Αλγερία Κόστος για ταξίδι στην Αφρική

greekbastard

Member
Μηνύματα
68
Likes
3
Επόμενο Ταξίδι
Μαλαισία - Ταυλάνδη...
Ονειρεμένο Ταξίδι
Παταγονία - Σιβηρία
Γεια σας,
τελευταία σκέφτομαι για ένα ουτοπικό ταξίδι που θα ήθελα να πραγματοποιήσω στο μέλλον. Και λέω ουτοπικό γιατί φαντασιώνομαι τον γύρο της Αφρικής. (γύρω στις 16 χώρες)
Και επειδή πάντα μου αρέσει να κάνω σχέδια και να φαντάζομαι έχω αρχίσει να 'χαζο ψαχνω' από τώρα.
Κοίταγα κάποιους ταξιδιωτικούς οδηγούς και αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως σε κάποιες χώρες (π.χ. Αλγερία) ο μέσος όρος εξόδων ανα μέρα είναι περίπου 35-40$. Και σε κάποιες άλλες όπως στην Botswana φτάνει τα 70$. Είχα την εντύπωση ότι η Αφρική θα είναι πολύ πιο οικονομική και δεδομένου ότι προτιμάω πάντα hostel ή camping και τοπικές συγκοινωνίες πίστευα πως θα την έβγαζα σχεδόν τσάμπα.
Τέλος παντων, αν μπορείτε ο καθένας από εσάς να γράψετε πόσο σας κόστισε περίπου κάθε ταξίδι σε κάθε χώρα που έχετε πάει στην Αφρική και για πόσες μέρες (χωρίς τα αεροπορικά) θα με βοηθούσε πολύ να φτιάξω λίγο το πρόγραμμα.
Ευχαριστώ.
 

GTS

Member
Μηνύματα
6.767
Likes
18.143
Οι τιμές αυτές που αναφέρεις τι περιλαμβάνουν? Διότι με 70$ στη Μποτσουάνα, διαμονή-φαγητά-ποτά-νερά-σαφάρι-οδηγοί κτλ είναι αστείο ποσό....αν θες απλά να περάσεις από τις χώρες χωρίς δραστηριότητες, τότε ίσως φτάνουν τα 70$. Αλλά να πας εκεί χωρίς σαφάρι, δώρο άδωρο...
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.108
Μηνύματα
880.512
Μέλη
38.836
Νεότερο μέλος
ipagou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom