Λογοτεχνικός διαγωνισμός για τα 10 χρόνια του 'Ελ.Βενιζέλος'

Rosa

Member
Μηνύματα
1.635
Likes
1.966
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Γιορτάζοντας δέκα χρόνια από την έναρξη λειτουργίας του τον Μάρτιο 2001, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», σε συνεργασία με το περιοδικό «Διαβάζω», διοργανώνει διαγωνισμό διηγήματος με θέμα «Ταξίδι στον Αέρα» («Journeys by Air»).

Από τις 29 Μαρτίου ως τις 28 Ιουνίου 2011, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν τα διηγήματά τους -στην ελληνική ή στην αγγλική γλώσσα- στο περιοδικό «Διαβάζω» (Χαριλάου Τρικούπη 38, 106 80, Αθήνα) ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected].

Τα διηγήματα θα αξιολογήσει κριτική επιτροπή την οποία απαρτίζουν οι λογοτέχνες Κώστας Μουρσελάς, Θανάσης Βαλτινός, Αμάντα Μιχαλοπούλου, Αργυρώ Μαντόγλου και Γιώργος Ξενάριος.

Θα ανακοινωθούν έξι νικητές στον διαγωνισμό (τρεις για το ελληνικό διήγημα και τρεις για το αγγλικό), οι οποίοι θα κερδίσουν από ένα ταξίδι για δύο άτομα και το διήγημά τους θα δημοσιευθεί στο περιοδικό «Διαβάζω» και στο περιοδικό του αεροδρομίου «2board».

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν τον Οκτώβριο 2011.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι πάνω από 18 ετών (εξαιρούνται οι εργαζόμενοι στην εταιρεία Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών ΑΕ) και να υποβάλουν ένα και μοναδικό διήγημα έκτασης έως 2.000 λέξεις.

Περισσότερες πληροφορίες για το «Ταξίδι στον Αέρα», καθώς και αναλυτικά οι όροι συμμετοχής υπάρχουν στην ιστοσελίδα του ΔΑΑ (), καθώς και στην ιστοσελίδα του «Διαβάζω».

in.gr - Με λογοτεχνικό διαγωνισμό γιορτάζει το «Ελ.Βενιζέλος» τα δέκα του χρόνια - Ειδήσεις - Πολιτισμός
 
Last edited by a moderator:

fenia42

Member
Μηνύματα
3.907
Likes
14.779
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
στηριζουμε SPROM να στείλει τα πορτοκάλια του !!!!!!!
 

KLEOPATRA

Member
Μηνύματα
5.869
Likes
2.261
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Πολλους στηριζουμε απο δω μεσα.Εχουν γραψει πραγματικα διαμαντια!!!
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.333
Μηνύματα
888.244
Μέλη
38.992
Νεότερο μέλος
kwstasa

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom