Λευκάδα Πάργα Σύβοτα Παξοί Φισκάρδο

waiter

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
Καλησπέρα στο site!Είμαι καινούργιο μέλος και θέλω να θέσω κάποιες ερωτήσεις σχετικά με τους προορισμούς που αναφέρω στον τίτλο του θέματος..Σκέφτομαι να αφιερώσω 8 με 10 ημέρες στα μέσα του Ιουνίου.Θα ήθελα σχετικές γνώμες και πληροφορίες για τους συγκεκριμένους προορισμούς(ημέρες που αξίζει να αφιερώσω στον κάθε προορισμό,μέρη και παραλίες,φαγητό,διαμονή).Ευχαριστώ προκαταβολικά!
 

22lini

Member
Μηνύματα
28
Likes
7
Επόμενο Ταξίδι
Πραγα-Βουδαπεστη
Ταξίδι-Όνειρο
τον γύρο του κόσμου!
Μπορω να σου πω για Φισκαρδο!προφανως θα πατε με ιστιοπλοικο σε αυτα τα μερη;Φισκαρδο το εχεις γυρισει ολο πανω κατω με αργοοοο βημα κανα μισαωρο αντε να βαλω κανα 45λεπτο με το χαζι!:haha:ειναι ενα μικρο γραφικο λιμανακι ακρως (πλεον)τουριστικο.Αξιζει να το δεις και να κατσεις για φαγητο αλλα να ξερεις οτι τσιμπανε λιγο τις τιμες δεδομενου των θαλαμηγων που πανε εκει.Ιουνιο ομως μπορει κ να ειναι ενταξει.:rolleyes-80: Να δεις σε ενα καντουνι (σοκακι)που ειναι το σπιτι του Καββαδια.
 

22lini

Member
Μηνύματα
28
Likes
7
Επόμενο Ταξίδι
Πραγα-Βουδαπεστη
Ταξίδι-Όνειρο
τον γύρο του κόσμου!
Για μπανιο πανε στην Εμπλισι αλλα αν θα πας με σκαφος θα χρειαστειτε μεταφορικο για να πατε εκει. Μην παραξενευτεις αν δεις Τομ Χανκς ή αλλους αστερες του Χολυγουντ πανε καθε καλοκαιρι.;) Το Φισκαρδο ειναι το σχεδον το μοναδικο σημειο του νηςιου το οποιο δεν καταστραφηκε με τον σεισμο του 1953 και εχει ακομα την επτανησιακη αρχιτεκτονικη για αυτο ειναι τοσο γραφικο!:)
Επισης αν πατε με σκαφος αξιζει με τ χιλια η Ιθακη ειναι απιστευτη κοντινη αποσταση κ το Βαθυ μαγευτικο!:clap: Οι παραλιες για μπανιο στην ευρυτερη περιοχη του Φισκαρδου που δεν ειναι προσβασιμες απο δρομο παρα μονο απο την θαλασσα ειναι απιστευτες!!!!!:xalara:
 

anonymous6

Member
Μηνύματα
66
Likes
57
Λευκάδα αξίζει να επισκεφτείς όλες τις παραλίες της δυτικής πλευράς του νησιού:
αι γιαννης , αγ νικήτας , κάθισμα , γιαλος , εγκρεμνοί και φυσικά πόρτο κατσίκι
επίσης αξίζει μια βόλτα στη βασιλική καθώς και στην ανατολική πλευρα του νησιού και συγκεκριμένα στο νυδρί. Τέλος υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια με φέρι μποτ από το νυδρί και τη βασιλική για διάφορους προορισμούς όπως Κεφαλονιά (Φισκάρδο) και Ιθάκη (Φρίκες)
 

XristinaK

Member
Μηνύματα
624
Likes
1.297
Ταξίδι-Όνειρο
Όπου "χορεύει" το Β.Σέλας
Πάργα και Σύβοτα δεν θα έμενα καθόλου.Άντε, ίσως ένα πέρασμα (αν πας με σκάφος) για μπάνιο στα καταπράσινα νερά. Δεν έχουν κάτι άλλο να δείξουν από ομορφιά πόλης, δρόμων, αρχιτεκτονικής..Λευκάδα, αν δεν έχεις ξαναπάει, 3-4 μέρες είναι υπεραρκετές για να χαρείς όοοολες τις παραλίες, γνωστές, μεγάλες, λιγότερο γνωστές, μικρές και να χαρείς και τα ορεινά χωριά (αν έχεις όχημα.). Φισκάρδο κάνεις ένα πέρασμα, μετά από ένα μεσημεριανό μπάνιο εκεί γύρω (Άσσο; Αντίσαμο; ) για φαγητό και περπάτημα εκεί γύρω. Παξούς και Αντίπαξους (εννοείται) θα μείνεις 5 μέρες..όχι επειδή είναι μεγάλο νησί, απλά για να χορτάσεις μπάνια, περπάτημα από χωριό σε χωριό και την ομορφιά του τοπίου...και δε θα θες να φύγεις..
Εσύ ξέρεις τι ζητάς από ένα μέρος όμως,οπότε εσένα μπορεί να σου αρέσουν τα Σύβοτα και να μη θες να φύγεις και να βαρεθείς στους Παξούς!!!!Τι να πω! Όλα είναι θέμα γούστου
 

makisg

Member
Μηνύματα
4.724
Likes
14.838
Επόμενο Ταξίδι
Κοιλάδα μέσου Ρήνου.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
μμμ
 

rulakigo

Member
Μηνύματα
200
Likes
78
Επόμενο Ταξίδι
Vienna
Ταξίδι-Όνειρο
Αγία Πετρούπολη,Ρωσσία
Καλημέρα!!
Πολύ ωραία η σκέψη σου για τα Ιόνια νησιά, αλλά θα σου πρότεινα σε τόσες μέρες που διαθέτεις να διαλέξεις 2 από αυτά.
Να μας γράψεις κατ'αρχάς από ποιό μέρος θα έρθεις.
Η Λευκάδα είναι μεγάλο νησί και έχει υπέροχες παραλίες. Πέραν των γνωστών που αναφέρθηκαν ήδη θα σου πρότεινα να επισκεφθείς τους Μύλους(πας με καραβάκι από Άγιο Νικήτα) ή με τα πόδια αλλά θα σου βγει η γλώσσα δύσκολη ανάβαση-κατάβαση. Καθώς επίσης και το Αγιοφύλλι(που θα πας με καραβάκι από Βασιλική). Υπέροχες παραλίες θα με θυμηθείς. Ένα 5ημεράκι επιεικώς το θες, το ίδιο και για την Κεφαλονιά.
Τώρα για τα Σύβοτα, έχει φανταστικές παραλίες σαν χωριό δε λέει όμως και πολλά δε θα έλεγα όμως το ίδιο και για την Πάργα.
Η Πάργα είναι πανέμορφη και μη σε ξεγελάει το γεγονός ότι δεν είναι νησί. Έχει γραφικά πλακόστρωτα, γαλανές παραλίες να τις περικυκλώνει πράσινο, πολύ πράσινο και πολύ ικανοποιητική νυχτερινή ζωή.
Όλη η ακτογραμμή που ξεκινάει από Πρέβεζα και φτάνει Σύβοτα(δλδ Πρέβεζα-Πάργα-Σύβοτα) είναι γεμάτη τέτοιες παραλίες εύκολες στην πρόβαση.
Όσον αφορά τους Παξούς σε παραπέμπω σε μία ιστορία που είχα γράψει πριν κάποια χρόνια.
http://www.travelstories.gr/community/threads/Παξοί-2011-Ένας-επίγειος-παράδεισος.38060/
Για περαιτερω πληροφορίες θα χαρώ να σου απαντήσω!!!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.203
Μηνύματα
883.667
Μέλη
38.899
Νεότερο μέλος
RDESPOINA

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom