Λευκάδα Λευκάδα! Κρουαζιέρα ή ενοικίαση σκάφους;

Jim@ras

Member
Μηνύματα
17
Likes
2
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Καλησπέρα σας,
Θα επισκεφτώ τη Λευκάδα 3-9 Αυγούστου με τη κοπέλα μου. Η ερώτηση που θα ήθελα να κάνω είναι αν αξίζει να κάνουμε κρουαζιέρα με καραβάκι τουριστικό ή να ενοικιάσουμε μόνοι μας βάρκα καθώς υπάρχει αυτή η επιλογή και δεν χρειάζεται δίπλωμα για να οδηγήσεις. Τι αξίζει λέτε καλύτερα και ποιο θα προτιμούσατε; Διάβασα στο ίντερνετ διάφορα σχόλια, και η αλήθεια είναι ότι πολλοί δεν είναι ικανοποιημένοι από τις κρουαζιέρες λόγω ότι είναι γεμάτες κόσμο, και πολλές φορές δεν τηρούνται ότι διαφημίζεται. Από την άλλη έχω τις αμφιβολίες μου για το να ενοικιάσω σκάφος για το ότι είμαι εντελώς άπειρος και φοβάμαι μην έχουμε κανένα πρόβλημα, και δεύτερον δε ξέρω αν θα μπορέσουμε να δούμε τόσα μέρη όσα σε μια κρουαζιέρα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων
 

mourohavlos

Member
Μηνύματα
2.428
Likes
4.412
Όταν λες ότι η βάρκα δε θέλει δίπλωμα τι εννοείς? Τι είδους βάρκα θα είναι?
 

mourohavlos

Member
Μηνύματα
2.428
Likes
4.412
Ισχύει όντως για τους 30 ίππους για πολυεστερικό, για φουσκωτό 15 (τουλάχιστον μέχρι πριν λίγα χρόνια, δε νομίζω να έχει αλλάξει).
Χωρίς εμπειρία όμως το θεωρώ ρίσκο και επίσης δε γνωρίζεις και την περιοχή... Αν νοικιάσεις βάρκα (και μεγαλύτερη ακόμη) με οδηγό? Δεν ξέρω από οικονομικής άποψης βέβαια.
Να έχεις επίσης κατά νου ότι είναι φουλ τουριστική περίοδος και θα κυκλοφορούν πολλά σκάφη στην περιοχή (βάρκες, ταχύπλοα, κότερα, ιστιοπλοϊκά)
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.167
Μηνύματα
882.722
Μέλη
38.879
Νεότερο μέλος
fanisfanisfanis

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom