Εσθονία Λεττονία Πολωνία Κρακοβία VS Ταλίν VS Ρίγα.

tolisb

Member
Μηνύματα
12
Likes
0
5 ήμερο ταξίδι στην Κρακοβία, στο Ταλίν ή στη Ρίγα? Εποχή Ιούνιος. Τρία ζευγάρια. Τί προτείνεται? Ευχαριστώ!
 

villi

Member
Μηνύματα
1.088
Likes
2.789
Το Ταλίν ειναι πολύ μικρό και συνδυάζεται άνετα με τη Ρίγα,2 + 3 μέρες αντίστοιχα.5 μέρες εξολοκλήρου στο ένα από τα δύο είναι πάρα πολλές.
Στην Κρακοβια αν έχετε σκοπό να κάνετε και κάποιες εκδρομές πχ Αλατορυχεια και Αουσβιτς οι 5 μέρες νομιζω οτι είναι μια χαρά.
 

underwater

Member
Μηνύματα
2.712
Likes
11.262
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Από τα όσα αναφέρεις έχω πάει μόνο Κρακοβία και Ρίγα, όχι Ταλίν.

Ρίγα είχα μείνει 2 μέρες στα πλαίσια 7ήμερου ταξιδιού Λιθουανία-Λεττονία. Σε ένα 5ήμερο μπορείτε να τη συνδυάσετε με Ταλίν ή Βίλνιους ή με κάποιες εξορμήσεις στην εξοχή.

Κρακοβία είχα πάει κι εγώ Ιούνιο για 5 ημέρες και, καθώς η ημέρα είναι μεγάλη αυτή την περίοδο, κατάφερα να δω τα περισσότερα σημεία ενδιαφέροντος της πόλης+επίσκεψη στα αλατωρυχεία της Wieliczka+Άουσβιτς+Ζακοπάνε στα σύνορα με Σλοβακία.

Όλοι οι προορισμοί που έχετε στα υπόψη είναι αξιόλογοι, απλά αν έπρεπε να επιλέξω έναν από αυτούς θα πρότεινα την Κρακοβία, καθώς θεωρώ ότι με τα πέριξ της συνδυάζει πολλά διαφορετικά στοιχεία (ιστορία, κουλτούρα, φύση, πολιτισμό) που την καθιστούν μοναδική.
 

taver

Member
Μηνύματα
12.486
Likes
28.952
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Κατα σειρα ομορφιας, η κατάταξη είναι Ταλιν -> Ριγα -> Κρακοβια. Όμως, Ταλιν και Ριγα δεν είναι με τιποτα για οανω απο δυο βραδια. Θα πρότεινα είτε Κρακοβια με τις προσθηκες που προτειναν οι αποπάνω, είτε Ταλιν με προσθήκη Ελσίνκι για 2 μέρες.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.184
Μηνύματα
883.278
Μέλη
38.893
Νεότερο μέλος
stefanoss

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom