Λισαβόνα ή Σεβίλλη για Εράσμους?

Μηνύματα
9
Likes
4
Καλησπέρα στην ομάδα! Είναι ο καιρός που κάνουμε αιτήσεις για Εράσμους(είμαι 2ο έτος στην Αγγλική Φιλολογία ΑΠΘ).. και είμαι ανάμεσα από το να δηλώσω πρώτη επιλογή ή Λισαβόνα ή Σεβίλλη... Θα ήθελα Σεβίλλη γιατί χορεύω εδώ και ένα χρόνο φλαμένκο και έχω πάθος με αυτό..και η Σεβίλλη είναι η πρωτεύουσα του φλαμένκο φυσικα ! Από την άλλη βέβαια έχω ξαναπάει(για δύο μέρες μόνο) και είναι μικρότερη από Λισαβόνα... Ποια η γνώμη σας ? :)


Ευπρόσδεκτες φυσικά οι προτάσεις και για άλλες πόλεις. Θα ήθελα κάτι με ζεστό κόσμο, χρώματα, κέφι, χορό..
 

Earth Citizen

Member
Μηνύματα
2.859
Likes
7.077
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Δεν έχω πάει Σεβίλλη απλά θα πω ότι η Λισαβόνα είναι υπέροχη, έχει πολύ ωραία ατμόσφαιρα και όλα αυτά που ζητάς (για τον χορό μόνο δεν είμαι σίγουρη αλλά φαντάζομαι κάτι γίνεται).
Βέβαια το φλαμένκο που λες ότι είναι το πάθος σου, φωνάζει Σεβίλλη. Δε βοηθάω, το ξέρω.

Δεν μπορούμε να σου προτείνουμε γενικά πόλεις γιατί πρέπει να τις έχει διαθέσιμες η σχολή σου αρχικά. Άρα εσύ πρέπει να μας πεις τι άλλες επιλογές έχεις.
 

gkalla

Member
Μηνύματα
1.242
Likes
6.702
Επόμενο Ταξίδι
Βελιγράδι
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Πραγματικά δύσκολο δίλημμα. Και οι δύο πόλεις εξαιρετικές, όμορφες, με χαλαρούς ρυθμούς, με καλή νυχτερινή ζωή με με με...
Αν ήταν να διαλέξω για μένα, μάλλον θα επέλεγα Σεβίλλη αν ήταν για χειμερινό εξάμηνο ενώ Λισσαβώνα για το Εαρινό κυρίως για κλιματολογικούς λόγους.
Να προσθέσω επίσης την Γρανάδα που έχει ένα πολύ ενεργό πανεπιστήμιο στα πλαίσια του Εράσμους, είναι κι αυτή πανέμορφη αν και σαφώς μικρότερη από τις άλλες δύο. Έχει κι αυτή πολύ φλαμένγκο, καλή νυχτερινή ζωή και είναι πολύ φθηνότερη των άλλων δύο.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.167
Μηνύματα
882.734
Μέλη
38.880
Νεότερο μέλος
Adamamdia

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom