Κρήτη-Γαμήλιο ταξίδι

ΠΓΓ

Member
Μηνύματα
15
Likes
8
Παιδιά με το καλό να μας έρθετε...αλλά αν μετά από γάμο κάνετε και αυτό το πρόγραμμα θα βγείτε νοκ άουτ. Οι αποστάσεις είναι μεγάλες, η ζέστη αρκετή και σίγουρα να υπολογίζετε και μια ωραία μεσημεριανή σίεστα (μη βάλετε στοίχημα ότι θα αντέξετε όλοι το χάνουν....:bleh:). Το κλίμα της Κρήτης είναι λίγο πιο βαρύ από άλλες περιοχές και αν είστε τυχεροί και τις μέρες που έρθετε έχει υγρασία θα λιώσετε στο τιμόνι. Αξίζει τον κόπο να πάτε εκδρομή από το Ρέθυμνο στο Σπήλι και απο εκεί στον Πλακιά για μπάνιο (νότια) και ενδιάμεσα να κάνετε μια στάση για φαγητό στα Αγκουσελιανά στης Ιφιγένειας. Γνήσια κρητική κουζίνα (όχι τουριστική) και φανταστική τιμή. Παραλιές δε το συζητώ η μια καλύτερη από την άλλη με εξαίρεση τα Φαλάσσαιρνα (προσωπικά με αγχώνουν). Να πάτε Μπάλο, Γραμβούσα, Ελαφονήσι, Παλαιόχωρα, Φαράγγι Σαμαριάς (αν είστε του περπατήματος), Πλακιά, Αγ.Παύλο, Σούγια, στο Φαράγγι της Αράδαινας να επισκεφθείτε την Παλιά Πόλη των Χανίων και του Ρεθύμνου και τα Αρχαιολογικά Μουσεια, το Παραδοσιακό χωριό Μαργαρίτες (φημισμένο για τα πήλινα του),το σπήλαιο στο Μελιδόνι και τόσα άλλα. Νομίζω ότι καλύτερα να χορτάσετε τη μια μεριά του νησιού και σε ένα επόμενο ταξίδι επισκέπτεστε το υπόλοιπο.
 

ΠΓΓ

Member
Μηνύματα
15
Likes
8
Σω
Στις 8 σου μέρες έχεις βάλει κάτι σημεία τόσο δύσκολα που κι εμεις οι ντόπιοι το σκεφτόμαστε να πάμε. Π.χ. Ποιός σου είπε για την Κολοκύθα? να χαλάσεις το αμάξι από τις λακούβες? Τι βάζεις Χρυσή για να ταλαιπωρηθείς με το καραβάκι με τους τουρίστες για μια παραλία? Ξέρεις τι ταλαιπωρία είναι να πας Σφακιά-Λουτρό? άσε που αν δε βάλεις το αμάξι σε πάρκιν θα στο χαλάσουν οι Σφακιανοί!!! Χώρα Σφακίων? κέρδισες λαχείο!! θα χρειαστείς διερμηνέα...
Σεϊτάν, Μπάλος, εσείς πάτε για το μήνα της ταλαιπωρίας, στο πρώτο δε θα βρεις μέρος ν απλώσεις την πετσέτα, στον Μπάλο μυρίζει βούρκο εκτός και τον δεις από ψηλά.
έλα ηράκλειο κερνάω ρακί στα λιοντάρια
Σωστός ο συντοπίτης :welcome:
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.216
Μηνύματα
883.928
Μέλη
38.907
Νεότερο μέλος
Chrysostomos

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom