Ινδονησία Λίστα αναμονής για Αθήνα Σιγκαπούρη

nmavra

Member
Μηνύματα
62
Likes
16
Καλημέρα, έχουμε βρει ταξίδι για Μπαλί μέσω Σιγκαπούρης (Singapore Airlines προφανώς) με ημερομηνία αναχώρησης 3 Αυγούστου, αλλά ο πράκτορας μας είπε ότι ενώ υπάρχουν οι θέσεις για Σιγκαπούρη - Μπαλί, Μπαλί - Σιγκαπούρη, Σιγκαπούρη - Αθήνα, στο πρώτο σκέλος του ταξιδιού είμαστε σε λίστα αναμονής.

Για να το προχωρήσει ζητάει προκαταβολή και μας είπε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεθούν 2 θέσεις Αθήνα - Σιγκαπούρη..
Επειδή το ταξίδι είναι σε 1 μήνα και με αγχώνει κάπως η διαδικασία αυτή, εσείς τί προτείνετε να κάνω? Να δώσουμε την προκαταβολή και ο θεος βοηθός? Οτιδήποτε άλλο έχω δει από άλλα ταξιδιωτικά είτε παλι σε λίστα μας βάζουν, είτε είναι πολύ ακριβό, είτε το ξενοδοχείο δεν έχει δωμάτια και ψάχνουν σε άλλο.. Γενικά σε 7-8 ταξιδιωτικά που ψάχνουμε εδώ και 3 βδομάδες γίνεται ένα μπάχαλο και κανείς δεν έχει μια απάντηση ΤΕΛΙΚΗ με το κλειδί στο χέρι.. :(
 

marydim

Member
Μηνύματα
1.631
Likes
410
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Δρόμος Αγ. Ιακώβου-Ισπανί
Αν τους δώσεις χρήματα δεσμεύεσαι κάτα κάποιον τρόπο. Αν η απάντηση ότι δεν υπάρχουν εισιτήρια δωθεί μια εβδομάδα πριν το ταξίδι (όπως συνηθίζεται από τα ελληνικά πρακτορεία), θα έχεις πολύ μεγάλο πρόβλημα καθώς μια εβδομάδα πριν δεν μπορείς να βρεις εύκολα κάποιο άλλο ταξίδι. Άρα θα ακολουθήσεις ότι σου προτείνει ο πράκτορας.
Τα σοβαρά πρακτορεία κανονίζουν τα ταξίδια τους τουλάχιστον ένα μήνα πριν την ημερομηνία αναχώρησης.
Εσύ αποφασίζεις...
 

nmavra

Member
Μηνύματα
62
Likes
16
Σωστη η συμβουλη σου μου ακουγεται και ετσι αποφασίσαμε να πληρώσουμε κάτι παραπάνω (γύρω στα +100? το ατομο) προκειμένου να πάμε με ένα άλλο ταξιδιωτικό με ΤΗΑΙ μέσω Bankong που είχαμε φιξαρισμένα εισιτήρια!

Τα +100? καπου θα τα βρεις να τα αναπληρωσεις, αλλά την ταλαιπωρία αν γινοταν η στραβη με τη λιστα αναμονης πως θα την αναπληρωναμε.....? :(
 

Leftris B

Member
Μηνύματα
1.783
Likes
1.110
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
η στραβή και η απογοήτευση δεν πληρώνονται με τίποτα;)
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.195
Μηνύματα
883.523
Μέλη
38.899
Νεότερο μέλος
RDESPOINA

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom