Κροατία Κροατία Αύγουστος 2019

IKKK

Member
Μηνύματα
16
Likes
76
Εχω ενα οριο: τα 15 ευρω που κοστιζουν συνηθως τα μεγαλυτερα μουσεια της Ευρωπης, που βρισκεις τις κορυφες του πνευματος. Αρνουμαι να δωσω περισσοτερα για οποιαδηποτε δημιουργια του ανθρωπινου μυαλου η της φυσης (δηλαδη της τυχης), ειναι θεμα αποψης (και γουστου, αλλοι εχουν αλλες προτιμησεις).
Αυτό σκεφτόμουν κι εγω! Τι ακραίες τιμές είναι αυτές? Την είχα στα υπόψιν για φέτος το καλοκαίρι αλλά με τέτοιες τιμές θα πάει το μπάτζετ στο θεό! Άσε που με αυτά που ακούω για το παρκάρισμα και για το μποτιλιάρισμα και τους στενούς δρόμους διστάζω να οδηγήσω εκεί. Και δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτός ο γύρος στις Δαλματικές ακτές μόνο με τα μέσα μεταφοράς. Θέλει τρελό ψάξιμο.
Για τα μέσα μεταφοράς δεν γνωρίζω.Η βενζίνη κοστιζει σαν την Ελλάδα.Οι τιμες εισόδου είναι αυτες που προανέφερα.Αν πάντως ξαναπήγαινα Ντουμπροβνικ(που δεν το νομίζω),δεν θα έπαιρνα αυτοκίνητο.Στα υπόλοιπα μέρη δεν υπάρχει πρόβλημα.
 
Last edited by a moderator:

paefstra

Member
Μηνύματα
12.932
Likes
40.775
Και δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτός ο γύρος στις Δαλματικές ακτές μόνο με τα μέσα μεταφοράς. Θέλει τρελό ψάξιμο.
Η εφαρμογη του flixbus, κουμπακι "see where you can go" απο καθε σταθμο στο κατω μεροςτης οθονης ειναι πολυ φιλη μας.
 

dimaq

Member
Μηνύματα
630
Likes
1.908
Επόμενο Ταξίδι
ΜΑΔΡΙΤΗ
Ντουμπροβνικ κι αυτοκινητο απαγορευεται,οπως επισης και καλοκαιρι θα γινεται χαμος.Την πρωτοχρονια που πηγα ηταν σαφως πιο ηρεμα,αν και ειχε κοσμο.Φτηνα δεν το λες,αλλα σκανδιναβια πχ δεν ειναι
 

makzax

Member
Μηνύματα
78
Likes
188
40 ευρω το ατομο εισοδο σε φυσικο τοπιο, 27 ευρω για τα τειχη, νομιζω πως ειναι απο τις ακριβοτερες χωρες σε εισοδους που εχω δει. Εχω φρικαρει μ αυτα που διαβαζω.
Ναι, είναι ακριβά. Και στο εθνικό πάρκο Κρκα, ήταν λίγο κάτω από 30 ευρώ το άτομο. Ειδικά όταν μιλάμε για φύση (και όχι κάποιο κτήριο - μνημείο) θεωρώ απαράδεκτο να υπάρχει χρέωση και ειδικά σε τέτοιες τιμές!
 

el de abajo

Member
Μηνύματα
202
Likes
586
Τέλη Ιουλίου - αρχές Αυγούστου το καλοκαίρι που μας πέρασε πήγαμε (οικογένεια με παιδί) 10 μέρες στην Κροατία μέ πτήση μέσω Σκοπίων και πιο συγκεκριμένα στο Ζάγκρεμπ, στην Ίστρια και τρία κοντινά νησιά, στο Losinj, στο Cres και στο Krk...οι τιμές, χωρίς να είναι φτηνά, θα έλεγα ότι τελικά είναι πιο οικονομικά από το να πας 10 μέρες Αύγουστο στο Αίγαιο από Θεσσαλονίκη. Πολυ όμορφα μέρη, πολύ καλό φαγητό (η Ίστρια φημίζεται για αυτό), ο τουρισμός πολύ πιο οργανωμένος σε σχέση με την χώρα μας με μοναδικό αρνητικό τον απίστευτα πολύ κόσμο στο Krk σε σχέση με τα άλλα δυο νησιά, όπου και δεν θα ξαναπήγαινα (στο συγκεκριμένο νησί)...όπως και δεν πήγαμε στις Λίμνες όταν είδα την τιμή, συγνώμη αλλά αυτά τα λεφτά και γω δεν τα δίνω για το συγκεκριμένο μέρος....γενικά η Βόρεια Κροατία το καλοκαίρι αξίζει πολύ και οι πτήσεις της Croatian από Σκόπια δίνουν την δυνατότητα να φτάσεις εκεί από Β. Ελλάδα σχετικά οικονομικά και χωρίς κόπο.
 
Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.112
Μηνύματα
880.641
Μέλη
38.838
Νεότερο μέλος
Crimson_gr

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom