Τουρκία Καλοκαιρινές διακοπές παράλια Τουρκίας

thanos75

Member
Μηνύματα
1.355
Likes
3.395
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Παρίσι
Ονειρεμένο Ταξίδι
Καλιφόρνια-Χαβάη
Ουδέν μονιμοτερο εκ του προσωρινού. Το πλοίο ήδη οδεύει για δρομολόγια στη Μαύρη Θαλασσα
 

japetus

Member
Μηνύματα
579
Likes
1.071
Ουδέν μονιμοτερο εκ του προσωρινού. Το πλοίο ήδη οδεύει για δρομολόγια στη Μαύρη Θαλασσα
Θες να πεις ήδη εκτελεί το προηγούμενο δρομολόγιο του, Τσερνομορσκ - Βατουμι. Ίσως δεν τα βρήκαν στα οικονομικά και ο πλοιοκτήτης απέσυρε το πλοίο.
 

thanos75

Member
Μηνύματα
1.355
Likes
3.395
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Παρίσι
Ονειρεμένο Ταξίδι
Καλιφόρνια-Χαβάη
Θες να πεις ήδη εκτελεί το προηγούμενο δρομολόγιο του, Τσερνομορσκ - Βατουμι. Ίσως δεν τα βρήκαν στα οικονομικά και ο πλοιοκτήτης απέσυρε το πλοίο.
Ακριβώς...επανέρχεται στην πρότερη γραμμή του, γιατί η κίνηση (τόσο επιβατική όσο κ φορτηγά) δεν ήταν αυτή που θα επέτρεπε να τα βρουν οικονομικά
 

Lε0n

New Member
Μηνύματα
2
Likes
7
Ακούω χρόνια τώρα για πολύ χαμηλές τιμές σε πολυτελή ξενοδοχεία στα παράλια της Τουρκίας και μάλιστα με all inclusive. Δεν έχω ιδέα τι παίζει.Σε ποιές πόλεις-περιοχές είναι,πού έχει καλές παραλίες,από πού κλείνουμε...από το booking ή από πρακτορεία που ειδικεύονται στην Τουρκία...έχει πάει κανείς? Είναι ωραία?Πάσα βοήθεια δεκτή.
ΦΕΤΙΓΙΕ : η Αρχαια Μακρη 1 μιση ωρα με το ιπταμενο δελφινι απο την Ροδο ειναι μια πανεμορφη παραλιακη πολη που εχω επισκεφθει 2 καλοκαιρια και πραγματικα την συνιστω ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ . Ιδανικη για μεμονομενο ταξιδιωτη ως και πολυμελεις οικογενειες με μικρα παιδια καθως ειναι πανευκολη η προσβαση παντου τοσο στην πολη οσο και στις παραλιες με το φανταστικο συστημα μινι αστικων λεοφωρειων (λεγονται ΝΤΟΛΜΟΥΣ) αλλα και τα φθηνα ταξι. Τεραστια ποικιλια ξεονοδχειων και τιμων απο ΒNΒ ως all inclusive (θεωρω απιθανο να μην βρει καποιος το καταλυμα που θελει και σε εξαιρετικες τιμες) . Υπεροχο τεραστιο παζαρι καθε Τριτη με 3 τμηματα χωριστα 1 ρουχα κλπ 2 λαικη αγορα με οτι τραβαει η ψυχη σας 3 τμημα φαγητου και ντουσιερες -WC οπου θα απολαυσετε φρεσκοζυμωμενες πιτες με χορτα πατατες κιμα αλλα και κεμπαπ τουρισι πικαντικες πιπεριες ομοελτες και φυσικα ντονερ και γυρο αλλα και υπεροχους φρεσκοστιμενους χυμους καθε φρουτου ΤΟ ΡΟΔΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΕΙΝΑΙ MUST !!! αλλα και η Γρανιτα καρπουζι !!!! . Το φαγητο στο ΦΕΤΙΓΙΕ ειναι Ε Ξ Α Ι Ρ Ε Τ Ι ΚΟ !! με χοτ σποτ το διασημο ΠΑΣΑ ΚΕΜΠΑΠ , ΤΟ ΜΑΝΤΣΕΡΟ ακι φυσικα το ΜΟΖΑΙΚ ΜΠΑΧΤΣΕ . Η βασικη τεραστια παραλια του ΦΕΤΙΓΙΕ ειναι η ΤΣΑΛΙΣ αλλα και πολλες κοντινες σε αποσταση 10-12 λεπτων οπως του help beach . Επισης παρα πολλες γειτονικες περιοχες προσφερονται για πολλες δραστηριοτητες και μινι εκδρομες ημερησιες η ακομα και μισης ημερας (ΟΛΟΥΝΤΕΝΙΖ παραλια και λιμνοθαλασσα - ΦΑΡΑΓΓΙ ΣΑΚΛΙΚΕΝΤ - παραλια ΚΑΜΠΑΚ κλπ) .Γενικα μπροει καποιος να απολαυσει τις διακοπες του χωρις σιγουρα να βαρεθει καθως εχει παρα πολλες επιλογες για πολλες δραστηροτητες η πολη ειναι εξαιρετικα οργανωμενη (φωτοβολταικος δημοτικος φωτισμος μεχρι και στις οροφες των Δημοτικων WC που αστραφτουν -Γενικα η καθαριοτητα ειναι υποδειγματικη ) Παρκα και απιστευτο συστημα συγκοινωνιων σε τιμες που εκπλησουν ευχαριστα. !!!!

Επισης ξεχασα να πω οτι περνας με την ταυτοτητα δεν ειναι απαραιτητο διαβατηριο αλλα αν καποιος εχει καλο ειναι να παει με αυτο καθως θα ειναι δυνατο να αγορασει τουριστικο πακετο Κινητης Τηλεφωνιας και Ιντερνετ πολυ φθηνα εγω 2 χρονια με ΤΟΥΡΚΣΕΛ επιανε παντου 4 kai 5 g και με τα δεδομενα ανοιχτα συνεχεια μετα απο 10 μερες μου ειχαν μεινει και 5 γιγα υπολοιπο απο πακετο ομιλιαςδιεθνων 2 ωρες 1500 sms και 15 G ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΕ 17 ΕΥΡΩ . ΙΣΧΥΣ ΚΑΡΤΑΣ ΣΙΜ 1 χρονος οποτε και αν δεν ξαναφορτιστει την ακυρωνουν.
 
Last edited by a moderator:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.113
Μηνύματα
880.767
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom