Καλοκαιρινές διακοπές 2025

thanos75

Member
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Καλιφόρνια-Χαβάη
Το πλοίο της Κυριακής κάνει λιγότερες ώρες, νομίζω 8 (πάει από Πειραιά απευθείας Αστυπάλαια & μετά συνεχίζει).
Ακριβώς...η καλύτερη λύση για Αστυπάλαια. Πρόκειται για το BS Patmos το οποίο φεύγει μεσημεράκι Κυριακής και σε 8 ώρες είσαι Αστυπάλαια απευθείας, και επιπλέον είναι μεγαλύτερο πλοίο και με περισσότερες ανέσεις. Τα άλλα δρομολόγια - με το αρκετά μικρότερο Blue Star Naxos- φεύγουν 06.45 από Πειραιά, όπερ σημαίνει ξύπνημα αχάραγα και συνάμα περισσότερες ώρες εν πλω

Viajero93

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική, Κούβα
Χαίρεται! Φτάνουν οι ήμερες για την Αστυπάλαια. Να μείνετε κοντά στη χώρα και όχι μέσα σε αυτήν για να την έχετε θέα, είναι κούκλα! Να κάνετε οπωσδήποτε την ημερήσια σε Κουνούπες & Κουτσομύτη. Κ εγώ ήθελα να κάνω συνδυασμό με Αμοργό (είναι πολύ κοντά) αλλά δεν έβρισκα κατάλυμα, καλά θα ήταν να το δείτε άμεσα. Επίσης, αεροπορικά για Αστυπάλαια δύσκολα βρίσκεις. Το πλοίο της Κυριακής κάνει λιγότερες ώρες, νομίζω 8 (πάει από Πειραιά απευθείας Αστυπάλαια & μετά συνεχίζει).
Ακριβώς...η καλύτερη λύση για Αστυπάλαια. Πρόκειται για το BS Patmos το οποίο φεύγει μεσημεράκι Κυριακής και σε 8 ώρες είσαι Αστυπάλαια απευθείας, και επιπλέον είναι μεγαλύτερο πλοίο και με περισσότερες ανέσεις. Τα άλλα δρομολόγια - με το αρκετά μικρότερο Blue Star Naxos- φεύγουν 06.45 από Πειραιά, όπερ σημαίνει ξύπνημα αχάραγα και συνάμα περισσότερες ώρες εν πλω
Καλησπέρα, σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές! Εντέλει, δεν το προχώρησα γιατί τα πανάκριβα αεροπορικά και η επίσης τσουχτερή διαμονή μου ανεβάζουν πολύ το μπάτζετ. Τελικά έκλεισα Ανάφη για 5 μέρες, καλά να 'μαστε και θα 'ρθει κι η ώρα της Αστυπάλαιας. :)

Ostvarivanje

Member
Και να, ένα χρόνο παρά κάτι από τότε που δημιούργησα το θέμα βρίσκομαι πάλι στην ίδια θέση. Δεν ξέρω, αυτή η Κάρπαθος δεν μας θέλει μάλλον.
Πέρυσι δε βρίσκαμε κατάλυμα με τίποτα οπότε πήγαμε σε plan B (θυμηθήκαμε που θέλαμε σε καλοκαίρι κορονοϊού να πάμε Αστυπάλαια και δε βρίσκαμε ούτε παγκάκι για να μείνουμε) και σκεφτήκαμε πέρυσι τον Ιούλιο να δοκιμάσουμε την τύχη μας. Ε σε μισή ώρα είχαμε κλείσει. Το συμπλήρωμα της Αστυπάλαιας ήταν ο Αμοργός που μας άρεσε πολύ περισσότερο και μείναμε μια εβδομάδα, αλλά όλο το διάστημα στην Αιγιάλη μέναμε που μας άρεσε περισσότερο από τα Κατάπολα (δε θέλαμε στη Χώρα).
Στο προκείμενο τώρα. Κατά τις 15 - 18 Ιουλίου σκεφτόμαστε για Κάρπαθο και μετά για Κρήτη. Μη μου πείτε ότι αργήσαμε για καταλύματα γιατί υπάρχουν αντικειμενικοί λόγοι που δεν μας επιτρέπουν να κλείσουμε νωρίτερα.
Σκεφτόμαστε για Πηγάδια διαμονή, γιατί θέλουμε, τουλάχιστον για το βράδυ πιο ζωηρό μέρος. Από εκεί και πέρα 5 μέρες; Δεν ξέρω αν θα μείνουμε Κάσο και μετά για Κρήτη λέμε να πάμε.

Δεν ξέρω αν "στραβώσει" πάλι η διαμονή στην Κάρπαθο και δε βρίσκουμε ξανά. Οπότε σε αυτήν την περίπτωση θα πάμε σε plan b και εχτές που κοιτούσα το forum εδώ πήγε το μάτι μου στην Ικαρία. Γενικά δε θέλουμε να κινούμαστε βράδυ με αμάξι για διασκέδαση και σκεφτόμασταν να χωρίσουμε τις μέρες στα δύο λιμάνια, Εύδηλο και Άγιο Κήρυκο. Πώς το βλέπετε ως επιλογή;
Αν υποθέσουμε ότι πάμε Ικαρία. Με ποιο άλλο νησί να το συνδυάσουμε όταν Σάμο, Πάτμο, Λέρο, Κάλυμνο έχουμε ήδη πάει; Μήπως με Άνδρο; Αν και είδα ότι δεν έχει απευθείας καράβι αλλά μέσω Μυκόνου, να μείνουμε ένα βράδυ και το επόμενο για Άνδρο; Κάποιο άλλο νησί που να συνδυάζεται με Ικαρία ή κάποιο άλλο συνδυασμό νησιών;

Είπαμε ή δεν είπαμε; Καλό καλοκαίρι σε όλους!

Last edited by a moderator:

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Σκεφτόμαστε για Πηγάδια διαμονή, γιατί θέλουμε, τουλάχιστον για το βράδυ πιο ζωηρό μέρος. Από εκεί και πέρα 5 μέρες; Δεν ξέρω αν θα μείνουμε Κάσο και μετά για Κρήτη λέμε να πάμε.
Ναι, τα Πηγάδια είναι όντως το πιο ζωντανό μέρος της Καρπάθου, οχι βέβαια το πιο όμορφο, οπότε καλά θα κάνετε να μείνετε εκεί. Δείτε για απευθείας σύνδεση με Κρήτη μέσω Σητείας που συνήθως έχει, όπως και για Κάσο.
Γενικά δε θέλουμε να κινούμαστε βράδυ με αμάξι για διασκέδαση και σκεφτόμασταν να χωρίσουμε τις μέρες στα δύο λιμάνια, Εύδηλο και Άγιο Κήρυκο. Πώς το βλέπετε ως επιλογή;
Δε θα εμένα στον Κηρυκο αν είναι η πρώτη φορά στην Ικαρία. Στο μόνο που βολεύει είναι να δείτε την ανατολική πλευρά του νησιού που προσελκύει όμως άλλο είδος τουρισμού. Κατά τη γνώμη μου κοιτάξτε απο Εύδηλο και πέρα, με καλύτερη επιλογή τον Αρμενιστή.
Με ποιο άλλο νησί να το συνδυάσουμε
Με κανένα, ειναι τόσο μεγάλη και δύσβατη που απαιτεί μέρες, δεν ενδείκνυται για συνδυασμούς, εκτος αν πάτε στους γειτονικούς Φούρνους Κορσέων, η στη Θύμαινα.

Καλό καλοκαίρι!

Ostvarivanje

Member
Ναι, τα Πηγάδια είναι όντως το πιο ζωντανό μέρος της Καρπάθου, οχι βέβαια το πιο όμορφο, οπότε καλά θα κάνετε να μείνετε εκεί. Δείτε για απευθείας σύνδεση με Κρήτη μέσω Σητείας που συνήθως έχει, όπως και για Κάσο.
Ναι στα Πηγάδια θα θέλαμε να μείνουμε υπό την έννοια να είναι το πιο ζωντανό μέρος ιδιαίτερα για το βράδυ. Τη μέρα έτσι κι αλλιώς θα κινούμαστε.
Η Κάρπαθος έχει σύνδεση μέσω Σητείας και είδαμε ότι είναι βολικότερο να πάμε πρώτα από Κάρπαθο και μετά προς Σητεία (όχι με όλα τα δρομολόγια, γιατί κάποια για να πας στην Κάρπαθο περνάνε από Κρήτη και είναι πολύ μεγάλο το ταξίδι). Το κύριο ζητούμενο για την πραγματοποίηση του ταξιδιού είναι αν θα βρούμε καταλύματα στα Πηγάδια.
Δε θα εμένα στον Κηρυκο αν είναι η πρώτη φορά στην Ικαρία. Στο μόνο που βολεύει είναι να δείτε την ανατολική πλευρά του νησιού που προσελκύει όμως άλλο είδος τουρισμού. Κατά τη γνώμη μου κοιτάξτε απο Εύδηλο και πέρα, με καλύτερη επιλογή τον Αρμενιστή.
Όπως έγραψα και για την Κάρπαθο, θα θέλαμε να το έχουμε σαν βάση τον Εύδηλο και τον Άγιο Κήρυκο. Γενικά το βράδυ δεν είναι ζωντανά μέρη; Επίσης τι εννοείς άλλο είδος τουρισμού; Βέβαια, κάτι θυμάμαι από πέρυσι ότι μαζεύει μεγαλύτερες ηλικίας; Καλά και εμείς δεν είμαστε στην πρώτη νιότη, στα -ήντα είμαστε.
Απλά διευκρινίστε μου αν είναι μεγάλα μέρη με κόσμο κυρίως για το βράδυ ο Εύδηλος και ο Άγιος Κήρυκος. Από εκεί και πέρα δεν έχουμε σκοπό να οργώσουμε όλο το νησί, λέγαμε για τρεις και τρεις μέρες και όλα αυτά σε περίπτωση που "χαλάσει" κάτι στο ταξίδι μας στην Κάρπαθο.

Να γράψω και plan C; Τήλος, Σύμη, Καστελόριζο και αν δε βολεύει μεταξύ των (θα μας άρεσε να μη βολεύει) να βρούμε αφορμή για τη Ρόδο που την υπέρ αγαπούμε όλοι μας!

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Η Κάρπαθος έχει σύνδεση μέσω Σητείας και είδαμε ότι είναι βολικότερο να πάμε πρώτα από Κάρπαθο και μετά προς Σητεία (όχι με όλα τα δρομολόγια, γιατί κάποια για να πας στην Κάρπαθο περνάνε από Κρήτη και είναι πολύ μεγάλο το ταξίδι).
Το ξέρω, κι εγώ απο Σητεία ειχα παει, δείτε μήπως σας βολέψει κάποια πτήση και κάνει πιο εύκολο το δρομολόγιο. Ίσως κι απο Ηράκλειο, αν και το λεωφορείο ως τη Σητεία κάνει 4 ώρες...
Διαμονή στα Πηγάδια θέλω να πιστεύω θα βρείτε πιο εύκολα σε σχέση με οτι άλλο. Αν καταλήξετε στην Κάρπαθο δώστε της οπωσδήποτε πέντε ημέρες,είναι μεγαλούτσικο νησί.

Γενικά το βράδυ δεν είναι ζωντανά μέρη; Επίσης τι εννοείς άλλο είδος τουρισμού; Βέβαια, κάτι θυμάμαι από πέρυσι ότι μαζεύει μεγαλύτερες ηλικίας;
Είναι ζωντανά μέρη αλλά ο κύριος όγκος των τουριστών συγκεντρωνεται στα δυτικά του νησιού, σε Αρμενιστη, Νας και Χριστό Ραχών. Ανατολικά η Ικαρία φημίζεται για τα θερμά λουτρά της και τους επισκέπτες λόγω αυτού.
Από εκεί και πέρα δεν έχουμε σκοπό να οργώσουμε όλο το νησί, λέγαμε για τρεις και τρεις μέρες
Όχι, θα είναι μεγάλο λάθος, δε προλαβαίνεις να δεις σχεδόν τίποτα σε Ικαρία και Σάμο με τρεις μέρες, θα αδικήσεις και τα δύο.

Τήλος, Σύμη, Καστελόριζο
Τα έγραψα και στο άλλο νήμα που τρέχει τώρα, για το Καστελλόριζο ειδικά επιβάλλεται να φτάσεις και ίσως να μείνεις Ρόδο.

Ostvarivanje

Member
Το ξέρω, κι εγώ απο Σητεία ειχα παει, δείτε μήπως σας βολέψει κάποια πτήση και κάνει πιο εύκολο το δρομολόγιο. Ίσως κι απο Ηράκλειο, αν και το λεωφορείο ως τη Σητεία κάνει 4 ώρες...
Διαμονή στα Πηγάδια θέλω να πιστεύω θα βρείτε πιο εύκολα σε σχέση με οτι άλλο. Αν καταλήξετε στην Κάρπαθο δώστε της οπωσδήποτε πέντε ημέρες,είναι μεγαλούτσικο νησί.
Θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες σε ποιο θα πάμε πρώτα, Κάρπαθο ή Κρήτη. Δηλαδή να βρίσκουμε άλλες ημερομηνίες οπότε κάτι που το είχαμε στο μυαλό μας για αρχή τελικά το βάλαμε δεύτερο. Ο αρχικός σχεδιασμός είναι για Κάρπαθο πρώτα, εκτός αν το ανατρέψει κάτι άλλο. Στην Κάρπαθο σίγουρα 5 μέρες, το ερώτημα είναι μήπως και τίποτα παραπάνω. Για την Κάσο αμφιταλαντευόμαστε αν θα πάμε αυθημερόν (αν και δεν έχει όλες τις μέρες να πας και να επιστρέψεις στην Κάρπαθο στην Κάσο και πίσω) ή να μείνουμε. Δεν ξέρω πώς είναι το βράδυ στην Κάσο και αν βαρεθούμε. Το ίδιο ισχύει και για την Κάρπαθο, αν θα της δίναμε περισσότερες μέρες και βαρεθούμε τα βράδια στα Πηγάδια. Για παράδειγμα όταν πήγαμε Χίο, μείναμε 9 βράδια στη χώρα και δεν είχαμε πρόβλημα και παραπάνω να μείνουμε .
Είναι ζωντανά μέρη αλλά ο κύριος όγκος των τουριστών συγκεντρωνεται στα δυτικά του νησιού, σε Αρμενιστη, Νας και Χριστό Ραχών. Ανατολικά η Ικαρία φημίζεται για τα θερμά λουτρά της και τους επισκέπτες λόγω αυτού.
Δηλαδή ανατολικά έχει μόνο μεγάλες ηλικίες; Βασικά θέλουμε (αν προκύψει η Ικαρία να πάμε 3 μέρες Εύδηλο και 3 Άγιο Κήρυκο. Έτσι το σκεφτόμαστε. Αν έχει κίνηση τα βράδια δεν έχουμε πρόβλημα εκτός και αν μείνουμε περισσότερα βράδια στον Εύδηλο. Μου θυμίζει λίγο την Αμοργό με την Αιγιάλη και τα Κατάπολα. Κλείσαμε για 3 μέρες στην Αιγιάλη με την προοπτική να πάμε να δούμε και τα Κατάπολα και μετά να κλείσουμε και Κατάπολα. Πολύ ωραία και γραφικά τα Κατάπολα και το Ξυλοκερατίδι αλλά στα μάτια μας ήταν πιο πολύ τουριστικοποιημένα (ειδικά τα Κατάπολα), οπότε μείναμε στην Αιγιάλη για 7 μέρες και πολύ το χαρήκαμε και άνετα θα πηγαίναμε και άλλη φορά. Ίσως κάτι τέτοιο να παίξει και στον Εύδηλο και να πάμε Άγιο Κήρυκο μόνο για βόλτα.
Όχι, θα είναι μεγάλο λάθος, δε προλαβαίνεις να δεις σχεδόν τίποτα σε Ικαρία και Σάμο με τρεις μέρες, θα αδικήσεις και τα δύο.
Πραγματικά δεν κατάλαβα πώς προέκυψε η Σάμος, στην οποία έχουμε πάει κιόλας και ήταν η χρονιά του samos pass και μείναμε 10 μέρες σε Καρλόβασι, Βαθύ και Πυθαγόρειο. Το τρεις και τρεις που αναφέρω είναι να πάμε για τρεις μέρες Εύδηλο και τρεις Άγιο Κύρηκο και από εκεί και πέρα να πάμε σε άλλο νησί.
Τα έγραψα και στο άλλο νήμα που τρέχει τώρα, για το Καστελλόριζο ειδικά επιβάλλεται να φτάσεις και ίσως να μείνεις Ρόδο.
Ναι, το παρακολουθώ και το άλλο νήμα, απλά σκέφτηκα να μην ενοχλήσω τις σκέψεις των ταξιδιωτών εκεί και για αυτό δεν έγραψα. Ιδανικά θα ήταν να μπορούσαμε να επιστρέφουμε Ρόδο για δύο μέρες και μετά ξανά σε άλλο νησί. Πες μου λίγο για πόσες μέρες προτείνεις μεταξύ αυτών; Εννοώ Τήλο, Καστελόριζο, Χάλκη (μήπως μόνο αυθημερόν;), μήπως και Νίσυρο ( ;) και Σύμη;

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Για την Κάσο αμφιταλαντευόμαστε αν θα πάμε αυθημερόν (αν και δεν έχει όλες τις μέρες να πας και να επιστρέψεις στην Κάρπαθο στην Κάσο και πίσω) ή να μείνουμε. Δεν ξέρω πώς είναι το βράδυ στην Κάσο και αν βαρεθούμε.
Βεβαίως και να μείνετε, δε χωράει αμφιβολία. Εχει μια χαρά κόσμο το βράδυ στο Φρυ, δεν είναι νησί για πήγαινε - έλα.

Δηλαδή ανατολικά έχει μόνο μεγάλες ηλικίες;
Απόλυτοι δε πρέπει να είμαστε αλλα η συντριπτική πλειοψηφία επιλέγει δυτικά, γισ τους λόγους που ανέφερα. Τη δεύτερη φορά μου στο νησι πάντως είχα μείνει Κηρυκο και Θερμά για δύο μέρες, μια χαρά πέρασα αλλα καμια σχεση με το τι γίνεται από την άλλη πλευρά.

Ρίξε μια ματιά στην ιστορία μου και για τα δύο νησιά, θα σου λυθούν απορίες.

αν προκύψει η Ικαρία να πάμε 3 μέρες Εύδηλο και 3 Άγιο Κήρυκο. Έτσι το σκεφτόμαστε. Αν έχει κίνηση τα βράδια δεν έχουμε πρόβλημα εκτός και αν μείνουμε περισσότερα βράδια στον Εύδηλο.
Τώρα το κατάλαβα, εντάξει, ναι να μείνετε περισσότερα βραδια στον Ευδηλο και πέρα, σωστή λογική, δεν εχει σχέση όμως με την Αμοργό, μη το βάζεις έτσι στο μυαλό σου.

πόσες μέρες προτείνεις μεταξύ αυτών; Εννοώ Τήλο, Καστελόριζο, Χάλκη
Τηλο σίγουρα 2-3, Καστελλόριζο ομοίως, Χαλκη 1-2.

Αυθημερόν πουθενά, μονο για μπάνιο στη Χαλκιδική (για όσους πηγαίνουν), είμαι κάθετα αντίθετος στην επιπόλαιη επίσκεψη νησιών, μονο αν δε γίνεται με κανένα άλλο τρόπο.

Ostvarivanje

Member
Βεβαίως και να μείνετε, δε χωράει αμφιβολία. Εχει μια χαρά κόσμο το βράδυ στο Φρυ, δεν είναι νησί για πήγαινε - έλα.
Ίσως το κάνουμε και έτσι, απλά μετά ίσως ανατραπεί το σχέδιο για την Κρήτη, οπότε σε αυτήν την περίπτωση να την αφήσουμε την Κρήτη και να πάμε προς τα πάνω, Ρόδο κλπ. Από Κάρπαθο βλέπω να έχει για Χάλκη και Ρόδο, οπότε έχουμε και αυτή την επιλογή για μετά από την Κάρπαθο. Σε αυτήν την περίπτωση πάντως, ίσως μείνουμε και 1 ή 2 βράδια στην Όλυμπο. Έχεις εικόνα πώς είναι το βράδυ εκεί; Ναι, φεύγουν οι πολλοί τουρίστες αλλά πώς είναι χωρίς αυτούς;
Απόλυτοι δε πρέπει να είμαστε αλλα η συντριπτική πλειοψηφία επιλέγει δυτικά, γισ τους λόγους που ανέφερα. Τη δεύτερη φορά μου στο νησι πάντως είχα μείνει Κηρυκο και Θερμά για δύο μέρες, μια χαρά πέρασα αλλα καμια σχεση με το τι γίνεται από την άλλη πλευρά.

Ρίξε μια ματιά στην ιστορία μου και για τα δύο νησιά, θα σου λυθούν απορίες.
Καλό αυτό που γράφεις για τον Άγιο Κήρυκο, οπότε θα δούμε. Ίσως πάμε μόνο Εύδηλο. Εννοείς ιστορίες για Ικαρία και Κάρπαθο;
δεν εχει σχέση όμως με την Αμοργό, μη το βάζεις έτσι στο μυαλό σου.
Την Αμοργό την ανέφερα ότι αλλιώς το είχα στο μυαλό μου και τελικά διαφορετικά αποφασίσαμε. Και ξέρεις, αυτές οι αλλαγές για μένα είναι το αλατοπίπερο των ταξιδιών όταν, ξέρεις, ανατρέπονται διάφορες καταστάσεις.
Τηλο σίγουρα 2-3, Καστελλόριζο ομοίως, Χαλκη 1-2.
Άρα σε όλα τουλάχιστον 2 μέρες. Για Νίσυρο αν έχεις πάει για πόσο το βλέπεις;
Αυθημερόν πουθενά, μονο για μπάνιο στη Χαλκιδική (για όσους πηγαίνουν), είμαι κάθετα αντίθετος στην επιπόλαιη επίσκεψη νησιών, μονο αν δε γίνεται με κανένα άλλο τρόπο.
Τώρα πέτυχες και άτομο να σου μιλήσει για τη Χαλκιδική, που δε με ενθουσιάζει ιδιαίτερα αλλά όταν έχεις 2-3 μέρες θα τύχει μερικές μέρες να πας προς τα εκεί.
Γιατί το αυθημερόν το θεωρείς επιπόλαιη επίσκεψη; Σε όλα υπάρχουν δύο "αναγνώσεις". Πάω αυθημερόν, για παράδειγμα, και αν μου αρέσει πάω σε άλλη ευκαιρία να μείνω 2 και 3 βράδια. Το θεωρώ καλύτερο από το να πάω στα "τυφλά" 3 βράδια και να βαρεθώ (λέω εγώ τώρα...). Που ποτέ μου δεν έχω βαρεθεί σε κάποιο μέρος...

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Σε αυτήν την περίπτωση πάντως, ίσως μείνουμε και 1 ή 2 βράδια στην Όλυμπο. Έχεις εικόνα πώς είναι το βράδυ εκεί; Ναι, φεύγουν οι πολλοί τουρίστες αλλά πώς είναι χωρίς αυτούς;
Είναι μαγικά, ότι καλύτερο μπορείτε να κάνετε, θεωρήστε το απλά δώρο στον εαυτό σας. Πάλι σε παραπέμπω στη γνωστή ιστορία για πληροφορίες.

Εννοείς ιστορίες για Ικαρία και Κάρπαθο;
Όλα αυτά αναλυτικά εδώ :
Μια βόλτα στα νησιά μαζί σου, μια βόλτα στην άγονη γραμμή

Για Νίσυρο αν έχεις πάει για πόσο το βλέπεις;
Κατά τη γνώμη μου τρία βράδια οπωσδήποτε.

Γιατί το αυθημερόν το θεωρείς επιπόλαιη επίσκεψη;
Γιατί είναι ξεπέτα, γιατί δε μπορείς σε καμία περίπτωση να καταλάβεις το νησί, αλλά και γιατί συνήθως τα νησιά που προσφέρονται για αυθημερόν εξορμήσεις είναι εντελώς άλλο πράγμα όταν φεύγουν οι τουρίστες και μένεις με τους ντόπιους.

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Και να, ένα χρόνο παρά κάτι από τότε που δημιούργησα το θέμα βρίσκομαι πάλι στην ίδια θέση
Από τη στιγμή που έχετε πιάσει όλα τα νησιά του Αιγαίου, συν λίγο Κρήτη, :) τα μηνύματα για την αναζήτηση προορισμού αυτό το καλοκαίρι μεταφέρθηκαν σε αυτό το πιο γενικό θέμα.

Ostvarivanje

Member
Είναι μαγικά, ότι καλύτερο μπορείτε να κάνετε, θεωρήστε το απλά δώρο στον εαυτό σας. Πάλι σε παραπέμπω στη γνωστή ιστορία για πληροφορίες.
Μεταξύ των ιστοριών σου και του μπάσκετ που παίζεται τώρα, άργησα να απαντήσω. Έχω δει και άλλες φωτογραφίες από την Όλυμπο αλλά οι δικές σου ήταν ιδιαιτέρως εντυπωσιακές. Άρα το βλέπω για δύο μέρες να μένουμε εκεί. Πώς είναι το βράδυ από άποψη κόσμου; Επειδή γράφεις ότι είναι μόνο οι ντόπιοι. Είναι με λίγο κόσμο; Επίσης έχει δρομάκια για βόλτες κλπ; Ελπίζω να μη σε κουράζω.
Επίσης, το Διαφάνι είμαι μέρος που αξίζει διαμονή ή όχι; Βλέπω έχει συγκοινωνία για Κάσο, Ρόδο και Χάλκη από τους εν δυνάμει προορισμούς μας.
Ευχαριστώ πολύ. Για τα δύο αυτά νησιά τα διάβασα ήδη. Μου έκανε τρελή (αρνητική) εντύπωση αυτό που γράφεις για την φοβερή ζέστη στα Πηγάδια. Νησί και δε φυσάει λίγο να πάρουμε ανάσα. Κακό αυτό...
Κατά τη γνώμη μου τρία βράδια οπωσδήποτε.
Για τη Νίσυρο μου έλεγε ένας γνωστός πέρυσι ότι το Μανδράκι (που δούλευε σεζόν) είχε πολύ κίνηση. Οπότε και αυτό στα υπόψη!
Γιατί είναι ξεπέτα, γιατί δε μπορείς σε καμία περίπτωση να καταλάβεις το νησί, αλλά και γιατί συνήθως τα νησιά που προσφέρονται για αυθημερόν εξορμήσεις είναι εντελώς άλλο πράγμα όταν φεύγουν οι τουρίστες και μένεις με τους ντόπιους.
Τη δέχομαι τη λογική που τη γράφεις, αλλά δεν παρέθεσες τον λόγο που το έγραψα. Δηλαδή όχι να πας ως οριστική επίσκεψη, απλά να πάρεις μια "τζούρα" που να σου δώσει να καταλάβεις αν θες να ξαναπάς ή όχι.
Από τη στιγμή που έχετε πιάσει όλα τα νησιά του Αιγαίου, συν λίγο Κρήτη, :) τα μηνύματα για την αναζήτηση προορισμού αυτό καλοκαίρι μεταφέρθηκαν σε αυτό το πιο γενικό θέμα.
Τι να κάνω... Άλλαξε το έτος, άλλαξαν και οι απαιτήσεις τον διακοπών. Μιας και είχα βγει off-topic γράφοντας για διάφορα νησιά, θα βγω λίγο ακόμα off-topic. Την πρωτοχρονιά του 2025, βρίσκω ένα φίλο και μου εύχεται με χειραψία για το νέο έτος και ότι και καλά η ωραιότερη μέρα του έτος είναι η σημερινή (η Πρωτοχρονιά). Και του απαντάω ότι η ωραιότερη μέρα του χρόνου είναι τη μέρα που θα μπεις στο καράβι για διακοπές! :p
Τέλος πάντων καλύτερα έτσι για να μην αισθάνομαι και τύψεις ότι βγαίνω εκτός θέματος...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.060
Μέλη
39.784
Νεότερο μέλος
tsiarasD

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom