Cyprus Airways Cyprus Airways - Νέα, Πληροφορίες & Ερωτήσεις

fotast

Member
Μηνύματα
9.335
Likes
14.193
Σήμερα έγινα αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών τους στο Χρηματιστήριο Κύπρου μέχρι να δοθούν διευκρινλήσιες για την οικονομική τους κατάσταση.

Λέτε να έχουμε άσκημα νέα από το νησί??
 

chrisbd

Member
Μηνύματα
2.674
Likes
16.382
Ενδιαφέρον για την απόκτηση πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της Cyprus Airways εξέφρασε ο καναδικών συμφερόντων επιχειρηματικός όμιλος Triple Five.

Η Triple Five εκδήλωσε την πρόθεση να συμμετάσχει στο μετοχικό κεφάλαιο του αερομεταφορέα σε επιστολή της στις 4 Μαΐου, ζητώντας να ενημερωθεί για την οικονομική κατάσταση και τις δραστηριότητες της εταιρείας.

«Η Triple Five ενημέρωσε την εταιρεία πως θα αποτυπώσει τη τελική απόφασή της κατόπιν αξιολόγησης σχετικών πληροφοριών», αναφέρει η Cyprus Airways σε ανακοίνωσή της.

adownloads.naftemporiki.gr.edgesuite.net_static_12_05_08_cyrpus_airways.jpg


Η ζημιογόνος αεροπορική εταιρεία είχε ανακοινώσει το Φεβρουάριο πως σχεδίαζε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 45 εκατ. ευρώ, με την κυβέρνηση να εξετάζει και το ενδεχόμενο πώλησης πλειοψηφικού πακέτου μετοχών. Το κυπριακό δημόσιο κατέχει το 69% της εταιρείας.

Ο αερομεταφορέας σημειώνει πάντως πως υπάρχουν και άλλοι ενδιαφερόμενοι για μετοχική συμμετοχή στην Cyprus Airways χωρίς, ωστόσο, να υπάρχουν συγκεκριμένες προτάσεις.

Triple Five Cyprus Airways - 8/5/2012 1:27:00
 

FrauLitsa

Member
Μηνύματα
31
Likes
20
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους!!

Μήπως γνωρίζετε αν μπορώ να μπω στο lounge της olympic με χρυσή της olympic όταν πετάω με cyprus?

thanks!!:xmas_biggrin:
 

wazomania

Member
Μηνύματα
32
Likes
16
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Έχει λήξη η συνεργασία τους οπότε δύσκολο. Τώρα άμα δεις ότι έχουν το logo της Cyprus έξω απο το lounge μπαίνεις και κάνεις και φασαρία άμα δεν σε αφήσουν ;·)
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.109
Μηνύματα
880.594
Μέλη
38.837
Νεότερο μέλος
koliswa

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom