλή ποιότητα.Η οικογένεια που το έχει είναι Ιταλικής καταγωγής από την Κων/λη.Για κρασιά δεν ξέρω αλλά φαντάζομαι μια μεγάλη κάβα θα έχει.

http://www.benitodelicatessen.gr/profile.php?lang=1
 

paefstra

Member
Μηνύματα
14.574
Likes
47.363
Πήγαινε στους Αδελφους Βασιλόπουλους, το παλιότερο ντελικατέσεν της Αθήνας, ή το Degustation στο Κολωνάκι και θα σε κατευθύνουν. Αυτή είναι η δουλειά τους εξάλλου.
 

Viaggi

Member
Μηνύματα
1.248
Likes
7.019
αφρώδη ιταλικά κρασιά
Δύο αφρώδη ιταλικά κρασιά είναι τα κυριότερα, το prosecco, η ιταλική εκδοχή της σαμπάνιας, με τη μέθοδος παρασκευής να είναι διαφορετική και το franciacorta που παράγετε μόνο με λευκά σταφύλια, με τη μέθοδο παρασκευής να είναι ίδια με τις γαλλικές. Μια αξιόλογη πρόταση είναι το non solo vino στο Χαλάνδρι.
 

Vasileti

Member
Μηνύματα
478
Likes
1.633
Δύο αφρώδη ιταλικά κρασιά είναι τα κυριότερα, το prosecco, η ιταλική εκδοχή της σαμπάνιας, με τη μέθοδος παρασκευής να είναι διαφορετική και το franciacorta που παράγετε μόνο με λευκά σταφύλια, με τη μέθοδο παρασκευής να είναι ίδια με τις γαλλικές. Μια αξιόλογη πρόταση είναι το non solo vino στο Χαλάνδρι.
πολύ ενδιαφέρον, θα το επισκεφθώ
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.009
Μηνύματα
923.692
Μέλη
39.725
Νεότερο μέλος
Afroula15901

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom