Καλοκαιρινές διακοπές στην Πελοπόννησο με μωρό

VACH

Member
Μηνύματα
152
Likes
74
Επόμενο Ταξίδι
Βαλκάνια όχι παίξε γέλασε
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος των Άλπεων
Καμιά ιδέα για φιλικό σε βρέφη+καρότσι+γονείς άυπνους και κατάκοπους (πλην όμως φιλοτάξιδους)- κατάλυμα πάνω σε παραλία της Πελοποννήσουμε έχουμε;

Λίγα ζητάμε:
-απάνεμη, καθαρή, αμμουδερή, ρηχή
-γραφικές αποδράσεις τριγύρω
-φιλικές διακοπές σε βρέφη (ή μάλλον στους γονείς τους), ήτοι κατάλυμα πάνω στην παραλία
 
Μηνύματα
421
Likes
391
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα
Από αυτά που διαβάζω η Φοινικούντα μου φάνηκε μια περιοχή να ταιριάζει στα παραπάνω δεδομένα. έχοντας ξεκινήσει από μονεμβάσια και καταλήγοντας στην Φοινικούντα με ενδιάμεση στάση στην Καλαμάτα η Πελοπόνησσος είναι πολύ καλός και πολύ φθηνός προορισμός με τρομερές παραλίες! Ονειρεμένες παραλίες φυσικά θα δεις και στην ελαφόνησο δεν έχω ιδέα από διαμονή!
 

greco

Member
Μηνύματα
1.147
Likes
3.320
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Γυρος Τουρκιας
Καμιά ιδέα για φιλικό σε βρέφη+καρότσι+γονείς άυπνους και κατάκοπους (πλην όμως φιλοτάξιδους)- κατάλυμα πάνω σε παραλία της Πελοποννήσου έχουμε;
Φιλικο μου ζευγαρι εμεινε ικανοποιημενο απο ξενοδοχειο στην παραλια Νιφορεικων,25 χλμ μετα την Πατρα.Niforeika beach hotel.
 

VACH

Member
Μηνύματα
152
Likes
74
Επόμενο Ταξίδι
Βαλκάνια όχι παίξε γέλασε
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος των Άλπεων
Ευχαριστώ πολύ, η Φοινικούντα είναι απ' τις καλύτερες επιλογές που εξετάζουμε. Το θέμα μας είναι το κατάλυμα, αν υπάρχει κανείς που έμεινε ευχαριστημένος από δωμάτια κ.λπ. πάνω στην παραλία και φιλικά σε παιδιά/μωρά. Οποιαδήποτε γνώμη ευπρόσδεκτη! Μας πρότειναν συγκεκριμένα τα δωμάτια του camping φοίνικες, τα οποία όμως είναι λιγοστά και δεν ξέρω αν θα προλάβουμε (κ τα οποία μας φάνηκαν λίγο basic, αλλά εντάξει, δεν μας πειράζει αν είναι αξιοπρεπή). Μήπως υπάρχει και κάποια άλλη επιλογή με ελάχιστο περπάτημα από παραλία;
 
Μηνύματα
421
Likes
391
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα
Εμείς μείνανμε σε αυτό https://www.booking.com/hotel/gr/finikounda.el.html?
Το συγκεκριμένο δεν στο αναφέρω για να το προτιμησεις καθώς ειναι μέτριο (εμείς μείναμε κυριολεκτικά για έναν ύπνο και τα 40€ μέσα Αυγούστου μας φάνηκαν σούπερ). Ήταν όμως πολύ κοντά στην θάλασσα, αμμώδη οργανωμένη παραλία, καθώς και στον πεζόδρομο που έχει το βράδυ για να κάνεις βόλτα. Οπότε μπορείς να δεις τον χάρτη που πέφτει για να πάρεις μία ιδέα από θέμα τοποθεσίας.
 

VACH

Member
Μηνύματα
152
Likes
74
Επόμενο Ταξίδι
Βαλκάνια όχι παίξε γέλασε
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος των Άλπεων
Να ρωτήσω γιατί βλέπω το χάρτη και πού συγκεντρώνονται τα καταλύματα και καταλαβαίνω ότι υπάρχουν δύο παραλίες, σωστά; Μου εμφανίζει την παραλία της Φοινικούντας, οργανωμένη με ταβερνάκια και καφέ από πίσω και λιμανάκι ακριβώς δίπλα και την παραλία Μαυροβουνίου, όπου έχει 3 κάμπινγκ και ελάχιστα άλλα καταλύματα. Του Μαυροβουνίου, από φωτογραφίες, φαίνεται υπέροχη. Το ερώτημά μου είναι, στην άλλη, την κεντρική της Φοινικούντας, είναι ωραία για μπάνιο; Είναι το ίδιο απέραντη κι αμμώδης; Γιατί εκεί απ' ό,τι φαίνεται συγκεντρώνονται οι περισσότερες επιλογές μας για διαμονή. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!
 

pix_lax82

Member
Μηνύματα
89
Likes
32
Ταξίδι-Όνειρο
Βορειος Κορέα
καλημέρα σε ολους.

Ψαχνω για ενα ενοικιαζόμενο δωμάτιο ή ξενοδοχείο πάνω στην παραλία-αμμο.

Βασικά εχουμε τον μικρό και θέλουμε να παμε καπου να μην κουβαλάμε το αμαξι για την θαλασσα και αν ειναι δυνατο να βγαινει να παιζει κατευθειαν στην αμμο. Να χαρεί αυτός να ηρεμήσουμε εμεις :)

Εχετε καποια καλή ιδεα πρόταση;
 

katerina84

New Member
Μηνύματα
2
Likes
1
Καλησπέρα σας! Είμαι νέο μέλος του φόρουμ και ενδιαφερομαι να μάθω πληροφορίες για ωραίες παραλίες για καλοκαιρινές διακοπές τον Ιούλιο στην Πελοπόννησο για 10 μερες. Θα είμαστε ένα ζευγάρι με μωρό 5 μηνών. Ιδανικά θα ήθελα ένα μέρος διαμονής δίπλα στη θάλασσα ώστε να μην δυσκολευόμαστε με τις μετακινήσεις με το μωρό. Μου είπαν για μια περιοχή Κρυονέρι Κυνουρίας..Γνωρίζετε κάτι; Έχετε κάποια άλλη πρόταση;
 
Μηνύματα
959
Likes
5.226
Κατερίνα καλησπέρα. Θα μείνεις σε ένα μέρος δηλαδή για 10 μέρες; Τι άλλο ψάχνεις εκτός από παραλίες;
 

katerina84

New Member
Μηνύματα
2
Likes
1
Ναι θα μείνω 10 μέρες μια τοποθεσία και θα κάνουμε διαδρομές με το αυτοκίνητο για να δούμε πράγματα.Ιδανικά θα ήθελα να μάθω για ωραία σημεία που θα μπορούσαμε να μείνουμε σίπλα στη θάλασσα όσο το δυνατόν.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.169
Μηνύματα
882.788
Μέλη
38.883
Νεότερο μέλος
ayahuasca97

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom