Ελβετία Ιταλία Λουγκανο, Ζυριχη, λιμνη Κομο -1-

yperastiko

Member
Μηνύματα
18
Likes
0
Γεια σας! Ταξιδι τελος Νοεμβριου για 4 βραδια και προς το παρον το μονο σιγουρο η αφιξη κη αναχωρηση απο malpensa.. Εχω κανει ενα αρχικο πλανο αλλα θα ηθελα τα σχολια σας.. Βασικος λογος του ταξιδιου ο ευρωπαικος αγωνας της αγαπημενης μας ομαδας στη Ζυριχη. Ειμαστε 2 ζευγαρια και 3-4 φιλοι αρα παιρνουμε 2 αμαξια αργα απογευμα απο malpensa.. Για να μην οδηγουμε νυχτιατικα προς Ζυριχη, διανυκτερευουμε στο Λουγκανο το πρωτο βραδυ.. 2η μερα πρωι οδευουμε προς Ζυριχη.. 3η μερα πρωι κατεβαινουμε για ψωνια στο foxtown και διανυκτερευουμε στο κομο.. 4η μερα βολτα σε bellagio-varenna..

Πως ακουγεται? μηπως να μεναμε αλλη μια μερα ζυριχη και να αφηναμε εξω τις λιμνες? να αφηναμε εξω τις λιμνες και να παιρναμε μια γευση απο μιλανο; Η περιοδος ασχημη για τις λιμνες αλλα το μαγικο τοπιο δεν νομιζω να χανει την ομορφοα του..
 

LULLU

Member
Μηνύματα
3.500
Likes
7.691
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νιγηρας-Μαλι
4 μερες? σου βγαινουν οι διαδρομες?
 

yperastiko

Member
Μηνύματα
18
Likes
0
Μακαρι να ειχαμε κι αλλες μερες αλλα οι μερες ειναι 4. Περιγραψα πιο πανω τις διαδρομες και δεν βλεπω το λογο να μην βγαινουν. Μεγιστη συνεχομενη διαδρομη στις 2,5 ωρες.
 

sourloulou

Member
Μηνύματα
103
Likes
68
Επόμενο Ταξίδι
Λος Αντζελες-Λας Βεγκας
Ονειρεμένο Ταξίδι
Κινα
νομιζω πως το προγραμμα σου ειναι καλο!ετσι νομιζω θα το μονταρα κι εγω στη θεση σου!αλλωστε πηγαινεις για συγκεκριμενο σκοπο δηλαδη τον αγωνα της ομαδας σου κ με αφορμη αυτο κοιτας να δεις κ αλλα αξιοθεατα!!

θα προτιμουσα το Κομο απο θεμα ομορφιας κ αφου θα ανεβεις Μπελατζιο-Βαρενα ακομη καλυτερα!Μιλανο θα σου ξαναδωθει αλλωστε η ευκαιρια να περασεις κ να το δεις!!αλλωστε θα κανετε ψωνια στο φοξ οποτε δε σε καιει κ τοσο να μπεις Μιλανο για κατι τετοιο!δως του το χρονο που του αξιζει οταν καποια στιγμη σε βολεψει καλυτερα μεσα σε καποιο ταξιδι σου!

Μεινε στο κλιμα της ρομαντζαδας των λιμνων κατ'εμε!:)
 

Traveller

Member
Μηνύματα
3.935
Likes
3.920
Το πρώτο βράδυ δεν υπάρχει κανένας λόγος να μείνεις στο Λουγκάνο... μείνε Μιλάνο φάε ένα καλό φαγητό στην πόλη, δες το ιστορικό της κέντρο και την άλλη μέρα πρωί πρωί φύγε για Ζυρίχη... εκεί θα σου έλεγα να καθίσεις μέχρι την επόμενη μέρα το απόγευμα... η Ζυρίχη είναι πολύ όμορφη και αξίζει να τις αφιερώσεις τουλάχιστον 1 1/2 μέρες... το απογευματάκι της επόμενης μέρας κατεβαίνεις προς Κόμο και διανυχτερεύεις εκεί... το άλλο πρωί κάνεις μια βολτίτσα στο Κόμο, πας για προσκύνημα στο Fox Town και φεύγεις κατευθείαν για αεροδρόμιο... άσε το Μπελάτζιο και τα ρέστα για άλλη φορά... είναι κρίμα να τα κάψεις με μια ξεπέτα...
 

yperastiko

Member
Μηνύματα
18
Likes
0
ευχαριστω παιδια! Traveller ειμαι σιγουρος πως καποια γευση σου ερχοταν στο μυαλο οταν εγραφες για καλο φαγητο στο Μιλανο. Το ονομα αυτου?

θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος εχει οδηγησει αυτη τη διαδρομη (Μιλανο - Ζυριχη) αυτη την περιοδο του χρονου (τελος Νοεμβριου). Ανησηχω λιγο για τις καιρικες συνθηκες. Εχουμε ηδη κλεισει αυτοκινητο τυπου estate. Αν χιονιζει, καλο θα ηταν να αποφευγαμε το αυτοκινητο?
 
Last edited by a moderator:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.113
Μηνύματα
880.810
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom