Κερδίστε ένα ταξίδι στο Μιλάνο!

Dr_Michael

Member
Μηνύματα
10
Likes
2
Το Galop.gr διοργανώνει μεγάλο διαγωνισμό και βραβεύει το πιο ενεργό μέλος του site! Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό αρκεί να γραφτείτε μέλος και να συμμετέχετε ενεργά στο site. Για να κερδίσετε, ψηφίστε σε όσο το δυνατόν περισσότερες δημοσκοπήσεις, δημιουργήστε χρήσιμες, σωστές και έξυπνες δημοσκοπήσεις για έγκριση, και γενικά δραστηριοποιηθείτε μέσα στο site όσο μπορείτε, πάντα με φειδώ, διαφορετικά μπορεί τα αποτελέσματα να μην είναι τα προσδοκώμενα - έξυπνος και πολύπλοκος αλγόριθμος με την επιτήρηση των διαχειριστών αυτόματα δίνει βαθμούς αλλά και αφαιρεί. Προσοχή λοιπόν...

ΕΠΑΘΛΟ

Ο νικητής θα κερδίσει ένα αεροπορικό εισητήριo για Ιταλία με επιστροφή (Αθήνα-Μιλάνο και Μιλάνο-Αθήνα)* προσφορά του Galop.gr.


Ο διαγωνισμός ξεκινά στις 1 Ιανουαρίου 2009 με ημερομηνία λήξης την 31 Ιανουαρίου 2009.

Ο νικητής θα ανακοινωθεί στο www.galop.gr στις 1 Φεβρουαρίου 2009.

Τα στατιστικά του Διαγωνισμού είναι δυναμικά και ανανεώνονται αυτόματα κάθε μια ώρα.

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.galop.gr/index.php?topic=297
<sub>
* Η αεροπορική εταιρία είναι η Easyjet και οι ημερομηνίες αναχώρησης και επιστροφής είναι επιλογές του νικητή ανάμεσα σε αρκετές διαθέσιμες που θα του δωθούν, και μπορούν να είναι είτε καθημερινές, είτε Σαββατοκύριακα κατ' επιλογή του νικητή. Η ημερομηνία αναχώρησης θα είναι τουλάχιστον 3 μήνες μετά τη λήξη του διαγωνισμού και δεν μπορεί να είναι μέσα σε περιόδους υψηλής ζήτησης (Χριστούγεννα, Πάσχα, αργίες, καλοκαίρι). Σε περίπτωση που ο νικητής αδυνατεί να ταξιδέψει στις προσφερόμενες ημερομηνίες, χάνει το έπαθλο. Το έπαθλο είναι μόνο τα αναφερόμενα αεροπορικά εισητήρια και δεν περιλαμβάνει διαμονή ή διατροφή.</sub>
 
Last edited by a moderator:

rethimno

Member
Μηνύματα
1.770
Likes
1.052
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
που να τρέχομε τώρα στην ιταλια!!!!!:rolleyes:
renata μου παω ευχαριστως ανεξαρτητου εποχης,- δεν θα με χαλαγε καθολου ενα ακομα ταξιδι στην ιταλια - χρονια πολλα σε ολα τα παιδια καλη χρονια και στελνω και μαντιναδες επικαιρες .

Οσα ευρω εχει ο Εφραιμ, μεσα στα ρασα χωσει,
τοσα καλα σας ευχομαι,ο χρονος να σας δωσει:clap::lol:

Τη φετινη πρωτοχρονια, ευχη καρδιας σας κανω,
η μοιρα να σκορπα χαρες, να περπατατε πανω.
 

rethimno

Member
Μηνύματα
1.770
Likes
1.052
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
:clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap:
Γουστάρω μαντινάδες!!!

εχω αμετρητες για οποιδηποτε θεμα ( γιορτες γενεθλια γαμο κ.λ.π) για μας ειναι τροπος εκφρασης.........οτι θελεις στη διαθεση σου....:lol::lol:
 

Dr_Michael

Member
Μηνύματα
10
Likes
2
Σημείωση: Ποτέ δεν είναι αργά για να κερδίσει κανείς το διαγωνισμό. Ακόμα και αν ξεκινήσει τις τελευταίες μέρες πριν τη λήξη του. Ο αλγόριθμός μας τα έχει προβλέψει όλα.
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.204
Μηνύματα
883.752
Μέλη
38.902
Νεότερο μέλος
Akis2002

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom