Καλησπέρα στους ταξιδιώτες

geotse

New Member
Μηνύματα
4
Likes
1
Είμαι καινούριος στο forum. Το site το βρηκα τυχαία καθώς έψαχνα πληροφορίες για τη Βιέννη. Ταξιδεύω 1-2 φορές το χρόνο κυρίως στην Ευρώπη μεμονωμένα(χωρίς group).
Πραγματικά στο site αυτό βρίσκει κανείς πληροφορίες για όλους τους προορισμούς που τον ενδιαφέρουν. Το σημαντικότερο είναι οτι τα μέλη γράφουν τις εμπειρίες τους,προτείνουν αξιοθέτα,φαγητό,διασκέδαση,οικονομικες λύσεις.Σε αντίθεση με τα ταξιδιωτικά περιοδικά που μας παρουσιάζουν οτι πιο lux,πιο glamour, πιο ακριβό υπάρχει(εστιατόρια,διαμονή). Εδώ βρίσκουμε εμπειρίες απο απλούς ταξιδιώτες και όχι απο άτομα που πήγαν σε ένα προορισμό απλά για ένα ρεπορτάζ.
 

marakixin

Member
Μηνύματα
148
Likes
14
Επόμενο Ταξίδι
Λονδινο
Ταξίδι-Όνειρο
αγια-πετρουπολη
οι προορισμοι δεν ειναι ποτε για ρεπορταζ...εχουν διαλεχτει απο ολους τους ταξιδιωτες απο ψυχης,για μια αναμνηση,ενα ποθο,ενα ονειρο ,ενα εργο τεχνης,ενα μνημειο,ενα,μια...Ταξιδευουμε ολοι για να πλουτισουμε την ψυχη μας...καλως ηρθες λοιπον στην παρεα που ζει για να πλουτιζει ψυχη μυαλο μα εικονες απο αυτον τον τεραστιο μικρο πλανητη που ζουμε και τον ονομαζουμε γη...καλα ταξιδια
 
Μηνύματα
626
Likes
144
Επόμενο Ταξίδι
Μπαλί
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη & Ισλανδία!!!
:welcome2: geotse!

Αναμένουμε με ενδιαφέρον και μεγάλη "αγωνία" και τις δικές σου ταξιδιωτικές εμπειρίες από τα ταξίδια σου!

Καλώς ήρθες και καλή διαμονή στο TravelStories! :clap:
 
Μηνύματα
4.099
Likes
1.797
Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
:welcome: εδω θα βρεις παρα πολλες πληροφοριες για Βιεννη.Ασε που οι μισοι απο εδω μεσα θα ειναι εκει στις γιορτες!!!!!:haha:
 

CakeNet

Member
Μηνύματα
2.065
Likes
121
Επόμενο Ταξίδι
-
Καλωσήρθες στην παρέα μας! Βιέννη... θέλω να πάω κι εγώ κάποια στιγμή, να δούμε πότε. Είχα πάει βέβαια μικρότερος, αλλά θέλω πολύ να ξαναπάω...
 

tanasis

Member
Μηνύματα
171
Likes
6
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ΠΑΝΤΟΥ
Γειά και από εμένα. Έχει πολλές πληροφορίες εδω μέσα. Χρόνο και όρεξη να έχεις να τις αντλείς. Εγώ εδώ και ένα μηνα που είμαι εδώ διαβάζω διαβάζω διαβάζω ...:haha:
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.192
Μηνύματα
883.490
Μέλη
38.898
Νεότερο μέλος
χρυσανθη

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom